iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

KUNT U NIET NAAR DE WITTE BRUG, DAN LEGGEN WIJ EEN BRUG NAAR U!

Helaas kunnen wij u niet meer ontvangen in ons restaurant. Daarom hebben wij met zorg een aantal gerechten samengesteld die wij bij u kunnen bezorgen. Onze vertrouwde kwaliteit, maar dan bij u thuis. Wij bezorgen alle gerechten inclusief borden en bestek. Later halen wij dit weer op, de afwas is uiteraard voor ons.
Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelling telefonisch aan ons door te geven 0485-571206

Uiteraard mag u ook komen afhalen!

 

THUIS UIT ETEN, STEENGRILLEN

Een avondje gezellig tafelen, maar dan lekker thuis? Bestel dan ons steengrill arrangement. Wij brengen alle benodigdheden en geven uitleg over het gebruik van onze steengrill. Later halen wij alles weer op. Dit arrangement graag bestellen voor 16.30 uur. De kosten bedragen 16,95 p.p. Het arrangement bestaat verder uit:

Biefstuk van Belgisch blauw ras
Varkenshaas
Kipfilet
Gemarineerde kipsaté
Gehaktballetjes
Rundvleessalade
Pastasalade en fruit
Uienringen en champignons

Rauwkostsalade
Diverse sausjes
Stokbrood met kruidenboter

 

THUIS UIT ETEN, A LA CARTE

U kunt een keuze maken uit onderstaande gerechten.

 

Stokbrood met kruidenboter  2,95

Bonbon van gerookte zalm met aspergemousse   9.95

Aspergesalade met Serrano ham   9,95

Rundercarpaccio
met rucola, pesto, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en Old Amsterdam  7,95

Kipcocktail  7,95

 

Aspergeroomsoep   4,50

Tomatenroomsoep  3,00

 

Maaltijdsalade geitenkaas  11,95

Maaltijdsalade carpaccio  13,95

 

Beenham met asperges en hollandaisesaus   19,95

Zalmfilet met asperges   22,95

Asperge broccoli taartje   15,95

Tip voor bij de asperges!!!     Fles Grauburgunder 10,95

 

Biefstuk van Belgisch blauw ras geserveerd met peperjus  16,95

Caribisch pannetje, stukjes gemarineerde kipfilet in een romige saus met ui en ananas  14,95

Varkenshaas met champignonsaus  14,95

Kipsaté  13,95

Gamba’s met roerbakgroenten en Spaanse knoflooksaus  18,95

Lamscurry met groenten 16,95

 

Voor de kinderen:

Gehaktballetjes met pasta en bolognesesaus   6,95

Kipfilet met gebakken aardappels   6,95

 

Trio van chocolade  5,95

Mangotaartje  3,50

Aardbeien Romanoff 5,95

Hazelnootbol  3,95

– Alle voorgerechten zijn inclusief stokbrood met kruidenboter.
– Bij alle hoofdgerechten serveren wij aardappelgratin of
gebakken aardappelen en een salade.
– Wilt u er iets passends bij drinken, wij helpen u graag!
– Heeft u nog vragen of suggesties laat het ons weten.
– Betaling gaat via een tikkie.
– Wij bezorgen tot aan de deur.
– Donderdag tot en met zondag.

 

BBQ Witte Brug stijl

Lekker buiten zijn, daar hebben we met zijn allen nu wat meer behoefte aan omdat onze leefruimte zoveel kleiner is geworden. Zelfs onze vrije tijd brengen we veelal thuis door. Dus is buiten eten, gezellig met de BBQ een welkome afwisseling. Maak het uzelf gemakkelijk met een compleet pakket van de Witte Brug. U kunt dit pakket bestellen vanaf 2 personen voor € 16,95 p.p. Wij maken veel zelf dus houd u daar alstublieft rekening mee door op tijd te bestellen. ( BBQ pakket is zonder borden en bestek )

Het pakket bestaat uit:

Hamburger (rundvlees)

Biefstuk smokey sancho

Kipsaté

Texaanse spare rib

Thüringer braadworst

Gambaspiesje ( of een kipspiesje i.p.v. gambaspiesje )

 

Roseval pofaardappel met kruiden crème

Stokbrood met kruidenboter

Cocktailsaus

Knoflooksaus

Rundvleessalade

Rauwkostsalade

Fruitsalade

 

