iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

KUNT U NIET NAAR DE WITTE BRUG, DAN LEGGEN WIJ EEN BRUG NAAR U!

Helaas kunnen wij u niet meer ontvangen in ons restaurant. Daarom hebben wij met zorg een aantal gerechten samengesteld die wij bij u kunnen bezorgen. Onze vertrouwde kwaliteit, maar dan bij u thuis. Wij bezorgen alle gerechten inclusief borden en bestek. Later halen wij dit weer op, de afwas is uiteraard voor ons.
Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelling telefonisch aan ons door te geven 0485-571206

Uiteraard mag u ook komen afhalen!

 

THUIS UIT ETEN, STEENGRILLEN

Een avondje gezellig tafelen, maar dan lekker thuis? Bestel dan ons steengrill arrangement. Wij brengen alle benodigdheden en geven uitleg over het gebruik van onze steengrill. Later halen wij alles weer op. Dit arrangement graag bestellen voor 16.30 uur. De kosten bedragen 16,95 p.p. Het arrangement bestaat verder uit:

Biefstuk van Belgisch blauw ras
Varkenshaas
Kipfilet
Gemarineerde kipsaté
Gehaktballetjes
Rundvleessalade
Pastasalade
Uienringen en champignons
Rauwkostsalade
Diverse sausjes
Stokbrood met kruidenboter

 

THUIS UIT ETEN, A LA CARTE

U kunt een keuze maken uit onderstaande gerechten.

Maaltijdsalade carpaccio 13,95

Maaltijdsalade geitenkaas 11,95

Stokbrood met kruidenboter  2,95

Gamba’s met aioli  8,95

Rundercarpaccio
met rucola, pesto, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en Old Amsterdam  7,95

Pastramirolletjes met kruidenroomkaas  6,95

Ham met meloen  5,95

Tomatenroomsoep  3,00

Biefstuk van Belgisch blauw ras geserveerd met rode portjus  16,95

Caribisch pannetje, stukjes gemarineerde kipfilet in een romige saus met ui en ananas  13,95

Varkenshaas met champignonjus  14,95

Kipsaté  12,95

Skrei (Noorse kabeljauw uit de Noordzee) met kruidenkorst   17,95

Zalmfilet met kruiden saus 18,95

Groenten curry met rijst  10,95

Duo bavarois van citroen en aardbei  3,50

– Alle voorgerechten zijn inclusief stokbrood met kruidenboter.
– Bij alle hoofdgerechten serveren wij aardappelgratin of
gebakken aardappelen en een salade.
– Wilt u er iets passends bij drinken, wij helpen u graag!
– Heeft u nog vragen of suggesties laat het ons weten.
– Betaling gaat via een tikkie.
– Wij bezorgen tot aan de deur.
– Donderdag tot en met zondag.

Wij vinden het leuk als u hier gebruik van maakt.
Tot ziens bij uw voordeur!
Rob en Natasja Jakobs

Paasbox

paasbox voor nieuwsbrief

Helaas kunnen we dit jaar niets voor u verzorgen bij de Witte Brug. Wij hebben echter een alternatief bedacht. In navolging op “Thuis uit eten” hebben wij een Paasbox voor u samengesteld voor uw ontbijt / lunch. Deze bezorgen wij bij u thuis. Hiermee kunt u Pasen toch feestelijk genieten van de Witte Brug.

In de box vind u:

 

Tomatensoep of mosterdsoep

Stokbrood (Witte Brug stijl) met kruidenboter

 

Warm

Beenham met cumberlandsaus

Kipfilet met pestosaus

 

Croissant

Hard broodje

Plak suikerbrood

Mini donuts

 

Campina roomboter en Becel

Kaas

Kipfilet met tuinkruiden

Filet americain met uitjes

Brie

Philadelphia kruidenroomkaas

Hagelslag

Jam (2 soorten)

 

Fruitsalade

Rundvleessalade

Eisalade

Kipsalade

 

Dessert

Kwark met perzik en maracuja

2 luxe Paasdesserts willekeurig gesorteerd van onze ambachtelijke dessertmaker bijvoorbeeld:

Meringue lemon cheesecake, aardbeienbavarois of chocolade ei gevuld met room en een swirl van advocaat

 

Jus d’orange

 

 • U kunt deze box bestellen tot en met 8 april op telefoonnummer 06-50 54 45 60
 • U kiest een bezorgmoment:

Zaterdag         tussen 13.00-16.00 uur

Zondag           tussen 09.30-11.30 uur

Maandag         tussen 09.30-11.30 uur

 • Betaling gaat via een tikkie, deze ontvangt u nadat u uw bestelling geplaatst heeft
 • De box kost € 22,95 p.p. voor volwassenen
 • Deze box kunt u feestelijk uitbreiden met een fles prosecco, € 12,95
 • Voor kinderen is de inhoud van de box hetzelfde, de portionering is echter aangepast, de kosten bedragen,  € 12,95
 • Voor de allerjongste kinderen hebben wij een alternatief bestaande uit:

Zacht broodje

Croissantje

Becel

Jam en hagelslag

Appelsap

Mini donuts

€ 5,95

 

Wat heeft u nodig:

 • Koelkast
 • Oven om brood af te bakken
 • Fornuis om gerechten op te warmen
 • Gedekte tafel
 • Goed Paashumeur

HOE GAAT HET VERDER…Thuis uit eten voor nieuwsbrief

Wat overweldigend dat zoveel van u bestellingen doorgeven om een diner te bezorgen. Wij zijn oprecht blij, verrast en onder de indruk van zo veel goodwill. Het liefst komen we het diner bij iedereen brengen, maar dankzij de vele reacties wordt dit wat moeilijker op zaterdag en zondag. Dus bent u in de gelegenheid uw bestelling te komen halen, dan helpt u ons ook daarmee. Samen gaat het ons lukken.Rik en Daan

Nogmaals bedanken wij u voor alle hartverwarmende reacties, kaartjes, attenties, berichtjes, noem maar op. Het doet ons echt goed!

