iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

WILT U LIEVER NOG NIET NAAR DE WITTE BRUG, DAN LEGGEN WIJ NOG STEEDS EEN BRUG NAAR U!

Wilt u graag dat wij het eten bij u thuis brengen dan dat nog steeds.  Onze vertrouwde kwaliteit, maar dan bij u thuis. Wij bezorgen alle gerechten inclusief borden en bestek. Later halen wij dit weer op, de afwas is uiteraard voor ons.
Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelling telefonisch aan ons door te geven 0485-571206. 

 

THUIS UIT ETEN, STEENGRILLEN

Een avondje gezellig tafelen, maar dan lekker thuis? Bestel dan ons steengrill arrangement. Wij brengen alle benodigdheden en geven uitleg over het gebruik van onze steengrill. Later halen wij alles weer op. Dit arrangement graag bestellen voor 16.30 uur. De kosten bedragen 16,95 p.p. Het arrangement bestaat verder uit:

Biefstuk van Belgisch blauw ras
Varkenshaas
Kipfilet
Gemarineerde kipsaté
Gehaktballetjes
Rundvleessalade
Pastasalade en fruit
Uienringen en champignons

Rauwkostsalade
Diverse sausjes
Stokbrood met kruidenboter

 

THUIS UIT ETEN, A LA CARTE

U kunt een keuze maken uit onderstaande gerechten.

 

Stokbrood met kruidenboter  3,00

Rundercarpaccio
met rucola, pesto, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en Old Amsterdam  7,95

Kipcocktail  7,95

Salade met gerookte zalm, gamba’s en makreel   9,95

 

Courgettesoep met reepjes zalm  4,50

Tomatenroomsoep  3,50

 

Maaltijdsalade geitenkaas  11,95

Maaltijdsalade carpaccio  13,95

 

Biefstuk van Belgisch blauw ras geserveerd met sjalottenjus  17,95

Varkenshaas met rozemarijn tijmjus  15,95

Kipfilet op Italiaanse wijze met tomaat, basilicum en mozzarella   15,95

Lamscurry met groenten 16,95

Kipsaté   15,95

Gamba’s met roerbakgroenten en Spaanse knoflooksaus   18,95

Quiche van spinazie, paprika, camembert en zongedroogde tomaatjes   15,95

 

Voor de kinderen:

Gehaktballetjes met pasta en bolognesesaus   6,95

American pancakes met stroop, jam en chocoladepasta   6,95

 

Trio van chocolade  5,95

Mandarijn kwarktaartje  3,95

Aardbeien Romanoff 5,95

Hazelnootbol  3,95

– Alle voorgerechten zijn inclusief stokbrood met kruidenboter.
– Bij alle hoofdgerechten serveren wij aardappelgratin of
gebakken aardappelen en een salade.
– Wilt u er iets passends bij drinken, wij helpen u graag!
– Heeft u nog vragen of suggesties laat het ons weten.
– Betaling gaat via een tikkie.
– Wij bezorgen tot aan de deur.
– Donderdag tot en met zondag.

 

BBQ Witte Brug stijl

Lekker buiten zijn, daar hebben we met zijn allen nu wat meer behoefte aan omdat onze leefruimte zoveel kleiner is geworden. Zelfs onze vrije tijd brengen we veelal thuis door. Dus is buiten eten, gezellig met de BBQ een welkome afwisseling. Maak het uzelf gemakkelijk met een compleet pakket van de Witte Brug. U kunt dit pakket bestellen vanaf 2 personen voor € 16,95 p.p. Wij maken veel zelf dus houd u daar alstublieft rekening mee door op tijd te bestellen. ( BBQ pakket is zonder borden en bestek )

Het pakket bestaat uit:

Hamburger (rundvlees)

Biefstuk smokey sancho

Kipsaté

Texaanse spare rib

Thüringer braadworst

Gambaspiesje ( of een kipspiesje i.p.v. gambaspiesje )

 

Roseval pofaardappel met kruiden crème

Stokbrood met kruidenboter

Cocktailsaus

Knoflooksaus

Rundvleessalade

Rauwkostsalade

Fruitsalade

 

Om dit alles compleet te maken kunt u er een lekker flesje wijn of speciaal bier bij bestellen:BBQ wijn en bier

Sprankelende terraswijn: Sacchetto Pinot Grigio Blush uit Venetië, 8,95

La Trappe Speciaalbieren: Witte Trappist, Blond, Dubbel, Isidor, Triple en de Quadruppel, 11,95

 

Buffetten

Is uw gezelschap net wat groter kunt u ze ook laten genieten van een buffet, eventueel uitgebreid met een voorgerecht of dessert(buffet)

 

Buffet “Karmeliet“

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Caribische kipfilet; stukjes gemarineerde kipfilet in een romige saus met ui en ananas

Gemarineerde kipfilet in zoetzure saus

Rijst

Gebakken aardappeltjes

Diverse broodsoorten

Stokbrood met kruidenboter € 16,95 p.p.

