15 gangen diner
Op zaterdag 10 oktober en zaterdag 14 november 2020 serveren wij een 15 gangen diner; een avond lang genieten van 15 overheerlijke gerechten. Ontvangst is tussen 18.00 uur en 18.15 uur, waarna we om 18.30 uur met de eerste gang beginnen. Avondvullend genieten van 15 gangen voor € 41,95 p.p. Voor reserveren klik hier. (graag vermelden dat u voor het 15 gangen diner reserveert)
Mocht u geen vis of vlees lusten, kunnen wij een aanpassing op het menu maken. Heeft u een dieet (b.v. glutenvrij, lactosevrij, suikervrij), laat het ons bij het reserveren even weten.
Menu
Hertencarpaccio
Tartaar van tonijn met wasabi mayonaise
Gerookte eendenborstfilet
Paddenstoelenbouillon
Tomatensoep
Gambaspiesje
Fazantenborstfilet
Spoom
Speenvarkenfilet met rode portjus
Zalmfilet met beurre blanc
Eendenborstfilet met cranberryjus
Hertenbiefstuk met wildjus
Chocolademousse
Stoofpeertje met kaneelijs
Boterkoek met sinaasappel mascarpone