iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

UPDATE; EEN BRUG NAAR IEMAND DIE ZELF DE BRUG NIET OVER KAN…

AVONDKLOK

Het is er uiteindelijk toch van gekomen, de avondklok. Fijn dat er nu in ieder geval duidelijkheid over is. Het bleef wel erg lang hangen, wel niet wel niet. Begrijpelijk het is een ingrijpende maatregel, maar als dit nodig is om Britse toestanden te voorkomen, dan doen we dat. En dan gaan we niet met zijn allen proberen er onderuit te komen, van alles te bedenken om de randen op te zoeken. We doen dit voor elkaar en met elkaar. De vraag: “Is het te handhaven?” is eigenlijk niet relevant, daar gaat het niet om. Dus laten we het nu gewoon doen, het niet ter discussie stellen, niet proberen er onderuit te komen, vals te spelen, laten we het gewoon doen. Voor u, voor ons, voor ons allemaal.

WANDELING DOOR DE KAART

Als we dan met zijn allen thuis blijven kunnen we het net zo goed samen gezellig maken. Volgend weekend zijn de eerste dagen waarop u kunt genieten voor een wandeling door de kaart. Het menu is bekend en het wordt echt smullen:

𝓜𝓮𝓷𝓾

 • 𝓡𝓾𝓷𝓭𝓮𝓻𝓬𝓪𝓻𝓹𝓪𝓬𝓬𝓲𝓸 𝓶𝓮𝓽 𝓻𝓾𝓬𝓸𝓵𝓪, 𝓹𝓮𝓼𝓽𝓸, 𝔃𝓸𝓷𝓰𝓮𝓭𝓻𝓸𝓸𝓰𝓭𝓮 𝓽𝓸𝓶𝓪𝓪𝓽𝓳𝓮𝓼, 𝓹𝓲𝓳𝓷𝓫𝓸𝓸𝓶𝓹𝓲𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓮𝓷 𝓞𝓵𝓭 𝓐𝓶𝓼𝓽𝓮𝓻𝓭𝓪𝓶
 • 𝓡𝓲𝓵𝓮𝓽𝓽𝓮 𝓿𝓪𝓷 𝓶𝓪𝓴𝓻𝓮𝓮𝓵 𝓶𝓮𝓽 𝓴𝓷𝓸𝓯𝓵𝓸𝓸𝓴 𝓬𝓻𝓸𝓼𝓽𝓲𝓷𝓲’𝓼
 • 𝓖𝓮𝓻𝓸𝓸𝓴𝓽𝓮 𝓮𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓫𝓸𝓻𝓼𝓽𝓯𝓲𝓵𝓮𝓽 𝓶𝓮𝓽 𝓬𝓱𝓾𝓽𝓷𝓮𝔂
 • 𝓑𝓻𝓸𝓬𝓬𝓸𝓵𝓲𝓼𝓸𝓮𝓹 𝓶𝓮𝓽 𝓟𝓪𝓻𝓶𝓮𝔃𝓪𝓪𝓷𝓼𝓮 𝓴𝓪𝓪𝓼
 • 𝓣𝓸𝓶𝓪𝓽𝓮𝓷𝓼𝓸𝓮𝓹
 • 𝓥𝓪𝓻𝓴𝓮𝓷𝓼𝓱𝓪𝓪𝓼 𝓶𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓴, 𝓾𝓲 𝓮𝓷 𝓬𝓱𝓪𝓶𝓹𝓲𝓰𝓷𝓸𝓷𝓼
 • 𝓞𝓶𝓪’𝓼 𝓼𝓽𝓸𝓸𝓯𝓹𝓸𝓽𝓳𝓮 𝓶𝓮𝓽 𝓫𝓸𝓬𝓴𝓫𝓲𝓮𝓻
 • 𝓚𝓲𝓹 𝓬𝓾𝓻𝓻𝔂
 • 𝓩𝓮𝓮𝔀𝓸𝓵𝓯𝓯𝓲𝓵𝓮𝓽 𝓶𝓮𝓽 𝓼𝓪𝓵𝓼𝓪 𝓿𝓮𝓻𝓭𝓮
 • 𝓥𝓮𝓰𝓮𝓽𝓪𝓻𝓲𝓼𝓬𝓱𝓮 𝓵𝓪𝓼𝓪𝓰𝓷𝓮
 • 𝓐𝓪𝓻𝓭𝓪𝓹𝓹𝓮𝓵- 𝓮𝓷 𝓰𝓻𝓸𝓮𝓷𝓽𝓮𝓷 𝓰𝓪𝓻𝓷𝓲𝓽𝓾𝓾𝓻
 • 𝓜𝓸𝓷𝓬𝓱𝓸𝓾 𝓸𝓹 𝓫𝓲𝓼𝓬𝓾𝓲𝓽𝓫𝓸𝓭𝓮𝓶 𝓶𝓮𝓽 𝓴𝓮𝓻𝓼𝓮𝓷
 • 𝓢𝓲𝓷𝓪𝓪𝓼𝓪𝓹𝓹𝓮𝓵 𝓴𝓸𝓴𝓸𝓼 𝓬𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮𝓽 𝓿𝓪𝓷𝓲𝓵𝓵𝓮𝓬𝓻è𝓶𝓮 𝓮𝓷 𝓶𝓪𝓻𝓶𝓮𝓵𝓪𝓭𝓮
 • 𝓚𝔀𝓪𝓻𝓴 𝓶𝓮𝓽 𝓰𝓮𝓫𝓪𝓴𝓴𝓮𝓷 𝓪𝓷𝓪𝓷𝓪𝓼 𝓮𝓷 𝓷𝓸𝓽𝓮𝓷𝓬𝓻𝓾𝓷𝓬𝓱

