Het wordt alleen maar beter

UPDATE; HET WORDT ALLEEN MAAR BETER

Wat in de verte even veelbelovend was, verdween door de verlengde lockdown en de dreiging van de Britse variant. Wat blijft er over? Valentijnsdag, de lente, wereld knuffeldag… Morgen Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Dus nog even en we hebben dat achter de rug. Na morgen kan het dus alleen maar beter worden!

KNUFFELDAG

Donderdag 21 januari is het wereld knuffeldag. Het is wat lastig met 1,5 meter afstand, maar wees creatief; stuur een virtuele knuffel, een lieve kaart. Omdat iets niet kan zoals we gewend zijn, wil niet zeggen dat we geen alternatief hebben.

Hoe fijn is het als we straks weer echt een hand, knuffel of kus mogen geven, we weer hele gezichten zien in plaats van alleen de bovenste helft. Zo zijn er heel veel dingen anders, maar maken er samen het beste van, kijken naar wat wel kan. Perspectief is er nog weinig, maar als we de mooie, bijzondere, onvergetelijke kleine momenten waarderen, komt dat perspectief vanzelf. De tijd gaat vanzelf voorbij.

WANDELING DOOR DE KAART

Het laatste weekend van de maand (29, 30, 31 januari en 26, 27, 28 februari) serveren wij een wandeling door de kaart menu. In plaats van een gezellig uitje, maakt u thuis een smaakvolle wandeling door onze kaart. Verschillende kleine gerechten zorgen voor een culinaire reis. U kunt de wandeling zo lang of kort maken als u zelf wilt, afhankelijk van het tempo en het aantal gerechten wat u tegelijk eet. Eind van de middag komen wij alles brengen, uiteraard inclusief borden, bestek e.d. Natuurlijk zit er een duidelijke beschrijving bij en uitleg bij. De volgende ochtend komen wij de afwas ophalen. Een reis, maar net even anders. Een wandeling door de kaart staat garant voor avondvullend genieten. De kosten bedragen € 40,00 p.p. Op verzoek zorgen wij voor bijpassende wijn. Serveer dit zoals u dat zelf het liefste doet en geniet!

VALENTIJN

14 Februari is de dag van de liefde. Dit jaar meer dan ooit is samen, liefde, houden van en genieten belangrijker dan ooit. Om de dag romantisch te beginnen kunt u bij ons een Valentijn-ontbijt-box bestellen. Goed gevuld met een liefdevol thema, als verrassing of om de liefde samen te vieren. Kijk op onze website voor meer informatie hierover.

Daarnaast serveren wij een Valentijn menu. Samen liefdevol eten, de liefde gaat tenslotte door de maag. Natuurlijk bezorgen wij dit menu bij u thuis. Alle gerechten zijn op smaak en bereid. Het enige wat u zelf doet is, aan de hand van een duidelijke gebruiksaanwijzing, sommige gerechten warm maken. Alle informatie, inclusief het menu, hierover vind u binnenkort op onze site

WIJ MISSEN U

We zeggen het niet elke week, maar het blijft een gemis. We hebben u al zo lang niet gezien in ons restaurant. We missen het praatje, het grapje, de feedback, de gezelligheid. Het lijkt wel mistig, de wereld wordt kleiner. We zien steeds minder mensen, dat geldt ongetwijfeld ook voor u. Ons wezenlijke contact is veranderd in een online relatie. We blijven een beetje van elkaar op de hoogte door middel van app, telefoon, mail en social media. Gelukkig dat we daar gebruik van kunnen maken. Hoe anders zou dit 50 jaar geleden zijn geweest?

NIEUWE KAART

Vorige week zijn we gestart met een nieuwe bezorgkaart. Altijd even spannend hoe deze ontvangen wordt. Wij hopen altijd dat u op bepaalde gerechten of smaken zit te wachten en dat u die dan op onze kaart ook vindt. Gelukkig lijkt dat weer gelukt te zijn, alle gerechten zijn inmiddels besteld, geproefd en gewaardeerd. Fijn, hier kunnen we voorlopig mee vooruit.

Behalve een nieuwe kaart blijven we leuke dingen bedenken om u te helpen deze tijd door te komen, om er iets van te maken, koester de mooie dingen en creëer uw eigen geluksmoment.

LICHT OF DONKER?

“Zien we aan het einde van de tunnel licht, dankzij vaccinatie of gedragen we ons als ongeduldige brokkelpiloten en gaan racen?” Dit las ik (Natasja) van de week in de krant. Ik werd er door geraakt, want inderdaad, wat gaan we doen? Kunnen we het geduld opbrengen om vol te houden, om te wachten, totdat voldoende mensen ingeënt zijn? Dat vraagt nogal wat van ons. Wij houden vol! Wij blijven ons best doen, voor onszelf, de witte Brug en voor u.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Print Friendly, PDF & Email