Om dit alles compleet te maken kunt u er een lekker flesje wijn of speciaal bier bij bestellen:BBQ wijn en bier

Sprankelende terraswijn: Sacchetto Pinot Grigio Blush uit Venetië, 8,95

La Trappe Speciaalbieren: Witte Trappist, Blond, Dubbel, Isidor, Triple en de Quadruppel, 11,95

 

Wij vinden het leuk als u hier gebruik van maakt.
Tot ziens bij uw voordeur!
Rob en Natasja Jakobs

UPDATE:

HET HOGE WOORD IS ERUIT…

We mogen 1 juni open, maar met diverse voorwaarden en maatregelen. Dus we gaan open. Zijn we blij? Ja natuurlijk, vooral om u weer te zien, te ontvangen, te laten genieten. Wat wij ons  wel afvragen is of u wel weer komt. Durft en wilt u weer naar ons restaurant komen onder deze omstandigheden. Het klinkt misschien raar, maar wij zijn toch een beetje bezorgd: “we mogen eindelijk open voor maximaal 30 gasten, maar misschien komen er maar 10 gasten”. Dat klinkt u misschien raar, wees blij dat je weer open mag. Dat klopt, maar wij zijn afhankelijk van uw bezoek. En in “normale tijden” kunnen wij redelijk inschatten wat we kunnen verwachten, hoe druk het wordt. Met deze nieuwe werkelijkheid is dat inzicht weg. Wij weten nu niet of u komt, wanneer u komt, met hoeveel u komt en dat maakt ons best onzeker. Natuurlijk hoort dat ook bij ondernemen, een beetje onzekerheid houd je scherp. Daarom denken wij heel goed na; hoe we open gaan, op welke dagen, op welke tijden, met welke services. Wij horen graag uw mening en natuurlijk houden we u op de hoogte.

We hopen ook op mooi weer, zodat we ons terras kunnen gebruiken. Want met terras erbij kunnen we veel meer gasten ontvangen en wordt het misschien naast erg leuk en gezellig ook rendabel, want 30 gasten, met alle respect, zijn niet kostendekkend. Het restaurant is ingericht met minder stoelen, meer ruimte en meer tafels, want behalve tafels waaraan u zit hebben we bijzet tafels geplaatst voor het “aangeven” van alle dranken en gerechtjes. Ondanks deze aanpassingen ziet het er gezellig uit, vinden wij zelf.

Het terras zijn we aan het “upgraden”, zodat het ook daar gezellig en aangenaam vertoeven is. We creëren meer overdekte plaatsten met verwarming, functionele maar vooral knusse accessoires en voldoende ruimte. We zijn heerlijk aan het klussen en decoreren. De komende tijd kunt u nog steeds gebruik maken van thuis uit eten bij ons. Ook het gehele Pinksterweekend, inclusief maandag 2e Pinksterdag.

We worden bedolven onder regels en voorwaarden waar we aan moeten voldoen om weer open te mogen. Logisch, maar vinden het belangrijker wat uw voorwaarden zijn om ons weer te bezoeken. Daarom gaan wij de komende periode dagelijks een vraag stellen via social media. Wij vragen u om daar antwoord op te geven, zodat wij weten wat we voor u kunnen doen in plaats van wat we moeten doen. Wilt u dit niet via social media doen, maar ons wel helpen? Stuur ons dan een mail, dan sturen wij u de vragen per mail.

Weet u dat wij ook op Instagram actief zijn? Wij vinden het leuk als u ons ook daar gaat volgen. U kunt ons vinden als “dewittebrugboxmeer”.https://www.instagram.com/dewittebrugboxmeer/?hl=nl Op Instagram plaatsen wij meer foto’s, wellicht vind u dat leuk om te zien.

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

Waar bevinden wij ons nu? We hebben een vooruitzicht, een streefdatum, maar wat gaat het worden? 1 Juni of toch 28 mei, maar dan alleen terras? En met hoeveel personen mag u dan bij ons binnen, 30 inclusief al ons personeel of mag het keukenpersoneel buiten dat aantal geteld worden? En nog belangrijker, maar nog steeds onzeker: mogen we daadwerkelijk open op 1 juni? Nog veel vragen dus. Natuurlijk bereiden wij ons voor, maken we plannen, maar het is lastig omdat we nog niet zo heel veel zeker weten.Steengrillen bestel nu

Wij hopen in  ieder geval op een mooie, zonnige en warme juni maand, zodat we ook ons terras optimaal kunnen gebruiken. Als we en een aantal (30 – 2 of 5) binnen mogen ontvangen en ook nog ons terras kunnen benutten, kunnen we zoveel mogelijk van u blij maken met een bezoek aan ons gezellige restaurant.