NOG MAAR ÉÉN PERSOON

De beperking van bezoek zal zwaarder wegen dan de avondklok, nog maar 1 persoon per dag. Wie kiest u dan?  Wie ziet u nog wel en wie niet. Onze kring wordt alsmaar kleiner, onze bubbel bestaat uit steeds minder mensen. Onze kennissen worden steeds vager, omdat we ze minder zien, spreken, nieuwe mensen leren we nu niet kennen. Sommige contacten verdwijnen ongemerkt uit beeld. De mensen die u tegenkwam bij uw dagelijkse bezigheden ziet u vaak niet meer. Misschien heeft u zelf nog voldoende contact met andere mensen, dankzij uw gezin, werk, wandelingen, dat hopen wij oprecht voor u. Er zijn echter veel mensen die eenzaam zijn, dat weet u inmiddels wel.

EEN KAARTJE VOOR EEN ONBEKENDE

Laten we proberen juist de mensen die alleen zijn een beetje op te vrolijken. Wij stellen voor dat iedereen waar wij een maaltijd bezorgen een kaartje mee terug geeft. Een kaartje met een lieve groet, gedicht, verhaaltje, tekening, mop of grapje. Wij verzamelen al deze kaartjes en brengen deze naar een bejaarden tehuis, verzorging tehuis, ziekenhuis. Stelt u zich eens voor dat we mensen die we niet kennen hiermee een geluksmomentje kunnen bezorgen. Zou dat niet leuk zijn? Doet u mee? Ook als u geen maaltijd bij ons reserveert nodigen wij u uit om mee te doen. U doet het kaartje gewoon bij ons in de brievenbus. Zo leggen we als Witte Brug ook een brug naar iemand die zelf de brug niet over kan.

KOESTER UW EIGEN FAVORIET

Vorige week kwam ik wederom een interessant interview tegen in de krant, dit keer het NRC een gesprek met Horeca-ondernemer Khalid Oubaha. Eigenaar van verschillende horecagelenheden in o.a. Arnhem en Nijmegen.

„Als je kijkt naar de feiten: de horeca maakt 2 procent uit van de economie. Voor de economie zijn wij dus niet zo belangrijk, al zijn we met ruim 400.000 werknemers wel een grote werkgever.

„En we gebruiken ook geen fundamentele technologie, zijn niet van strategisch belang zoals KLM, we zijn geen sector die door China overgenomen dreigt te worden. De huidige generatie ondernemers kan gewoon failliet gaan en op het momént dat deze ellende voorbij is, staan er meteen weer nieuwe ondernemers op. Die lege panden zijn zo verhuurd.” aldus Khalid Oubaha in het NRC.

En precies zo is het, helaas geldt dit niet alleen voor de horeca, loop maar eens door het centrum en bedenk dan aan welke winkel/bedrijf u gehecht bent. Maakt het wat uit wie u adviseert, wie u iets verkoopt, wie u ergens mee helpt? Als u eerlijk bent telt meestal vooral het resultaat. Niet wie u geholpen heeft daar te komen. Als we dit weten, kunnen we er misschien iets aan doen. Zorg dat het wel om iemand gaat. Alleen zo kunnen we ons dorp gevuld houden met allerlei leuke winkels, horeca en andere bedrijven. Dus heeft u toch een favoriete winkel, café, kapper, fietsenmaker, restaurant of kledingzaak? Koester deze dan, denk ook nu aan die ene ondernemer van wie u hoopt dat hij/zij deze crisis overleeft.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

UPDATE; HET WORDT ALLEEN MAAR BETER

Wat in de verte even veelbelovend was, verdween door de verlengde lockdown en de dreiging van de Britse variant. Wat blijft er over? Valentijnsdag, de lente, wereld knuffeldag… Morgen Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Dus nog even en we hebben dat achter de rug. Na morgen kan het dus alleen maar beter worden!

