iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

UPDATE:

HET HOGE WOORD IS ERUIT…

We mogen 1 juni open, maar met diverse voorwaarden en maatregelen. Dus we gaan open. Zijn we blij? Ja natuurlijk, vooral om u weer te zien, te ontvangen, te laten genieten. Wat wij ons  wel afvragen is of u wel weer komt. Durft en wilt u weer naar ons restaurant komen onder deze omstandigheden. Het klinkt misschien raar, maar wij zijn toch een beetje bezorgd: “we mogen eindelijk open voor maximaal 30 gasten, maar misschien komen er maar 10 gasten”. Dat klinkt u misschien raar, wees blij dat je weer open mag. Dat klopt, maar wij zijn afhankelijk van uw bezoek. En in “normale tijden” kunnen wij redelijk inschatten wat we kunnen verwachten, hoe druk het wordt. Met deze nieuwe werkelijkheid is dat inzicht weg. Wij weten nu niet of u komt, wanneer u komt, met hoeveel u komt en dat maakt ons best onzeker. Natuurlijk hoort dat ook bij ondernemen, een beetje onzekerheid houd je scherp. Daarom denken wij heel goed na; hoe we open gaan, op welke dagen, op welke tijden, met welke services. Wij horen graag uw mening en natuurlijk houden we u op de hoogte.

We hopen ook op mooi weer, zodat we ons terras kunnen gebruiken. Want met terras erbij kunnen we veel meer gasten ontvangen en wordt het misschien naast erg leuk en gezellig ook rendabel, want 30 gasten, met alle respect, zijn niet kostendekkend. Het restaurant is ingericht met minder stoelen, meer ruimte en meer tafels, want behalve tafels waaraan u zit hebben we bijzet tafels geplaatst voor het “aangeven” van alle dranken en gerechtjes. Ondanks deze aanpassingen ziet het er gezellig uit, vinden wij zelf.

Het terras zijn we aan het “upgraden”, zodat het ook daar gezellig en aangenaam vertoeven is. We creëren meer overdekte plaatsten met verwarming, functionele maar vooral knusse accessoires en voldoende ruimte. We zijn heerlijk aan het klussen en decoreren. De komende tijd kunt u nog steeds gebruik maken van thuis uit eten bij ons. Ook het gehele Pinksterweekend, inclusief maandag 2e Pinksterdag.

We worden bedolven onder regels en voorwaarden waar we aan moeten voldoen om weer open te mogen. Logisch, maar vinden het belangrijker wat uw voorwaarden zijn om ons weer te bezoeken. Daarom gaan wij de komende periode dagelijks een vraag stellen via social media. Wij vragen u om daar antwoord op te geven, zodat wij weten wat we voor u kunnen doen in plaats van wat we moeten doen. Wilt u dit niet via social media doen, maar ons wel helpen? Stuur ons dan een mail, dan sturen wij u de vragen per mail.

Weet u dat wij ook op Instagram actief zijn? Wij vinden het leuk als u ons ook daar gaat volgen. U kunt ons vinden als “dewittebrugboxmeer”.https://www.instagram.com/dewittebrugboxmeer/?hl=nl Op Instagram plaatsen wij meer foto’s, wellicht vind u dat leuk om te zien.

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.