Update: een gezellige week…

Terras by night 1 (2)

Afgelopen woensdag heeft onze minister president samen met minister de Jonge de voorlopig laatste persconferentie gehouden. Beiden kunnen het verhaal mooi vertellen, alsof er na 1 juli weer van alles mogelijk is. In de praktijk is er (voor ons) niet zoveel veranderd. De anderhalve meter afstand blijft gelden, binnen en buiten. Voorlopig blijven wij u dus op afstand bedienen en blijven wij u vragen of u tot hetzelfde huishouden behoort. De triage aan de deur is voor ons restaurant niet meer nodig, uw handen ontsmetten is voldoende. Voor een feest waarbij u meer dan 100 gasten uitnodigt blijft de triage verplichting bestaan, maar daar komen we samen wel uit. Het is dus weer mogelijk om een verjaardag, trouwdag of welke feestelijkheid dan ook te vieren in onze zaal.  Dus heeft u nog iets te vieren? Neem vrijblijvend contact met ons op om onze mogelijkheden te bespreken.

Afgelopen donderdag zijn wij met collega (horeca) ondernemers op de foto gegaan in het centrum van Boxmeer. Een aantal collega’s zijn gestart, dank je wel hiervoor, met een leuke campagne om de Boxmeerse horeca te promoten, daar sluiten wij ons graag bij aan. De gehele horeca heeft te maken met een zeer moeilijke tijd en nu we eindelijk open mogen, vallen de bezoekers aantallen voor ons allemaal tegen. Begrijp ons niet verkeerd, wij hebben begrip voor het feit dat iedereen op zijn eigen manier met corona omgaat. Iedereen kiest daarin de maatregelen die voor hem/haar het beste en veiligste voelen. De regels voor de horeca zijn op dit moment strenger dan voor de supermarkt, drogist, kapper of kledingwinkel. Dat betekent echter niet dat u in de horeca een groter risico loopt. Daarnaast hebben wij u allen hard nodig om deze crisis door te komen. Vandaar een positieve campagne van de gezamenlijke horeca om te laten zien dat het in Boxmeer en specifiek in de Boxmeerse horeca goed toeven is. Wij zien u allen graag! Aanstaande dinsdag ziet u alvast een advertentie in de Maasdriehoek. Vanaf 1 juli kunt u ons op veel meer plaatsen tegen komen.

Het aspergeseizoen is ten einde, daarom vind u op onze kaart weer wat nieuwe gerechten. Een fris voorgerecht met zalm en courgette, fish hand chips, groente loempia’s en “lekkers van de Witte Brug” met vier soorten vlees voor de Bourgondiërs onder ons.

Gelukkig is het de afgelopen week mooi weer geweest, waardoor wij ons terras optimaal hebben kunnen gebruiken. Wij hebben er van genoten, ons terras was gezellig gevuld en straalde een waar vakantiegevoel uit. Op zulke dagen is werken een feestje. Op het filmpje hierboven krijgt u een impressie van de sfeer. U ziet het met eigen ogen, het is heerlijk toeven in Boxmeer. Wilt u dit ook ervaren? Reserveer dan een tafeltje op ons gezellige terras.

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Terras by night 1 (2)Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.