KNUFFELDAG

Donderdag 21 januari is het wereld knuffeldag. Het is wat lastig met 1,5 meter afstand, maar wees creatief; stuur een virtuele knuffel, een lieve kaart. Omdat iets niet kan zoals we gewend zijn, wil niet zeggen dat we geen alternatief hebben.

Hoe fijn is het als we straks weer echt een hand, knuffel of kus mogen geven, we weer hele gezichten zien in plaats van alleen de bovenste helft. Zo zijn er heel veel dingen anders, maar maken er samen het beste van, kijken naar wat wel kan. Perspectief is er nog weinig, maar als we de mooie, bijzondere, onvergetelijke kleine momenten waarderen, komt dat perspectief vanzelf. De tijd gaat vanzelf voorbij.

WANDELING DOOR DE KAART

Het laatste weekend van de maand (29, 30, 31 januari en 26, 27, 28 februari) serveren wij een wandeling door de kaart menu. In plaats van een gezellig uitje, maakt u thuis een smaakvolle wandeling door onze kaart. Verschillende kleine gerechten zorgen voor een culinaire reis. U kunt de wandeling zo lang of kort maken als u zelf wilt, afhankelijk van het tempo en het aantal gerechten wat u tegelijk eet. Eind van de middag komen wij alles brengen, uiteraard inclusief borden, bestek e.d. Natuurlijk zit er een duidelijke beschrijving bij en uitleg bij. De volgende ochtend komen wij de afwas ophalen. Een reis, maar net even anders. Een wandeling door de kaart staat garant voor avondvullend genieten. De kosten bedragen € 40,00 p.p. Op verzoek zorgen wij voor bijpassende wijn. Serveer dit zoals u dat zelf het liefste doet en geniet!

VALENTIJN

14 Februari is de dag van de liefde. Dit jaar meer dan ooit is samen, liefde, houden van en genieten belangrijker dan ooit. Om de dag romantisch te beginnen kunt u bij ons een Valentijn-ontbijt-box bestellen. Goed gevuld met een liefdevol thema, als verrassing of om de liefde samen te vieren. Kijk op onze website voor meer informatie hierover.

Daarnaast serveren wij een Valentijn menu. Samen liefdevol eten, de liefde gaat tenslotte door de maag. Natuurlijk bezorgen wij dit menu bij u thuis. Alle gerechten zijn op smaak en bereid. Het enige wat u zelf doet is, aan de hand van een duidelijke gebruiksaanwijzing, sommige gerechten warm maken. Alle informatie, inclusief het menu, hierover vind u binnenkort op onze site

WIJ MISSEN U

We zeggen het niet elke week, maar het blijft een gemis. We hebben u al zo lang niet gezien in ons restaurant. We missen het praatje, het grapje, de feedback, de gezelligheid. Het lijkt wel mistig, de wereld wordt kleiner. We zien steeds minder mensen, dat geldt ongetwijfeld ook voor u. Ons wezenlijke contact is veranderd in een online relatie. We blijven een beetje van elkaar op de hoogte door middel van app, telefoon, mail en social media. Gelukkig dat we daar gebruik van kunnen maken. Hoe anders zou dit 50 jaar geleden zijn geweest?

NIEUWE KAART

Vorige week zijn we gestart met een nieuwe bezorgkaart. Altijd even spannend hoe deze ontvangen wordt. Wij hopen altijd dat u op bepaalde gerechten of smaken zit te wachten en dat u die dan op onze kaart ook vindt. Gelukkig lijkt dat weer gelukt te zijn, alle gerechten zijn inmiddels besteld, geproefd en gewaardeerd. Fijn, hier kunnen we voorlopig mee vooruit.

Behalve een nieuwe kaart blijven we leuke dingen bedenken om u te helpen deze tijd door te komen, om er iets van te maken, koester de mooie dingen en creëer uw eigen geluksmoment.

LICHT OF DONKER?

