iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

INMIDDELS IS HET LENTE…Thuis uit eten voor nieuwsbrief

We krijgen steeds meer handigheid in het bezorgen, wat zijn we blij dat we daar direct mee begonnen zijn. We hebben het al eerder benoemd, maar het maakt echt een verschil!

Onze vertrouwde asperge leverancier, John en Martje Kroef, hebben de lekkerste asperges van de omgeving en leveren deze sinds deze week weer aan ons. Onze koks hebben hier weer smakelijke gerechten van weten te maken die ook geschikt zijn om te bezorgen. Natuurlijk aspergesoep en beenham met asperges, maar ook zalmbonbon met aspergemousse, gewokte asperges met gamba’s en een vegetarische quiche met asperges. Als passende wijn hebben wij een frisse grauburgunder.

Gelukkig wordt het steeds mooier weer en natuurlijk willen we dan naar buiten! Helaas zijn de mogelijkheden nog beperkt, geen uitjes, we blijven nog steeds zoveel mogelijk thuis. Om het ook thuis gezellig te houden kunt u bij ons een barbecue pakket bestellen voor thuis. Een compleet pakket waar alles in zit voor een geslaagde bbq. Deze is compleet te maken met een sprankelende terraswijn of een heerlijk setje speciaal bieren. Wij maken veel zelf daarom is het fijn als u op tijd besteld.

Onze Paasbox was een succes, daarom komt als vervolg de Moederdag box. Deze krijgt een andere inhoud, wij houden ook van variatie. Een ander verschil is dat er 2 verschillende uitvoeringen komen; één voor volwassenen en één voor kinderen. Meer informatie over de inhoud, bestellen en de prijs volgt later deze week. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, zo ontvangt u altijd een bericht als we nieuws hebben. Dit kan via de knop op onze website.

Aanstaande dinsdag horen we hoe we na 28 april verder gaan. Hoe ons leven er dan uit gaat zien. Zal er veel veranderen, worden de regels versoepeld of blijft het nog zoals het nu is? We horen veel over het “nieuwe normaal” of “de 1,5 meter samenleving”, hoe ziet die er in de praktijk uit? Gelukkig hebben wij veel ruimte in ons restaurant en voldoende schotjes om de tafels op een knusse manier te scheiden en zo afstand te creëren. Maar worden we daar gelukkig van, willen we op die manier uit eten, mag je dan wel samen aan een tafel zitten met je vrienden, familie, buren? Veel vragen nog, dat zal voor iedereen gelden. We zullen het zien en ervaren.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.