Voor de komende week zijn de weervoorspellingen goed, heerlijk weer om naar buiten te gaan. Daarnaast is het Hemelvaart dus een extra dag vrij, lang weekend of misschien zelfs een mini vakantie. Wat gaat u doen? Lekker BBQ-en, steengrillen of in uw eigen tuin genieten van een complete maaltijd? Deze week bezorgen wij ook op woensdag (20 mei), omdat we u graag op zoveel mogelijk dagen de mogelijkheid willen bieden te genieten van ons thuis uit eten concept. En waarom zou u zichzelf, of iemand anders aan wie u denkt, niet verwennen? We hebben het al lastig genoeg met al die maatregelen. Dus maakt u plannen, denk aan ons. Wij hebben een compleet BBQ pakket, een lekker steengrill arrangement en een kaart vol lekkere en een aantal nieuwe gerechten. Bijvoorbeeld gamba’s in knoflooksaus, lamscurry en zalm met asperges. Daarnaast zijn er ook weer nieuwe desserts, echt heel lekker. De terraswijn hebben we niet veranderd, want deze blijft sprankelen en ze drinkt zo lekker weg ;-).

Dinsdag horen we hopelijk meer, weten we misschien waar we aan toe zijn, kunnen we echt plannen gaan maken. De komende week maken wij alvast een plan voor ons terras. We gaan proberen het dusdanig te upgraden dat u ook bij wat minder mooi weer heerlijk kunt vertoeven.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

Winnares voor social media (2)

Wij hebben u gevraagd om een foto te maken en te posten terwijl u genoot van uw paasontbijt/lunch. De winnaar hiervan is geworden mevrouw Huijbers. Van harte gefeliciteerd. Zij heeft de Moederdag box inmiddels in ontvangst genomen.

EN NU EEN STAPPENPLAN…Thuis uit eten moederdag 3

Dit weekend is het Moederdag. Veel moeders zijn blij gemaakt met een Moederdag box van de Witte Brug. Fijn dat u daar weer gebruik van heeft gemaakt. Wij hopen dat u ervan genoten heeft.

Ode aan de zorg, dat horen we voortdurend. Wij zeggen liever: “Ode aan iedereen die dit verdient!” We doen het samen, we doen dit met zijn allen. Wie wilt u laten weten dat u aan hem/haar denkt? Maak hem / haar blij met een thuisbezorgde maaltijd.

Wij zien het al veel gebeuren, gasten die een maaltijd, steengrill arrangement of BBQ pakket bestellen voor iemand anders. Kinderen die hun ouders willen verwennen of andersom, vrienden die een collega willen bedanken, familie die elkaar wil feliciteren. Heeft u daar wel eens aan gedacht? Wie is voor u bijzonder, belangrijk of mist u? Als u iemand anders blij wilt maken met een lekkere maaltijd, denk ook dan aan ons, wij zorgen ervoor dat uw cadeau op de afgesproken plaats en tijd bezorgd wordt.

We zijn weer een persconferentie verder. Nu volgen we een stappenplan. Natuurlijk is niet iedereen daar blij mee, voor sommigen duurt het nog te lang, anderen zijn blij. En wij? Wij weten het eigenlijk niet. We mogen misschien open, maar met flinke restricties. Ons daar aan houden is het probleem niet, maar of het rendabel is…

Natuurlijk gaan onze deuren in juni open, natuurlijk zijn we blij u eindelijk weer te mogen ontvangen, natuurlijk hebben wij u gemist, natuurlijk gaan we er ook dan alles aan doen om verder te kunnen. Daarentegen vragen wij ons af of we het daarmee gaan redden, 30 personen inclusief personeel is niet zo veel, met alle respect naar u allen, kunnen we daar de kosten niet mee dekken.

De komende periode gaan we een plan maken, zodat wij in juni open kunnen op een verantwoorde manier. Ons restaurant en terras zullen voldoen aan “het nieuwe normaal”. Wat een vervelende uitdrukking blijft dat, want wie wil dat 1,5 meter afstand normaal wordt? Voor nu is het nodig, maar laten met zijn allen hopen dat het geen nieuw normaal wordt, maar een tijdelijk maatregel om elkaar te beschermen.