“Zien we aan het einde van de tunnel licht, dankzij vaccinatie of gedragen we ons als ongeduldige brokkelpiloten en gaan racen?” Dit las ik (Natasja) van de week in de krant. Ik werd er door geraakt, want inderdaad, wat gaan we doen? Kunnen we het geduld opbrengen om vol te houden, om te wachten, totdat voldoende mensen ingeënt zijn? Dat vraagt nogal wat van ons. Wij houden vol! Wij blijven ons best doen, voor onszelf, de witte Brug en voor u.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

High tea Witte Brug styleAfternoon tea with rose cupcakes

Uitgebreid thee (of koffie) drinken en genieten van lekkere hapjes. Wij zorgen voor de hapjes u voor de thee. Een aantrekkelijke manier om de (zon)dag te vieren. Geniet samen van een goed gesprek, leuke film, spannend boek en smul ondertussen van allerlei lekkernijen.

Inhoud van de high tea:

2 luxe belegde broodjes

Mini flammkuchen

Gevulde bladerdeeg hapjes

Quiche

Sinaasappel cake

Bienenstich plaattaart

Brownie

Cheesecake

Scones met lemon curd

Muffin

 

 

Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelling telefonisch aan ons door te geven op telefoonnummer 0485-571206

De kosten voor de high tea a la de Witte Brug bedragen € 18,95 p.p.

Wij bezorgen tot aan de deur.

De high tea bezorgen wij woensdag tot en met zondag

Betaling gaat via een betaalverzoek

Wilt u er iets anders bij drinken, wij helpen u graag!

UPDATE; EEN NIEUW JAAR…

Wat gaat het ons brengen? Voorlopig zitten we nog met dat vervelende virus, dat gaat echt nog wel even duren. Fijn dat we met vaccineren kunnen beginnen, hopelijk komt er dan eindelijk een einde aan de lockdowns in verschillende vormen.

PERSPECTIEF

Als perspectief uitblijft door onzekerheid, is het aan onszelf een alternatief te vinden. Wij kunnen de wereld niet veranderen, het virus niet negeren. Corona beperkt ons aan alle kanten, maar laat u niet gevangen nemen. Creëer iets om naar uit te kijken, laten we kijken naar wat wel kan. Samen zorgen we voor momenten met een gouden randje, maken we herinneringen die de moeite waard zijn. Wij helpen daar graag mee, wij hebben ons als doel gesteld u iets leuks te bieden. Aan u de keuze, maak er gebruik van, maak plannen, creëer uw eigen geluksmoment.

NIEUWE KAART

Om te beginnen hebben we vanaf donderdag 14 januari een nieuwe bezorgkaart. Allemaal mooie en smaakvolle gerechten voor thuis. Wij blijven alles bezorgen in porselein, inclusief borden en bestek. Zo blijft alles goed warm en u bent echt uit eten. Dek uw tafel mooi met glaswerk, een kaarsje en een bloemetje en uw eerste moment met gouden randje is een feit.

ENGELTJE

Sandra van de Passand gaat door met het geven van haar engeltjes. Dus ook in 2021 vind u een hartendiefje van de Passand bij uw maaltijd. Er zijn veel verschillende uitvoeringen, dus begin een nieuw hobby en spaar geluk.

HIGH TEA

Vanaf zondag 17 januari voegen wij een high tea aan ons “thuis uit eten” concept. Iets gezelligs om de zondag middag mee te vullen. Geen volledig Engelse versie, maar laten we zeggen a la de Witte Brug. Welk moment maakt u ervan? Kleed u zich mooi, dekt u de tafel met linnen, kaarsjes, een boeket en andere decoratie? Of gaat u lekker cocoonen; kachel of openhaard aan, huispak en dikke sokken uit de kast een goede film en knus op de bank smullen? Opnieuw een geluksmoment.

LEKKER MAKKELIJK

Heeft u geen zin of tijd om te koken, maar wilt u ook niet uitgebreid eten? Maak dan gebruik van onze comfort maaltijden. Op woensdag, donderdag en vrijdag maken wij wisselende smaakvolle hoofdgerechten voor een aantrekkelijke prijs. Variatie met als doel gemak. U eet zoals u gewend bent of een keer lekker voor de tv met een goede wedstrijd, film of serie. Verwacht geen haute cuisine, maar denk aan een overheerlijke lasagne, oud Hollandse stamppot of ovenschotel. Een moment voor uw zelf.

LVT

De tomatensoep van de Witte Brug wordt ontzettend graag gegeten, vooral samen met het stokbrood (Witte Brug stijl) en kruidenboter. LVT oftewel Lekker Voor Thuis. Daarom kunt u “onze” tomatensoep nu ook per liter bestellen in combinatie met “ons” stokbrood en “onze” kruidenboter.

