iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

INMIDDELS IN HET PASEN…bezorgers fb 13 april 2020 met tekst

Wat wennen sommige dingen snel, geen handen meer geven, afstand houden, handen wassen, thuis werken, thuis naar school, niet meer op visite, maar ons restaurant dicht… dat went niet. In het bezorgen zijn we inmiddels wel bedreven geworden al hoewel het veel werk blijft, met name omdat het allemaal anders is. We missen het persoonlijke contact, dat waarmee we net dat beetje extra kunnen bieden in ons restaurant, een grapje, belangstelling, een kussentje, even het vlees snijden als iemand in het gips zit, noem maar op. Er zijn zoveel dingen die we vanzelfsprekend vinden als we ze dagelijks mogen doen, maar net zoveel dingen die we missen als dit tijdelijk niet mag. Het virus hebben we niet in de hand, hoe we er mee omgaan wel, dus laten we doorgaan met zorgen voor elkaar.

Met Pasen hadden wij een alternatie bedacht voor de inmiddels bekende brunch bij de Witte Brug. Met in gedachten dat we natuurlijk nooit kunnen bezorgen wat we op eigen locatie bieden, wilden we toch iets doen. Zo ontstond de paasbox, een ontbijt/lunch met een variatie aan lekkernijen voor een gezellige Pasen. We hoopten dat het in de smaak zou vallen en dat u het leuk zou vinden en natuurlijk ging bestellen. We zijn enigszins overspoelt door de reacties, wat een enthousiasme. Velen van u wilden een paasbox thuisbezorgd krijgen. Wat leuk en wat fijn, zo konden we toch iets van Pasen bij u thuis brengen. Eerlijk gezegd was het ontzettend veel werk, maar absoluut de moeite waard.

Moederdag komt dichterbij en niemand weet hoe het leven er dan uit zal zien. Dus denken wij ook daar vast over na, met de ervaring die we hebben op gedaan met het maken van de paasboxen gaan we wederom iets leuks en lekkers bedenken. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwbrief, zo ontvangt u altijd een bericht als we nieuws hebben. Dit kan via de knop op onze website.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.