De eerste periode zullen wij zeker blijven bezorgen, in ieder geval ons steengrill arrangement en BBQ pakket. Wij twijfelen nog of a la carte bezorgen naast een geopend restaurant haalbaar is, maar wie weet. We blijven naar u luisteren zodat wij weten waar uw behoefte ligt.

Voor Vaderdag kunnen wij helaas nog steeds geen brunch verzorgen in ons restaurant of zaal. Daarom zorgen wij voor Vaderdag wederom voor een leuk pakket dat we kunnen bezorgen of, als u dat liever doet, op kunt halen. Op deze manier kunnen we ook alle vaders in het zonnetje zetten. Houd onze website, facebook en Instagram pagina’s in gaten of meld u zich aan voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van onze activiteiten.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

HOE GAAN WE VERDER?…restaurant 3.0

Het blijft bijzonder als je er bij stilstaat hoezeer de wereld veranderd is, hoe anders ons leven er uit ziet. Voorlopig gaan we niet terug naar de oude situatie, ons vertrouwde leven. We zullen moeten wennen aan een andere manier van omgaan met elkaar, geheel tegen onze natuur in afstand houden. Tussen het bezorgen door zijn wij daar ook mee bezig. We richten ons restaurant als het ware opnieuw in. Meer ruimte tussen de tafels, meer room dividers om “veilig” te kunnen zitten. Extra tafels om drankjes en gerechten op klaar te zetten. Nadenken over andere manier van bedienen, looproutes, ontvangst, toilet gebruik, maar vooral hoe houden we het gezellig. Wat dat is natuurlijk waar uit eten gaan om draait. De afgelopen weken heeft u ook thuis kunnen genieten van de door onze koks bereidde gerechten, fijn, maar toch anders. Uit eten gaan mag een klein feestje zijn, een moment of zich te laten verwennen, even niks te hoeven, alleen te genieten van het eten, drinken, uw gezelschap, de ambiance…

Daar zijn wij dus mee bezig, denken wij over na. We proberen ons te verplaatsen in de nieuwe situatie en dat is best moeilijk. Samen met een collega uit Cuijk zijn we bezig met het samenstellen van een enquête voor onze gasten. Omdat we heel graag van u horen wat u ons verwacht, wat wij kunnen doen om u zoals “vroeger” een fijne avond te kunnen bezorgen. Binnenkort hoort u hier meer over en zullen we u ook vragen om uw medewerking. Zoals we vorige week al schreven: “We moeten het met zijn allen doen, door elkaar te helpen, aan elkaar te denken, te zorgen voor elkaar, want samen maken we pas echt het verschil!”

Wij blijven meestal positief, kijken naar mogelijkheden, zoeken naar oplossingen. Maar soms maken wij ons zorgen, denken wij hoe moet dat straks? Nu zijn we gesloten, maar worden we geholpen, door alle maatregelen die nu genomen zijn. Straks mogen we misschien weer open met allemaal restricties en valt de hulp weg. Terecht natuurlijk, maar komen onze gasten wel, durft u al uit eten? En eerlijk is eerlijk, feestjes worden voorlopig nog niet gevierd, dat is toch een groot deel van onze boterham. Gelukkig hebben we het druk met alles wat we nu doen, gelukkig voelen wij ons enorm gesteund door u allemaal. Door alle lieve berichtjes, de bestellingen voor thuis uit eten, steengrillen, BBQ, Pasen, Moederdag. Maar soms maken wij ons zorgen…

5 Mei vieren wij onze vrijheid, natuurlijk niet zoals we dat gewend zijn. Ook deze dag zal er anders uit zien. Omdat wij toch willen stilstaan bij deze dag, bezorgen wij ook op 5 mei. U kunt terecht voor a la carte eten, BBQ en steengrillen, net zo lekker maar dan thuis. Zodat wij niet vergeten wat een luxe vrijheid is. dewittebrug.nl/nieuws

Volgende week vieren we Moederdag, de dag om onze moeders te eren en te bedanken. U kunt nog tot en met 6 mei een bestelling plaatsen voor onze Moederdag box (bel hiervoor 06-50544560), een doos vol lekkers voor ontbijt of lunch, zelfs aan een bloemetje hebben wij gedacht. En vaders… maakt u zich geen zorgen; ook voor Vaderdag bedenken wij iets leuks ;-).