Aangezien dit al een behoorlijk verhaal aan het worden is sommen we de andere activiteiten even op. Hier komen wij volgende week op terug. Voor Valentijn komt er een romantische ontbijt-box, (een verrassingsontbijt of ontbijt op bed) en een Valentijn menu om samen liefdevol te tafelen.

De laatste dagen van januari en februari serveren wij een “wandeling door de kaart”. Stelt u zich voor; verschillende kleine gerechten, veel variatie, smaakvol, avondvullend, genieten, mooie momenten creëren en  herinneringen maken.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

UPDATE; NOG HEEL EVEN 2020…

KERST

Natuurlijk was deze kerst anders en niet zoals we dit het liefste doen, maar het is wat het is en daar moeten we het mee doen. En dat hebben we gedaan. Daarom is kerst 2020 voor ons geslaagd. Alles is goed verlopen, er is niets noemenswaardig mis gegaan, we hebben heerlijk gewerkt, het was gezellig. Zoals we het gepland en voorbereid hebben, zo is het gelopen. Bedankt voor alle leuke, mooie, lieve, attente berichtjes, bedankjes en lekker chocolade. Fijn dat u heeft genoten.

OUDEJAARS-BORREL-BOX

U heeft nog een paar dagen de tijd om de oudejaars-borrel-box te bestellen, namelijk tot 29 december. Dus wilt u oudejaarsavond lekker smullen tijdens een conference, concert, jaaroverzicht of goede film, maar wilt u geen boodschappen meer doen? Maak het uzelf dan gemakkelijk en bestel zo’n goed gevulde borrel-box. Makkelijk, leuk en lekker. Natuurlijk hebben wij ook een kinder-exemplaar, zodat ook de jongsten wat te knabbelen hebben.

Wij zijn zeker niet de enigen die met oud jaar een borrel-box verzorgen. Wij waarderen het als u een borrel-box besteld met oud en nieuw, bij ons of bij een collega. Het zou een mooie afsluiting zijn van 2020 als in Boxmeer en omstreken zoveel mogelijk van dit soort boxen verkocht worden. Elke horeca ondernemer doet zijn best, laten we 2020 samen afsluiten met een record aan bestellingen bij de gehele horeca. Ook een leuke challenge…

STEENGRILLEN

Wij werken, met een enkele medewerkers van team de Witte Brug, nog een paar dagen door. Daarom kunt u tot en met 31 december nog het steengrillen bestellen, eventueel met voorgerecht en nagerecht. Ook deze laatste dagen van het jaar leggen wij een brug naar u.

KORTE VAKANTIE

Van 1 januari tot en met 7 januari hebben wij even een korte vakantie. Even uitrusten, bijkomen en wie weet, wat nieuwe dingen bedenken. Vanaf 8 januari kunt u weer gebruik maken van ons “Thuis uit eten” concept. Op onze site vindt u de mogelijkheden. Tijdelijk staan daar alleen de huidige mogelijkheden op. Mocht u toch iets anders willen weten, neem dan even contact met ons op.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

KERST

Nog een paar dagen en dan is het Kerst. Wat zal die er dit jaar anders uit zien dan we gewend zijn. Wij hebben ons in ieder geval nooit kunnen voorstellen dat we bij de Witte Brug een Kerst kunnen vieren zonder onze gasten, de kerstversiering, de ontelbare lichtjes, de charme van samen werken met de Kerst, de worstenbroodjes die wij als kerstmaal eten (meestal tussen door), het voldane gevoel na afloop van twee enorm drukke, maar oh zulke heerlijke dagen. Natuurlijk werken wij dit jaar, net als andere jaren met de kerstdagen, natuurlijk hebben wij het met ons team gezellig, maar onze gasten missen wij, Kerst is niet hetzelfde zonder u in ons restaurant. Ondanks dat we u niet in ons restaurant kunnen verwelkomen, zitten beide kerstdagen “vol”.  U heeft echt boven verwachting en massaal gereserveerd voor een Christmas at home diner of steengrill arrangement. Daarnaast hebben we een heleboel brunch-boxen te vullen. Onze koks zijn er druk mee en onze bezorgers hebben heel wat adressen waar ze iets lekkers mogen gaan brengen. Dank u wel!

Waarschijnlijk ziet uw Kerst er ook anders uit. Inmiddels weten we uit ervaring dat er juist met de feestdagen creatieve alternatieven ontstaan om toch, op afstand, samen te zijn. Wij horen graag uw kerstverhaal en zien uw stralende foto’s, zo zijn ook wij toch een beetje dichtbij.