 

Buffet “Rochus” 

Hamburger met gebakken ui

Kipsaté

Gehaktballetjes in tomatensaus

Rijst

Gebakken aardappels

Broodjes

Diverse sausjes € 14,95 p.p.

 

Buffet “Maasheggen”

Kipsaté in satésaus

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Rundvleessalade gegarneerd met o.a. gevulde eitjes, fruit en diverse vleeswaren

Rauwkostsalade

Gebakken aardappels

Rijst

Stokbrood met kruidenboter

Diverse sausjes € 19,95 p.p.

 

Dessertbuffet voor thuis

Wij serveren 3 dessert p.p. verdeelt over 8 verschillende smaken met o.a.: lemon, pistache, chocolade, yoghurt framboos, cheesecake bosvruchten, mandje chocolade, bloedsinaasappel en brownie. € 5,95 p.p.

 

 

Hoe leveren wij het buffet bij u?

Het buffet wordt op schalen geleverd.

Alle warme gerechten worden warm geleverd.

Wij zorgen voor borden, bestek en servetten.

Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen. Wij doen de afwas voor u!

 

Wij vinden het leuk als u hier gebruik van maakt.
Tot ziens bij uw voordeur!
Rob en Natasja Jakobs

Deze keer een foto uit de oude doos, gewoon omdat het leuk is.WB terras 1930 (2)

Deze week werd het 1 juli, de dag waarop er net iets meer mag dan de vorige maand. Wat verandert er daadwerkelijk? De triage aan de deur is niet meer verplicht. Dat is fijn, want laten we eerlijk zijn; meer dan een toneelstukje was dat niet. Natuurlijk stelden wij de juiste vragen en natuurlijk gaf iedereen keurig antwoord. Maar wij denken niet dat er in Nederland 1 gast geweest is die zich op de drempel van een horeca gelegenheid, op het moment dat de gastheer/gastvrouw de triage vragen stelde, zich realiseerde dat hij/zij toch verkoudheidsklachten had en dus niet binnen mocht. We mogen er met zijn allen toch op vertrouwen dat als iemand klachten heeft, diegene uit zichzelf al thuis blijft. Dus fijn dat we dit achterwege kunnen laten.
Daarnaast geldt de beperking van 30 gasten niet meer. Erg fijn, het geeft wat ruimte. Aan de andere kant is het nog niet zaligmakend, want een groot deel van de bevolking gaat nog niet naar de horeca. Wij laten iedereen in zijn waarde en hebben respect voor de keuze die ieder voor zichzelf maakt. Wij vragen ons wel af waarom de contactberoepen overspoeld werden zodra deze weer open mochten en waarom dat bij de horeca niet gebeurt. Wat is er zo huiveringwekkend of gevaarlijk aan de horeca? Misschien hebben de genomen maatregelen daar ook mee te maken. Die zijn voor horeca namelijk nogal streng. Als wij iets kunnen doen om de drempel voor u te verlagen, horen wij dit graag.

Woensdag hebben we sinds lange tijd onze zaal weer kunnen gebruiken. Een zakelijke bijeenkomst met een hapje en een drankje. Erg gezellig, lekker gewerkt en goed verlopen. Dit smaakt naar meer! Dus heeft u iets te vieren, te bespreken, of te herdenken? U bent van harte welkom.

De afgelopen week heeft u in de BOK (Boxmeerse krant) een artikel met pagina grote advertentie kunnen zien van de gezamenlijke horeca in Boxmeer.  Samen willen wij u laten zien dat u goed toeven is in Boxmeer en met name bij de Boxmeerse horeca. Wij zien u graag en u bent van harte welkom. Wij hebben u nodig om deze tijd door te komen, er mag weer wat meer, maar we zijn er nog lang niet. Een sluiting van 3 maanden… dat maken we in een paar weken niet goed. Dus lieve mensen, vergeet de horeca in Boxmeer niet.

Achter de schermen zijn wij de laatste dagen bezig geweest met het bedenken van nieuwe drankjes. Heerlijk, frisse, alcoholvrije creaties. Ontzettend leuk om te doen, te proeven en te proberen. Wat is lekker, vernieuwend, verrassend? Wat past bij elkaar, in welk glas gaan we dit serveren? We zijn lekker creatief bezig geweest en het resultaat mag er zijn. We hebben een viertal koude dranken op de kaart gezet. Vanaf aanstaande donderdag zijn deze te bestellen. Leuk als u deze komt proeven.

