iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

EN NU EEN STAPPENPLAN…Thuis uit eten moederdag 3

Dit weekend is het Moederdag. Veel moeders zijn blij gemaakt met een Moederdag box van de Witte Brug. Fijn dat u daar weer gebruik van heeft gemaakt. Wij hopen dat u ervan genoten heeft.

Ode aan de zorg, dat horen we voortdurend. Wij zeggen liever: “Ode aan iedereen die dit verdient!” We doen het samen, we doen dit met zijn allen. Wie wilt u laten weten dat u aan hem/haar denkt? Maak hem / haar blij met een thuisbezorgde maaltijd.

Wij zien het al veel gebeuren, gasten die een maaltijd, steengrill arrangement of BBQ pakket bestellen voor iemand anders. Kinderen die hun ouders willen verwennen of andersom, vrienden die een collega willen bedanken, familie die elkaar wil feliciteren. Heeft u daar wel eens aan gedacht? Wie is voor u bijzonder, belangrijk of mist u? Als u iemand anders blij wilt maken met een lekkere maaltijd, denk ook dan aan ons, wij zorgen ervoor dat uw cadeau op de afgesproken plaats en tijd bezorgd wordt.

We zijn weer een persconferentie verder. Nu volgen we een stappenplan. Natuurlijk is niet iedereen daar blij mee, voor sommigen duurt het nog te lang, anderen zijn blij. En wij? Wij weten het eigenlijk niet. We mogen misschien open, maar met flinke restricties. Ons daar aan houden is het probleem niet, maar of het rendabel is…

Natuurlijk gaan onze deuren in juni open, natuurlijk zijn we blij u eindelijk weer te mogen ontvangen, natuurlijk hebben wij u gemist, natuurlijk gaan we er ook dan alles aan doen om verder te kunnen. Daarentegen vragen wij ons af of we het daarmee gaan redden, 30 personen inclusief personeel is niet zo veel, met alle respect naar u allen, kunnen we daar de kosten niet mee dekken.

De komende periode gaan we een plan maken, zodat wij in juni open kunnen op een verantwoorde manier. Ons restaurant en terras zullen voldoen aan “het nieuwe normaal”. Wat een vervelende uitdrukking blijft dat, want wie wil dat 1,5 meter afstand normaal wordt? Voor nu is het nodig, maar laten met zijn allen hopen dat het geen nieuw normaal wordt, maar een tijdelijk maatregel om elkaar te beschermen.

De eerste periode zullen wij zeker blijven bezorgen, in ieder geval ons steengrill arrangement en BBQ pakket. Wij twijfelen nog of a la carte bezorgen naast een geopend restaurant haalbaar is, maar wie weet. We blijven naar u luisteren zodat wij weten waar uw behoefte ligt.

Voor Vaderdag kunnen wij helaas nog steeds geen brunch verzorgen in ons restaurant of zaal. Daarom zorgen wij voor Vaderdag wederom voor een leuk pakket dat we kunnen bezorgen of, als u dat liever doet, op kunt halen. Op deze manier kunnen we ook alle vaders in het zonnetje zetten. Houd onze website, facebook en Instagram pagina’s in gaten of meld u zich aan voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van onze activiteiten.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.