TELLEN, TELLEN EN NOG EEN TELLEN

Dat hebben wij de afgelopen week vooral gedaan. Bakjes, schaaltjes, borden, bestek, servetten, bedankjes, engeltjes (ook met kerst bij uw diner), kerstkaarten en natuurlijk alle ingrediënten voor de diners, boxen en steengrillarrangementen. Het moet allemaal wel kloppen, we kunnen er woensdag of donderdag niet achter komen dat we te weinig borden, broodjes of servetten hebben. Met alle winkels gesloten en speciale leveringsvoorwaarden i.v.m. de feestdagen moeten we echt op tijd alles geteld en besteld hebben.

VOORBEREIDEN

De komende dagen bereiden wij ons voor op de 2 kerstdagen. Dan zijn we druk met koken, bakken, klaarzetten, portioneren, inpakken noem maar op. Daarom kunt u van maandag tot en met vrijdag geen gebruik maken van ons “Thuis uit eten” concept. Deze dagen is bezorgen of afhalen niet mogelijk. Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar. Dus heeft u nog een cadeaubon nodig of heeft u een vraag, u mag ons bellen. Natuurlijk ook voor het bestellen van de oudejaars-boxen.

IN LOCK DOWN

Het is wat het is en we zullen het ermee moeten doen. Nederland zit op slot. Een andere optie was er niet. Wij wensen iedereen het geduld om vol te houden. Kijk naar wat wel kan, hiermee bedoelen we niet dat u de grenzen moet opzoeken, maar wees creatief. Er kan veel niet, maar er blijft veel meer over wat wel kan. Het zijn de kleine dingen die u het meeste mist als ze er niet meer zijn. Blijf gezond, doe iets voor een ander en wees lief voor elkaar.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

UPDATE; VAN PERSCONFERENTIE NAAR PERSCONFERENTIE

EEN PERSCONFERENTIE VERDER

Afgelopen dinsdag was het weer zo ver; de persconferentie. Dit was er één waar veel mensen toch wel naar uitkeken. Want op 8 december zou duidelijk worden wat er met kerst wel of niet mag. Helaas, er mag niet zo veel. Er komen geen versoepelingen, de horeca blijft dicht, alle anderen blijven open, u mag maximaal 3 gasten thuis ontvangen. Kwam dit alles als verrassing? Niet echt, denken wij. Het aantal besmettingen gaf absoluut geen aanleiding tot hoop op iets anders. Binnen een week komen de deskundigen opnieuw extra samen om over de stijging in het aantal besmettingen te praten. Met waarschijnlijk dinsdag wederom een persconferentie. En wat mogen we dan verwachten? De gemaakte afspraken voor de kerstdagen blijven staan, is beloofd. Fijn voor iedereen die inmiddels plannen gemaakt heeft na de uitspraken van 8 december. We zullen het zien en horen de komende dagen.

KERST BIJ DE WITTE BRUG

U heeft het vast al eerder gelezen; wij hebben niet tot 8 december gewacht met onze beslissing wat te doen met kerst. Wij doen ons best zoveel mogelijk gasten te laten genieten van een lekkere maaltijd thuis; Thuis Uit Eten. In maart kwamen we voor de uitdaging te staan om onze maaltijden thuis te brengen. We zijn ervoor gegaan, we hebben geleerd, geoefend, fouten gemaakt en we zijn doorgegaan. Resultaat: ook met kerst leggen wij een brug naar u.

We hebben al erg veel reserveringen staan voor de feestdagen. Echt heel fijn. Helaas hebben we ook wat mensen teleurgesteld. Omdat we niet alles kunnen, bijvoorbeeld buffetten, dat kunnen we niet met kerst of omdat de afstand te groot is, sorry, sommigen plaatsten zijn echt te ver weg. Dat gaat ten koste van de kwaliteit. Wat kunt wel bij ons reserveren?

Wilt u uitgebreid ontbijten, lunchen of brunchen, bestel dan onze kerst-box. Ons vervolg op de Paas-box en Moederdag-box.

Als diner bezorgen wij een 4 gangen keuzemenu, echt een kerstdiner in uw eigen restaurant. Eerste kerstdag is, helaas voor u, al vol geboekt, tweede kerstdag hebben we nog wel wat tijden vrij, niet erg veel.

Het steengrill arrangement is een derde mogelijkheid. Lekker creatief tafelen hoort er ook echt bij. Neem de tijd ervoor, want met een kopje soep en een dessert is ook dit een uitgebreide maaltijd.