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Terras by night 1 (2)

Afgelopen woensdag heeft onze minister president samen met minister de Jonge de voorlopig laatste persconferentie gehouden. Beiden kunnen het verhaal mooi vertellen, alsof er na 1 juli weer van alles mogelijk is. In de praktijk is er (voor ons) niet zoveel veranderd. De anderhalve meter afstand blijft gelden, binnen en buiten. Voorlopig blijven wij u dus op afstand bedienen en blijven wij u vragen of u tot hetzelfde huishouden behoort. De triage aan de deur is voor ons restaurant niet meer nodig, uw handen ontsmetten is voldoende. Voor een feest waarbij u meer dan 100 gasten uitnodigt blijft de triage verplichting bestaan, maar daar komen we samen wel uit. Het is dus weer mogelijk om een verjaardag, trouwdag of welke feestelijkheid dan ook te vieren in onze zaal.  Dus heeft u nog iets te vieren? Neem vrijblijvend contact met ons op om onze mogelijkheden te bespreken.

Afgelopen donderdag zijn wij met collega (horeca) ondernemers op de foto gegaan in het centrum van Boxmeer. Een aantal collega’s zijn gestart, dank je wel hiervoor, met een leuke campagne om de Boxmeerse horeca te promoten, daar sluiten wij ons graag bij aan. De gehele horeca heeft te maken met een zeer moeilijke tijd en nu we eindelijk open mogen, vallen de bezoekers aantallen voor ons allemaal tegen. Begrijp ons niet verkeerd, wij hebben begrip voor het feit dat iedereen op zijn eigen manier met corona omgaat. Iedereen kiest daarin de maatregelen die voor hem/haar het beste en veiligste voelen. De regels voor de horeca zijn op dit moment strenger dan voor de supermarkt, drogist, kapper of kledingwinkel. Dat betekent echter niet dat u in de horeca een groter risico loopt. Daarnaast hebben wij u allen hard nodig om deze crisis door te komen. Vandaar een positieve campagne van de gezamenlijke horeca om te laten zien dat het in Boxmeer en specifiek in de Boxmeerse horeca goed toeven is. Wij zien u allen graag! Aanstaande dinsdag ziet u alvast een advertentie in de Maasdriehoek. Vanaf 1 juli kunt u ons op veel meer plaatsen tegen komen.

Het aspergeseizoen is ten einde, daarom vind u op onze kaart weer wat nieuwe gerechten. Een fris voorgerecht met zalm en courgette, fish hand chips, groente loempia’s en “lekkers van de Witte Brug” met vier soorten vlees voor de Bourgondiërs onder ons.

Gelukkig is het de afgelopen week mooi weer geweest, waardoor wij ons terras optimaal hebben kunnen gebruiken. Wij hebben er van genoten, ons terras was gezellig gevuld en straalde een waar vakantiegevoel uit. Op zulke dagen is werken een feestje. Op het filmpje hierboven krijgt u een impressie van de sfeer. U ziet het met eigen ogen, het is heerlijk toeven in Boxmeer. Wilt u dit ook ervaren? Reserveer dan een tafeltje op ons gezellige terras.

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Terras by night 1 (2)Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

De tijd vliegt, het is alweer zondag. bestek fotoTijd voor een berichtje aan u. Soms lukt het zomaar te schrijven wat er allemaal gebeurt of in ons om gaat en soms lukt het even niet. U kent het wel, de dagen kabbelen een beetje voort, wat gebeurt er nu eigenlijk? De afgelopen week is ongewoon gewoon geweest. Het restaurant is open, daarnaast bezorgen we nog maaltijden, denken we na over de toekomst. De nieuwe manier van werken went, al blijft het minder vertrouwd voelen. Wij merken wel dat het merendeel van onze gasten het op afstand bedienen op prijs stelt, niet leuk, wel noodzakelijk en veilig. En dan ervaren wij dat noodzakelijk en veilig toch belangrijker is dan “leuk”. Het is ook nog steeds gezellig als u er bent, gelukkig zit de gezelligheid niet in 1,5 meter afstand. Voor ons restaurant hebben wij onze draai wel gevonden, het gaat goed zonder afbreuk te doen aan service, gastvrijheid en gezelligheid.

Dat geeft ons ook vertrouwen voor de toekomst, iets waar we mee vooruit kunnen. Daarom zoeken wij een (chef) kok om onze souschef te ondersteunen. Iemand die met plezier in de keuken staat en liefde voor het vak heeft, graag samenwerkt. Een kok die ons keukenteam weer compleet maakt. Hij of zij hoeft niet perse chefkok te zijn, een goede samenwerking is belangrijker.