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

ZONDAG, DUS TIJD VOOR EEN UPDATE…Koningsweekend paint 3D

Dat viel even tegen afgelopen dinsdag. De horeca ging als eerste dicht en zal waarschijnlijk ook als laatste weer open mogen. Wij hadden dus niet de illusie hebben dat op korte termijn  weer open mogen, maar voor andere branches hadden wij toch wel wat meer verwacht. Erg jammer, voor iedereen!

Maar goed, daar hebben wij geen invloed op, dus laten we vooral kijken naar wat wel kan. Dus maak gebruik van onze bezorg service of kom iets lekkers voor thuis op halen. Er zijn veel mogelijkheden en we blijven denken aan leuke dingen die wij voor u kunnen doen.

Steeds meer collega’s starten met bezorgen/afhalen. Begrijpelijk, want wij ervaren dat het echt een verschil maakt. Hoe meer mensen weer aan het werk kunnen, hoe beter. We moeten het met zijn allen doen, door elkaar te helpen, aan elkaar te denken, te zorgen voor elkaar, want samen maken we pas echt het verschil! De ondernemers hebben de werknemers nu keihard nodig, zodat zij u kunnen blijven voorzien van alles wat u nodig hebt of graag wilt en hun eigen medewerkers te behouden. Voor nu en in de toekomst.

Onze Moederdag box heeft een definitieve vorm gekregen, natuurlijk gevuld met allemaal lekkers voor een bijzondere Moederdag. Die u misschien niet eens echt samen kunt vieren, maar wel op afstand. Misschien via beeldbellen of met voldoenden afstand. Het belangrijkste is dat u aan elkaar, maar op 10 mei vooral aan uw moeder, denkt. Een paar gerechten willen nog even opgewarmd of afgebakken te worden, verder heeft u alleen nog een gedekte tafel nodig en eventueel koffie of thee. Ook met Moederdag proberen wij er te zijn voor u. Vanzelfsprekend kunt u later op de dag een diner bestellen van ons “thuis uit eten” menu. Wij wensen u een gezellige en smakelijke Moederdag. Onze Moederdag box kunt u bestellen tot en met 5 mei via 06-50544560. Wij vinden het fijn als u hier gebruik van maakt. https://dewittebrug.nl/moederdag-box/

Wij hopen op nog net wat mooier weer, zodat we naast buiten kunnen wandelen of sporten ook lekker buiten kunnen eten, BBQ-en, steengrillen, a la carte thuis, het smaakt toch net even anders met mooi weer . Als de zon schijnt en het lekker warm voelt, ziet de wereld er toch wat vriendelijker uit, voelen we ons met zijn allen wat blijer, wat positiever, houden we het wat langer vol. Voorlopig gaat het leven zoals we dat gewend waren niet terug komen, het wordt niet meer zoals het was.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Moederdag boxMoederdag voor nieuwsbrief

Moederdag, de dag waarop de hele wereld zijn of haar moeder eert. Deze traditie is al eeuwenoud. De Moederdag brunch bij de Witte Brug gaat geen eeuwen terug, maar inmiddels al wel heel wat jaren. Juist in dit jaar, met alles wat er om ons om heen gebeurt, is het belangrijk onze aan moeders te denken, zelfs als we hen niet kunnen bezoeken en knuffelen. Omdat wij u met uw moeders nog steeds niet kunnen  ontvangen en verwennen bij de Witte Brug, gaan we uw moeders verwennen bij hen thuis, maar dan wel op de Witte Brug manier. Net als met Pasen zorgen wij voor een goedgevulde doos met lekkers voor ontbijt of lunch, zelfs aan een bloemetje is gedacht. Deze box is te bestellen tot en met 5 mei 2020.