OUDEJAARS-BOX

Natuurlijk kan een box om de overgang naar 2021 aangenaam te vieren niet meer ontbreken. Dus zorgen wij ook op de laatste feestdag van het jaar dat u niets te kort komt. Een box vol heerlijke hapjes, warm en koud. Zoals u van ons gewend bent, denken wij ook aan de kinderen met een speciale uitvoering speciaal voor de jongsten. Prosecco maakt zo’n box helemaal compleet, dus bent u een liefhebber, bestel er dan een feestelijke bubbel bij. Liever wijn of bier, dat kan natuurlijk ook. Omdat het een box is, leent ook deze zich uitstekend om cadeau te geven. Dus bent u werkgever en wilt u eens iets anders geven aan uw personeel of relaties? Denk dan eens aan een smaakvol cadeau van de Witte Brug. U kunt de box bestellen door te appen of bellen naar Natasja 06 – 50 54 45 60. Kijk op onze site voor meer informatie.

CHALLENGE

Vorige week is in Boxmeer een challenge begonnen. Ontzettend leuk dat er zo enthousiast genomineerd, besteld en gepost wordt. Geweldig om op zo’n positieve manier de horeca een steuntje in de rug te geven. Wij wensen iedereen die genomineerd is/wordt een smaakvolle maaltijd toe. En natuurlijk bedankt namens al onze horeca collega’s.

LAATSTE KANS DIT JAAR

Gisteravond hebben wij opnieuw een 15 gangen diner verzorgd. Een deel van de gelukkigen werden door hun werkgever getrakteerd op dit avondvullende diner. Vandaar dat we ook enigszins uit de vertrouwde omtrek van Boxmeer hebben bezorgd. Een erg leuk cadeau om te geven en te krijgen. We hebben enthousiaste reacties ontvangen, waarvoor dank.  

Is het er nog niet van gekomen, maar wilt u ervaren hoe leuk, gezellig en lekker een 15 gangen diner is? Reserveer dan nog voor de laatste mogelijkheid van dit jaar, zaterdag 19 december. We hebben nog ruimte voor enkele Bourgondiërs.

BLACKMONDAY

Een ultieme poging Nederland duidelijk te maken dat de horeca verzuipt. Wij denken dat de meeste Nederlanders dat al wel weten. Er is geen perspectief voor de horeca. Want u weet dat al veel collega’s enorm veel geld in hun gesloten bedrijf hebben gestoken. Extra leningen, pensioenpotten, studiepotjes van de kinderen, eigen vermogen in de vorm van een huis of spaargeld. Wat had u zelf gedaan? Doorgaan en volhouden voor het café, de discotheek, het restaurant, het cateringbedrijf, de (trouw)zaal welke u met hart en ziel heeft opgebouwd, waar al uw energie inzit, met personeel waar u van op aan kunt. Als we in maart geweten hadden dat we in oktober opnieuw de deuren moesten sluiten, zonder zicht op heropening, wie weet… Misschien hadden velen van ons dan een heel andere keuze gemaakt. Helaas wisten we het niet, niemand wist dit.

Soms lijkt het erop dat “men” daar ook vanuit gaat: de horeca is vervangbaar. Als dat leuke café, waar de barman weet wat u graag drinkt en uw naam weet, failliet gaat, komt er wel weer een ander café. Als dat restaurantje op de hoek, waar u zo gezellig kunt zitten en lekker kunt eten, waar u de eigenaar kent, omvalt, komt er uiteindelijk wel weer een ander restaurant.

Als u de horeca een beter perspectief en meer steun gunt, kunt u de petitie tekenen via de volgende link

https://petities.nl/petitions/meer-steun-en-een-snelle-heropening-van-de-horeca?locale=nl

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Oud en NieuwNew year 2021 greeting card with wooden trees and waterclolr elements over blue

Op naar 2021, een nieuw jaar. Natuurlijk sluiten we 2020 heel graag af, maar hoe? Er zal weinig ruimte voor veel visite zijn, de regels zijn streng en worden waarschijnlijk eerder strenger dan soepeler. Ondanks alles blijft de jaarwisseling een memorabele avond. Ongetwijfeld heeft u mooie herinneringen aan de jaarwisselingen uit uw jeugd of jongere jaren. Laten we er daarom voor zorgen dat ook de overgang naar 2021 de moeite waard wordt. Wij helpen daar graag aan mee en daarom kunt u bij ons een goedgevulde, gevarieerde borrel-box bestellen. Deze is te bestellen vanaf 2 personen. Natuurlijk uit te breiden met prosecco, wijn of speciaal bier. Uiteraard vergeten wij de kinderen niet, wij hebben ook een kinderbox vol lekkers. De inhoud van de boxen vind u hieronder. Graag bestellen door te bellen of appen naar Natasja 06-50 54 45 60.