Wij bezorgen inmiddels al een paar maanden. Daar hebben we veel bestek en wat servies aan over gehouden. Een aantal van u heeft naast het servies en bestek dat wij bij de maaltijd brengen, ook een deel van zijn / haar eigen bestek als afwas mee terug gegeven. Dus mist u een deel van uw eigen bestek of servies, laat het even weten. Wij hebben de afwas alvast gedaan, u kunt het schoon komen ophalen.

Onze Vaderdag borrelbox is goed ontvangen en daar hebben we veel vaders blij mee gemaakt. De speciale feestdagen zijn wel achter de rug nu. Natuurlijk kunnen we zelf speciale momenten creëren om iets leuks mee te doen. De vakantie komt eraan en lang niet iedereen zal er voor kiezen nu naar het buitenland te vertrekken. De term vakantie naar “hintergarten” komt vaak voorbij. Nederland is prachtig, Boxmeer en omgeving zijn absoluut de moeite waard om eens op een andere manier te bekijken. Als u goed kijkt ziet u ook in uw eigen omgeving wonderschone plaatjes. Wat kunnen wij daarin voor u betekenen? BBQ pakket, steengrillen, thuis uit eten, of een buffet, fijne mogelijkheden voor als u thuis blijft.

Onze branchevereniging Koninklijk Horeca Nederland is afgelopen week per direct uit het overleg gestapt met het kabinet. “De overheid heeft geen oor voor alle voorstellen gedaan door KHN”, aldus de voorzitter Robér Willemsen. “De mogelijke versoepelingen per 1 juli zijn een stap in de goede richting, maar geen oplossing voor de lange termijn”. En daar heeft Robér volgens ons gelijk in. De onderhandelingen met minister Grapperhaus zijn vanaf het begin af aan stroef verlopen, er blijkt weinig begrip voor realiteit van de dag. Hierin staat de horecabranche helaas niet alleen, er zijn veel meer beroepsgroepen die niet gehoord worden door ons kabinet.

De nieuwe “coronawet” waarin 1.5 meter afstand houden vastgelegd wordt is nog even van de baan, gelukkig. In dit geval hopen wij dat uitstel tot afstel leidt. Helaas is dat niet waarschijnlijk en ontkomen we er met zijn allen niet aan. Omdat de inhoud van de nieuwe wet nog niet bekend is, kunnen wij nog niet inschatten wat dat voor ons gaat betekenen. Dat is lastig.

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Wij zoeken iemand die graag binnen ons Wij zoeken een chef kokgezellige team komt werken en ook nog eens lekker kan koken, goed kan plannen en vooral plezier heeft in zijn werk.

Wij bieden flexibele uren, een prettige werksfeer binnen een hecht team. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en wij staan open voor nieuwe ideeën.

Mocht je interesse hebben dan gaan wij graag in gesprek om te kijken of wij kunnen bieden waarnaar jij op zoek bent. Wij zien je reactie graag tegemoet, bel met 0485-571206 of stuur een mail naar info@dewittebrug.nl

Hoe bevalt het nu ons restaurant Terras by night 2weer open is? Tja, wat zullen we daar over vertellen. Het is wennen, dat zeker. We doen ons best de afstand te bewaren zonder dat u de afstand voelt. We leggen uit wat we doen en waarom we dat doen. Meestal wordt dat goed ontvangen, soms niet. Gelukkig begrijpen de meesten van u dat we ons nu eenmaal aan de regels moeten en willen houden. Het is voor ons belangrijk dat iedereen, onze gasten, ons personeel en wij zelf, zich veilig voelen bij ons.

We hebben een week met veel vaste gasten achter de rug, veel bekende gezichten gezien. Heel fijn om te merken dat het gemis van beide kanten gevoeld is. Wederzijds waren we blij elkaar weer te zien. Zo leuk om even een praatje te kunnen maken, te horen hoe het met u is, hoe het u vergaan is de laatste maanden.

Gelukkig is het ook een paar dagen mooi weer geweest zodat ook ons terras optimaal gebruikt is. Al zeggen we het zelf; het terras is dan ook een erg prettige plek geworden om te vertoeven.

Naast het a la carte eten in ons restaurant blijven wij bezorgen. Nog steeds kan/wil niet iedereen naar ons toe komen. Wij merken dat met name de gasten die niet uit eenzelfde huishouden komen nog niet bij ons komen. Begrijpelijk, bij ons moet u dan 1,5 meter uit elkaar zitten. Dat is absoluut mogelijk, wij hebben gelukkig voldoende ruimte, maar niet iedereen vindt dat prettig en spreekt daarom liever bij iemand thuis iets af. Wij begrijpen dit en waarderen het enorm als u dan toch voor ons eten kiest door een bestelling te plaatsen die wij met plezier komen brengen. Wilt u hier gebruik maken? https://dewittebrug.nl/thuis-uit-eten/

Wij doen dit graag omdat we zo veel mogelijk mensen willen laten genieten van ons lekkere eten, maar het is ook nog noodzaak voor onszelf. Dat komt omdat ons restaurant nog niet voldoende opbrengt om alle kosten te betalen. Er mogen 30 gasten binnen, maar die zijn er echt (nog) niet elke dag. Daarnaast wordt de zaal nog niet gebruikt, omdat alle feesten en dergelijke afgezegd zijn. Het voelt daarom en beetje dubbel; ja, we zijn blij dat we weer open zijn, maar nee, het is nog niet kostendekkend.

