iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

HOE GAAT HET VERDER…Thuis uit eten voor nieuwsbrief

Wat overweldigend dat zoveel van u bestellingen doorgeven om een diner te bezorgen. Wij zijn oprecht blij, verrast en onder de indruk van zo veel goodwill. Het liefst komen we het diner bij iedereen brengen, maar dankzij de vele reacties wordt dit wat moeilijker op zaterdag en zondag. Dus bent u in de gelegenheid uw bestelling te komen halen, dan helpt u ons ook daarmee. Samen gaat het ons lukken.Rik en Daan

Nogmaals bedanken wij u voor alle hartverwarmende reacties, kaartjes, attenties, berichtjes, noem maar op. Het doet ons echt goed!

Vorige week vertelden wij u wat er allemaal gebeurd in zo’n eerste periode van corona maatregelen. Gelukkig gaat het aannemen en bezorgen van de bestellingen voor “Thuis uit eten” steeds beter, al doende leert men, dat gaat ook hiervoor op. Ook wij wennen aan de nieuwe situatie en dat gaat best snel. Hoewel er een aantal dingen zijn die best lastig blijven. De horeca is een gastvrij beroep, wij staan graag in dienst van onze gasten. Door de nieuwe regels is dat soms niet mogelijk. We mogen bijvoorbeeld niet de bestelling bij u binnen brengen, aangeven of helpen uitpakken. Dat is best wel eens moeilijk, gaat tegen onze natuur in. Vooral als het om wat oudere of kwetsbare gasten gaat, maar juist voor hen is het zo belangrijk afstand te houden. En dus zetten wij de bestelling voor uw deur en doen een paar stappen achteruit in plaats van vooruit.

Jammer dat de communicatie vanuit het kabinet af en toe te wensen overlaat. Aan de ene kant de boodschap: “mensen ga niet hamsteren!” aan de andere kant laten ze de horeca binnen een half uur sluiten. Dat is tegenstrijdig en zorgt, terecht, voor onrust.
Daarnaast het bericht van afgelopen maandag: De regels worden voor samenkomsten verlengt tot 1 juni. Achteraf blijkt dit uitsluitend te gelden voor samenkomsten waarvoor een vergunning nodig is. Die heeft u niet nodig als bij ons komt eten of een feestje viert. Maar dankzij deze onduidelijk hebben onze gasten alle feestjes, op enkele na, die voor de maanden april, mei en begin juni gereserveerd stonden geannuleerd. Natuurlijk begrijpen wij onze gasten, het geeft veel te veel onzekerheid op deze manier. Het is echter nog helemaal niet zeker of dit wel nodig is. De beslissing hierover wordt pas aanstaande dinsdag genomen. Helaas is nu het leed al geleden en zijn onze inkomsten in de maanden april, mei en een deel van juni alvast om zeep geholpen door een foute communicatie van het kabinet. Het is natuurlijk geweldig dat er zoveel maatregelen genomen worden om de ondernemers te helpen. Wij zijn daar ook echt dankbaar voor. Natuurlijk is de gezondheid van ons allen het allerbelangrijkste.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Wij zijn vast aan het denken over een invulling voor Pasen, zodra we daar meer over weten hoort u van ons. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.