In de box vind u:

Tomatensoep of aspergesoep

Stokbrood (Witte Brug stijl) met kruidenboter

Quiche Lorraine

Kippenragout

Chocolade broodje

Kaiser broodje

Beschuit

Ciabatta

Kaasbroodje

Triangel meergranen broodje

Mini donut

Campina roomboter en Becel

Tuinkruidenkaas

Achterham

Filet americain met uitjes

Bresso roomkaas

Hagelslag

Jam

Aardbeien

Rundvleessalade

Tonijnsalade

Dessert:

Stracciatella crème met chocoladestukjes

2 luxe desserts willekeurig gesorteerd van onze ambachtelijke dessertmaker:

Mini cheesecake

Framboosbavarois

Petit four van chocolade en hazelnoot crunch

 

Jus d’orange

 

  • U kunt deze box bestellen tot en met 6 mei op telefoonnummer 06-50 54 45 60
  • U kiest uw ophaalmoment:            Zaterdag        tussen 16.00 en 17.00

Zondag           tussen 10.30 en 11.30

OF

  • U kiest een bezorgmoment:           Zaterdag        tussen 13.00-16.00 uur

Zondag           tussen 09.00-11.30 uur

 

 

  • Betaling gaat via een tikkie, deze ontvangt u nadat u uw bestelling geplaatst heeft
  • De box kost € 22,95 p.p. voor volwassenen
  • Deze box kunt u feestelijk uitbreiden met een fles prosecco, € 12,95

 

  • Voor kinderen hebben wij een alternatief bestaande uit:

Tomatensoep

Kaiser broodje

Beschuit

Chocolade broodje

Mini worstenbroodjes

American pancakes

Mini muffin

Smeerworst

Becel

Jam

Hagelslag

Chocolade pasta

Aardbeien

Mini donut

Vanillepudding met slagroom

Mandarijntjes kwark

Ferrero kinder pingui

Dubbelfris

€ 12,95

 

  • Wat heeft u nodig:

Koelkast

Oven om o.a. brood af te bakken

Fornuis om gerechten op te warmen

Gedekte tafel

Goed humeur

 

Koningsweekend FB2 jpeg

Een lekker lang weekend met op maandag Koningsdag. Woningsdag genoemd omdat we met zijn allen thuis blijven. Maak het zo gezellig mogelijk met de Witte Brug “Thuis uit eten”. Steengrillen, BBQ-en, a la carte eten, het kan allemaal, ook op maandag!

INMIDDELS IS HET LENTE…Thuis uit eten voor nieuwsbrief

We krijgen steeds meer handigheid in het bezorgen, wat zijn we blij dat we daar direct mee begonnen zijn. We hebben het al eerder benoemd, maar het maakt echt een verschil!

Onze vertrouwde asperge leverancier, John en Martje Kroef, hebben de lekkerste asperges van de omgeving en leveren deze sinds deze week weer aan ons. Onze koks hebben hier weer smakelijke gerechten van weten te maken die ook geschikt zijn om te bezorgen. Natuurlijk aspergesoep en beenham met asperges, maar ook zalmbonbon met aspergemousse, gewokte asperges met gamba’s en een vegetarische quiche met asperges. Als passende wijn hebben wij een frisse grauburgunder.

Gelukkig wordt het steeds mooier weer en natuurlijk willen we dan naar buiten! Helaas zijn de mogelijkheden nog beperkt, geen uitjes, we blijven nog steeds zoveel mogelijk thuis. Om het ook thuis gezellig te houden kunt u bij ons een barbecue pakket bestellen voor thuis. Een compleet pakket waar alles in zit voor een geslaagde bbq. Deze is compleet te maken met een sprankelende terraswijn of een heerlijk setje speciaal bieren. Wij maken veel zelf daarom is het fijn als u op tijd besteld.

Onze Paasbox was een succes, daarom komt als vervolg de Moederdag box. Deze krijgt een andere inhoud, wij houden ook van variatie. Een ander verschil is dat er 2 verschillende uitvoeringen komen; één voor volwassenen en één voor kinderen. Meer informatie over de inhoud, bestellen en de prijs volgt later deze week. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, zo ontvangt u altijd een bericht als we nieuws hebben. Dit kan via de knop op onze website.

Aanstaande dinsdag horen we hoe we na 28 april verder gaan. Hoe ons leven er dan uit gaat zien. Zal er veel veranderen, worden de regels versoepeld of blijft het nog zoals het nu is? We horen veel over het “nieuwe normaal” of “de 1,5 meter samenleving”, hoe ziet die er in de praktijk uit? Gelukkig hebben wij veel ruimte in ons restaurant en voldoende schotjes om de tafels op een knusse manier te scheiden en zo afstand te creëren. Maar worden we daar gelukkig van, willen we op die manier uit eten, mag je dan wel samen aan een tafel zitten met je vrienden, familie, buren? Veel vragen nog, dat zal voor iedereen gelden. We zullen het zien en ervaren.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.