U hoort dezelfde berichten als wij, voor de 1,5 meter wordt een wetsvoorstel gemaakt. U moet er toch niet aan denken dat die wet aangenomen wordt? Dat betekent dat 1,5 meter voor zeer lange tijd de norm wordt. Na bovenstaande gelezen te hebben kunt u zelf wel bedenken hoe onze toekomst er dan uit gaat zien. Liever niet dus, die wet.

De Vaderdag borrelbox is nog te bestellen tot 18 juni. Wij hebben afgelopen week gepost hoe deze eruit ziet. Staat uw favoriete biertje er niet bij of drinkt u liever geen alcohol ? Neem dan contact met ons op voor alternatieven. Mocht u nog een willen nalezen wat de inhoud is en hoe u deze kunt bestellen kijk dan op  https://dewittebrug.nl/vaderdag-21-juni/

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Een feestdag om te laten weten hoe Thuis uit eten! vaderdag 2020 FB (2)blij een kind is met zijn vader. Voor vaders een bijzondere dag, jonge en wat oudere vaders, want kinderen worden volwassen, maar blijven altijd kind van. Belangrijk dus om alle vaders op deze dag te laten weten dat zij bijzonder zijn. Vooral nu, omdat we nog steeds beperkt worden door het Coronavirus. Wij doen gewone dingen op een ongewone manier, we proberen daarbij op afstand dichtbij te zijn. Helaas kunnen wij nog steeds geen brunch voor het hele gezin verzorgen bij de Witte Brug Natuurlijk kunt u wel weer lekker komen eten in ons restaurant. Als u niet (meer) onder één dak woont met uw vader, bent u ook van harte welkom, maar moet u toch 1,5 meter van elkaar af zitten. Juist op deze dag is dat extra vervelend. Daarom hebben wij een borrelbox voor thuis, speciaal voor alle vaders. Natuurlijk kunt u daar ook met het hele gezin van genieten, de keuze is aan u. Wij hebben een goed gevulde borrelbox samengesteld met verschillende hartige hapjes, daarnaast heeft u de keuze uit bier of wijn om het helemaal af te maken. Als u er samen van wilt genieten besteld u gewoon een box voor meer personen. Staat uw favoriete biertje er niet bij of drinkt u liever geen alcohol ? Neem dan contact met ons op voor alternatieven.

Dit leuke Vaderdag cadeau is te bestellen tot en met donderdag 18 juni op telefoonnummer 06-50544560

De box kan opgehaald worden op     Zaterdag 20 juni van 13.00 tot 16.00 uur

Zondag 21 juni van 11.00 uur tot 14.00 uur

In overleg kunnen wij de box bezorgen.

 

De box bestaat uit:

2 Soorten nootjes (borrelnootjes en chio borrelbites)

3 Soorten kaas (camembert, chaumes en St. Mang rubius)

Tortilla chips met chuncky salsa en pittige salsa

Turks brood met knoflooksaus

Variatie worst (salami, kaassalami, cervelaat en pepersalami

Pizza punt

Twentse borrelballen

Kipkluifjes, heerlijk gekruid

3 Speciaal bieren (La Trappe dubbel, witte trappist en Isid’or) of een fles wijn (rood of wit)

€ 19,95 p.p.

 

Vanaf afgelopen donderdagIMG-20200607-WA0002 hebben wij sinds lange tijd weer gasten mogen ontvangen in ons restaurant, wat was het fijn om u weer te zien! Een bijzonder moment.