De oudejaars-boxen zijn op te halen op 31 december tussen 16.00 en 18.00 uur

De volwassen box kost € 18,95 p.p.

De kinder-box kost 8,95 p.p.

Prosecco 13,95

 

Inhoud box voor volwassenen:

Stokbrood (Witte Brug stijl)

Crackers

Kipsalade

Eiersalade

Kruidenboter

Aioli

Snacktomaatjes

Mini flammkuchen

Mini pizza

Nacho met pittige kaassaus voor in de oven

Gamba’s

Twentse borrelballetjes

Hete donders (pittige snack)

Kipnuggets

Honing mosterdsaus

Snacktomaatjes

Olijven

Druiven

Pringles

Borrel bites

Kaasblokjes oud

Kaasblokjes jong

Grillworst

 

Inhoud kinder-box:

Snoepzakjes

Koekje

Mini pizza

Kipnuggets

Borrelballetjes

Zakje chips

Knakworstjes

Dipsticks met smeerkaas

Leverworst plakjes

Kaasblokjes

UPDATE; EEN CHALLENGE EN EEN WINNAAR…

SINTERKLAAS

Wat een geweldig weekend is dit geworden. Alle Sinterklaasboxen zijn goed ontvangen en we hebben echt heel veel gasten kunnen laten genieten van een maaltijd thuis. Hartelijk dank voor zoveel bestellingen in welke vorm dan ook. Samen hebben we voor een zeer geslaagde Sinterklaas gezorgd. Omdat het toch al een raar jaar is, hebben wij de Sinterklaascadeautjes onder de kerstboom gelegd. Voor alle toppers van team de Witte Brug een kleinigheidje, van harte gegund en zeker verdiend.

CHALLENGE

Enige tijd geleden zagen wij een geweldige challenge voorbij komen. Wij dachten gelijk: “Dit moeten we in Boxmeer van de grond zien te krijgen.” Gelukkig is dit gelukt met enthousiaste medewerking van een positieve Boxmeerse bourgondiër, Pierre Hermans. Hij heeft het spits afgebeten en 3 vrienden genomineerd de challenge aan te gaan. De uitdaging is om een maaltijd bij de lokale horeca te bestellen, ervan te genieten en dit te delen op social media. Vervolgens nomineert hij of zij opnieuw 3 vrienden hetzelfde te doen. Inmiddels is dit door Bart Cox al uitgebreid naar het Land van Cuijk, top Bart. Jörgen Branje heeft het uit zichzelf opgepakt en heel Nederland uitgedaagd. Geweldig dat we op deze positieve manier de gehele horeca kunnen steunen. Allemaal bedankt voor het aanvaarden van deze challenge. Wij proberen de filmpjes zoveel mogelijk te delen.

DOLF

Een aantal weken geleden hebben we u deelgenoot gemaakt van de nominatie van onze zoon, Dolf. Hij was genomineerd voor de verkiezing “personal trainer van het jaar”. Inmiddels is de uitslag bekend.

Gemeente: 1ste plaats

Provincie 11e plaats

Cijfer 9.4

Super goed gedaan, wij zijn trots! Voor iedereen die gestemd heeft, Bedankt.

HULP UIT ONVERWACHTE HOEK

Chefs Culinar is onze voornaamste leverancier. Een paar keer per week leveren zij een groot deel van de benodigdheden voor alle lekker maaltijden die wij serveren. Ook voor hen is coronacrisis een lastige periode, zij leveren veel aan de horeca. Als bedrijf hebben zij een filmpje met verschillende medewerkers opgenomen om, o.a. de horeca, een hart onder de riem te steken. Onze salesmanager bij dit bedrijf is Wim Loffelt. Hij bood in het filmpje zijn hulp aan. “Ik kom jullie helpen met de afwas, de mise en place, de vloer schrobben…. Ik doe dat waar jullie behoefte aan hebben.” Een prachtig initiatief waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Afgelopen vrijdag heeft Wim onze keukenbrigade geholpen met de voorbereidingen voor het Sinterklaas weekend. Het was een zeer geslaagde samenwerking en erg gezellig. Wim, bedankt voor je inzet!

12 EN 19 DECEMBER VIJFTIEN GANGENDINER

We melden het nog een keer voor degene die het mogelijk gemist hebben. Wilt u avondvullend genieten van 15 overheerlijke gerechten? Reserveer dan voor één van deze data. Natuurlijk ook leuk om cadeau te geven.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.