Hoe hebben wij dat ervaren? Het was fijn, vreemd, bijzonder, wennen, van alles wat. Het gaat allemaal net even anders dan dat we gewend zijn. De afstand was voor ons met momenten erg goed voelbaar, in de praktijk is 1,5 meter best veel. Het gaat regelmatig volledig tegen onze gastvrije natuur in. Gelukkig is de ervaring voor onze gasten ook nieuw, we doen het samen. Aan de deur zijn we verplicht een aantal vragen te stellen, dat voelt al vreemd, als of u aan allerlei eisen moet voldoen voor u binnen mag. Dat gebeurt u niet bij de supermarkt, de drogist of bij welke winkel dan ook, blijkbaar is het betreden van een restaurant een stuk “gevaarlijker”. Vervolgens handen ontsmetten. Wij hebben 4 weken geleden al dispensers besteld, helaas zijn deze nog steeds niet binnen, dus staan wij met een pompje ontsmettingsgel bij deur en krijgt iedere gast een dotje gel op zijn handen. Eenmaal aan tafel kunnen we met woorden dichtbij u zijn, maar met bedienen houden wij ons aan 1,5 meter afstand. Wij zetten uw drankjes en gerechten op een bijzettafel waar u het zelf van af kunt pakken. Het tafeltje staat dichtbij, u hoeft er niet voor op te staan, maar toch… u moet er zelf iets voor doen. Het voelt voor ons niet prettig dat u uw eigen eten en drinken moet “pakken”. Ook als u klaar bent met eten, zet u de lege glazen en borden op de bijzettafel. U hoeft het niet zelf naar de keuken te brengen en af te wassen, maar toch… u moet er wel iets voor doen. Misschien went het vanzelf, maar laten we hopen dat dit een tijdelijke maatregel is. Wij proberen u op een andere manier een fijne avond te bezorgen.

Wij merken dat veel mensen liever nog even niet naar (ons) restaurant komen. Dat begrijpen wij! Als u met vrienden of familie naar ons restaurant komt,  zit u toch wat verder van elkaar, zijn wij verplicht de 1,5 meter afstand te bewaren. U weet niet wie er nog meer aanwezig is, het voelt misschien nog onprettig, onveilig of te gespannen. Thuis kan in deze onzekere tijd toch veiliger voelen. Daarom kunt u blijven genieten van ons “thuis uit eten” concept. Wij voegen daar zelfs iets aan toe, omdat we aanvoelen dat u eerst thuis wat meer samen wilt zijn. Met familie of vrienden kunt u genieten van een (koud) warm buffet van de Witte Brug.  Wij hebben een drietal buffetten voor u samengesteld die we kunnen bezorgen voor kleine gezelschappen. Is dit iets voor u? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we onze mogelijkheden met u delen. De buffetten kunt u onderaan dit bericht bekijken.

Ons alternatief voor Vaderdag heeft een leuke vorm gekregen en zal in de loop van de week bekend gemaakt worden middels onze nieuwbrief, website en social media. Blijf ons dus volgen.

Met een aantal collega’s maakten wij ons zorgen om de beperking van “30 gasten”. Na 1 week kunnen wij zeggen, die zorg was niet terecht. Daar is een andere zorg voor in de plaats gekomen: “Hoe zorgen wij ervoor dat gasten weer naar de horeca willen / durven komen?” Als u daar een antwoord op heeft of als er iets is dat wij kunnen doen om de drempel terug naar de horeca te verlagen, dan nodigen wij u van harte uit dit met ons te delen. De horeca is er klaar voor gasten weer te ontvangen, maar zijn de gasten er ook weer klaar voor om de horeca te bezoeken? Wij hebben u gemist en zien u graag!

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

Buffet “Karmeliet“

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Gehaktballetjes in tomatensaus

Gemarineerde kipfilet in zoetzure saus

Rijst

Gebakken aardappeltjes

Diverse broodsoorten

Stokbrood met kruidenboter € 15,95 p.p.

 

Buffet “Rochus” 

Hamburger met gebakken ui

Kipsaté

Caribische kipfilet: stukjes gemarineerde kipfilet in een romige saus met ui en ananas

Rijst

Gebakken aardappels

Broodjes

Diverse sausjes € 14,95 p.p.

 

 

Buffet “Maasheggen”

Kipsaté in satésaus

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Rundvleessalade gegarneerd met o.a. gevulde eitjes, fruit en diverse vleeswaren

Rauwkostsalade

Rijst

Stokbrood met kruidenboter

Diverse sausjes € 19,95 p.p.

 

Hoe leveren wij het buffet bij u?

 

Het buffet wordt op schalen geleverd

Alle warme gerechten worden warm geleverd.

Wij zorgen voor borden, bestek en servetten.

Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen. Wij doen de afwas voor u

Wij begrijpen datThuis uit eten! nog niet naar WB nog niet iedereen naar ons restaurant wil / kan komen, daarom kunt ook gebruik blijven maken van ons “Thuis uit eten” concept. U kunt een keuze maken uit onderstaande gerechten, ons steengrill arrangement of ons BBQ pakket. Omdat het bezorgen een andere voorbereiding heeft dan het eten in ons restaurant verzoeken wij u uw bestellingen tijdig door te geven, uiterlijk tot 13.00 voor dezelfde dag. U mag uw bestellingen natuurlijk altijd langer van te voren doorgeven.

Stokbrood met kruidenboter 3,00

Bonbon van gerookte zalm met aspergemousse 9,95

Kipcocktail, 7,95

Salade met gerookte zalm, gamba’s en garnalen 9,95

Rundercarpaccio met rucola, pesto, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten

en Old Amsterdam 7,95

 

Aspergeroomsoep 4,50

Tomatensoep 3,50

 

Voorgerechten en soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

 

Maaltijdsalade geitenkaas 11,95

Maaltijdsalade carpaccio 13,95

 

Beenham met asperges en hollandaisesaus 19,95

Zalm met asperges 22,95

Asperge broccoli taartje (vegetarisch) 16,95

Tip voor bij de asperges; fles Grauburgunder

 

Biefstuk (Belgisch blauw ras) met sjalotten jus 17,95

Varkenshaas met geserveerd met rozemarijn tijm jus 15,95

Kipfilet op Italiaanse wijze met tomaat, basilicum en mozzarella 15,95

Gamba’s met roerbakgroenten en Spaanse knoflooksaus 18,95

Scholfilet met kruidensaus 18,95

Lamscurry met groenten 16,95

 

Voor kinderen:

Gehaktballetjes met pasta en bolognesesaus 6,95

American pancakes met stroop, jam en chocoladepasta 6,95

 

Aardbeien Romanoff, 5,95

Mangotaartje 3,50

Chocoladetrio 5,95

Hazelnootbol 3,95

 

– Alle voorgerechten zijn inclusief stokbrood met kruidenboter
– Bij alle hoofdgerechten serveren wij aardappelgratin of
gebakken aardappelen en een salade
– Wilt u er iets passend bij drinken, wij helpen u graag!
– Heeft u nog vragen of suggesties laat het ons weten
– Betaling gaat via een tikkie
– Wij bezorgen tot aan de deur

Wat heeft het lang geduurd terras fb 31-05-2020en wat hebben we u gemist. Eindelijk is het zover, vanaf 1 juni mogen we  onze roeping weer uitvoeren! Uiteraard gaan we met inachtneming van de gepaste Covid-19 regels aan de slag. Velen van u hebben gelukkig gebruik gemaakt van ons thuis uit eten concept. Zo hebben we in ieder geval contact gehouden, elkaar af en toe gesproken. We kunnen echter niet wachten om u weer in “live” te zien en een diner in ons eigen restaurant te kunnen verzorgen. Natuurlijk zal het anders zijn. Wij zullen het één en ander aanpassen, maar er staat ons niets meer in de weg om u een fijne avond uit eten te kunnen bieden. We ontkomen er niet aan, er zijn regels waar we  ons met zijn allen aan moeten houden. Wij hebben ons restaurant daarop ingericht, maar we kunnen het niet alleen. Daarom doen we ook een beroep op u, houd u aan de regels, volg desgevraagd onze aanwijzingen op en neem vooral uw eigen verantwoording hierin. Samen kunnen we er voor zorgen dat wij, maar ook onze collega’s, straks verder open mogen en de horeca blijft bestaan.

Wij hebben u de afgelopen maanden wekelijks op zondag op de hoogte gehouden over ons wel en wee tijdens deze corona crisis. Het zijn nog steeds bijzondere tijden voor ons allemaal. Gelukkig kunnen we elkaar weer treffen in ons restaurant. Omdat we nog beperkt worden door alle regels waar we aan moeten voldoen hebben we een plan van aanpak gemaakt voor de komende periode. Afhankelijk van alle (nieuwe) maatregelen en ontwikkelingen zullen wij dit plan in de toekomst aanpassen en/of wijzigen. Natuurlijk houden we u daarover ook op de hoogte. Duidelijkheid is hierin erg belangrijk. Wij proberen hierin zo concreet mogelijk te zijn, maar stellen het zeer op prijs als u ook duidelijk aangeeft wat u wilt, wat we voor u kunnen doen. We willen graag dat iedereen een veilig gevoel heeft tijdens het bezoek aan ons restaurant.

Hoe ziet ons restaurant eruit na 1 juni

 • Vanaf donderdag 4 juni om 17.00 uur bent u weer van harte welkom ons restaurant.
 • De nieuwe openingstijden zijn donderdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur, overige dagen in overleg.
 • Ons terras hebben we aangepast zodat u ook bij iets minder mooi weer, comfortabel buiten kunt eten.
 • Eet u de komende tijd nog liever thuis? Voorlopig blijven wij ook bezorgen en kunt u dus nog gebruik blijven maken van ons “thuis uit eten” concept. Bestellingen hiervoor kunt u doorgeven tot op de dag zelf tot 13.00 uur. Na die tijd mag u altijd bellen, maar kunnen we niet garanderen dat het nog lukt op dezelfde dag.
 • Voor het restaurant kunt u reserveren via onze website of telefonisch 0485-571206.
 • Als u bij ons komt ontvangen wij u bij de ingang. Hier zullen wij u een aantal vragen stellen over uw gezondheid. Daarna kunt u uw handen ontsmetten. Vervolgens begeleiden wij u naar uw tafel.
 • Onze menukaart is (tijdelijk) vervangen door een éénmalig exemplaar.
 • Als u tot eenzelfde huishouden behoort mag u aan 1 tafel zitten. Kinderen zijn nog steeds welkom, mits zij aan tafel blijven zitten. Onze speelgoedkast hebben we (tijdelijk) verwijderd.
 • Als u reserveert gaan wij ervan uit dat u tot hetzelfde huishouden behoort. Meld het bij reservering als dit niet zo is. Gezelschappen mogen wij helaas nog niet ontvangen.

Wat doen wij om een veilig bezoek aan ons restaurant te garanderen?

 • Ruimte tussen de tafels is tenminste 1,5 meter;
 • Medewerkers wassen en desinfecteren extra vaak hun handen;
 • Medewerkers houden tenminste 1,5 meter afstand;
 • Er is extra aandacht voor hygiëne en reiniging in het gehele restaurant;
 • Wij maken gebruik van kleine bijzettafels om uw drankjes en gerechten aan u te serveren. Hiermee kunnen we 1,5 meter afstand houden (u hoeft niet te lopen om uw gerechten of drankjes te halen).

Wat verwachten wij van u?

 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst;
 • Blijf thuis als u klachten gerelateerd aan Covid 19 heeft;
 • Neem uw eigen verantwoordelijkheid, het is in ons aller belang;
 • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand;
 • Kom op de afgesproken tijd, dit voorkomt drukte bij de in- en uitgang
 • Volg de aanwijzingen van het personeel op;
 • Ontspan en geniet!

Wij zijn blij u weer te mogen ontvangen en u een fijne avond te bezorgen. We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier, het wordt niet meer zoals het was. We zullen samen een manier vinden om op afstand dichtbij te zijn. Dit is voor ons allemaal wennen, dus laten we elkaar helpen. Luister naar elkaar, wees op afstand dichtbij. Alleen samen kunnen we weer open en alleen samen kunnen open blijven. Wij kijken uit naar u komst. Graag tot heel snel!

20200531_104149

De afgelopen weken hebben wij ervaren dat bezorgen over het algemeen ontspannen en leuk werk is. Rustig rondrijden met een gezellig muziekje op de achtergrond. Aanbellen en blijde gezichten zien, omdat je een lekkere maaltijd komt brengen. Ook het ophalen van de afwas naderhand is absoluut geen straf, de tijdsdruk is er niet en soms kunnen we nog een praatje houden, omdat we onze gasten buiten treffen tijdens het ophalen.

Helaas gaat het niet altijd zo. Toen Rob gisteren de laatste afwas ophaalde en nog even stond te praten met de gasten, gewoon even lekker bijkletsen, werd hij onverwacht gegrepen door een hond. Schrikken, de hond hield even goed vast. Daarna gelukkig goed opgevangen door onze gasten, even wat gedronken voor de schrik en nog even nagepraat. Thuis gekomen hebben we de wond goed schoongemaakt. Vanmorgen toch maar even de huisartsenpost gebeld in verband met een tetanusspuit. We wisten niet hoe lang het geleden was dat Rob die gehad heeft. De dienstdoende huisarts wilde Rob toch graag even zien, zoals u misschien wel weet zijn hondenbeten altijd een risico. Rob kon direct, wel met tegenzin, naar de huisartsenpost. Natuurlijk doet ook Rob liever wat anders op zondagochtend. De wond is professioneel geïnspecteerd en vervolgens is de tetanusspuit gezet daarna kon Rob weer naar huis. De komende dagen moeten we de wond goed in ge gaten houden, inmiddels wordt de plek rondom de wond steeds blauwer. Achteraf lijkt het allemaal mee te vallen, maar wel weer een ervaring rijker. Morgen, tweede Pinksterdag, posten wij onze wekelijkse update. Wij wilden vandaag eerst dit verhaal met u delen.

Wij openen ons restaurant donderdag 4 juni. Het hele weekend kunt, inclusief maandag 2e Pinksterdag, gebruik maken van ons “thuis uit eten” concept. De komende dagen wordt het prachtig weer, dus misschien is ons BBQ pakket een goed idee. Daarnaast is steengrillen of a la carte eten, eventueel buiten, ook erg lekker natuurlijk. Wilt u iets bestellen bel dan 0485-571206, wij helpen u graag.