Vorige week vertelden wij u wat er allemaal gebeurd in zo’n eerste periode van corona maatregelen. Gelukkig gaat het aannemen en bezorgen van de bestellingen voor “Thuis uit eten” steeds beter, al doende leert men, dat gaat ook hiervoor op. Ook wij wennen aan de nieuwe situatie en dat gaat best snel. Hoewel er een aantal dingen zijn die best lastig blijven. De horeca is een gastvrij beroep, wij staan graag in dienst van onze gasten. Door de nieuwe regels is dat soms niet mogelijk. We mogen bijvoorbeeld niet de bestelling bij u binnen brengen, aangeven of helpen uitpakken. Dat is best wel eens moeilijk, gaat tegen onze natuur in. Vooral als het om wat oudere of kwetsbare gasten gaat, maar juist voor hen is het zo belangrijk afstand te houden. En dus zetten wij de bestelling voor uw deur en doen een paar stappen achteruit in plaats van vooruit.

Jammer dat de communicatie vanuit het kabinet af en toe te wensen overlaat. Aan de ene kant de boodschap: “mensen ga niet hamsteren!” aan de andere kant laten ze de horeca binnen een half uur sluiten. Dat is tegenstrijdig en zorgt, terecht, voor onrust.
Daarnaast het bericht van afgelopen maandag: De regels worden voor samenkomsten verlengt tot 1 juni. Achteraf blijkt dit uitsluitend te gelden voor samenkomsten waarvoor een vergunning nodig is. Die heeft u niet nodig als bij ons komt eten of een feestje viert. Maar dankzij deze onduidelijk hebben onze gasten alle feestjes, op enkele na, die voor de maanden april, mei en begin juni gereserveerd stonden geannuleerd. Natuurlijk begrijpen wij onze gasten, het geeft veel te veel onzekerheid op deze manier. Het is echter nog helemaal niet zeker of dit wel nodig is. De beslissing hierover wordt pas aanstaande dinsdag genomen. Helaas is nu het leed al geleden en zijn onze inkomsten in de maanden april, mei en een deel van juni alvast om zeep geholpen door een foute communicatie van het kabinet. Het is natuurlijk geweldig dat er zoveel maatregelen genomen worden om de ondernemers te helpen. Wij zijn daar ook echt dankbaar voor. Natuurlijk is de gezondheid van ons allen het allerbelangrijkste.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Wij zijn vast aan het denken over een invulling voor Pasen, zodra we daar meer over weten hoort u van ons. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

WAT GEBEURT ER IN ZO’N WEEK…bezorgen met auto

Nog geen week geleden begon onze wereld te veranderen Het regende annuleringen voor feesten en diners, maar ons restaurant was nog open voor enkele gasten en nog draaiende. We namen alle maatregelen gesteld door het RIVM in acht en het leven ging enigszins door. En toch, dachten wij: “Stel dat we dicht moeten?” Wat gaan we dan doen, wat kunnen we, hoe gaan we contact houden met onze gasten, hoe gaan we onze eigen boterham verdienen? Het idee kwam van onze zoon Dolf. “Als onze gasten niet meer naar ons kunnen komen dan gaan wij naar onze gast.” Dat was een goed plan. Hij had ook gelijk de slogan paraat: “Kunt u niet naar de Witte Brug, dan leggen wij een brug naar u!”. Wij verzorgen regelmatig een catering op locatie, maar al la carte een diner bezorgen, daar komt iets anders bij kijken. We zijn direct gestart met nadenken hoe we dit konden gaan aanpakken samen met onze koks. Gelukkig kon Suzanne van “Zomer op Zaterdag” ons snel aan een facebook plaatje helpen met in één opslag duidelijk wat we gaan doen. De reacties zondagmiddag op social media waren hartverwarmend, wat een lieve enthousiaste berichten!

Afgelopen donderdag voelde alsof we nieuwe zaak waren begonnen, spanning die er in ons lijf zit, die we de afgelopen eenentwintig jaar niet meer zo hevig gevoeld hebben. Afgelopen dagen zelfs wakker gelegen in bed met nieuwe ideeën en “hoe kunnen we dit aanpakken?” En “O ja, als we dit nu eens zo gaan doen”. Gelukkig konden we donderdag rustig beginnen, ervaren wat er in de praktijk bij komt kijken. Rob kon zelf rond rijden om de bestellingen te bezorgen. Vrijdag was vele malen drukker en konden we twee bezorgers laten rijden om alles op de juiste plaats te krijgen. Hierdoor was het in de keuken ook een flinke uitdaging voor Rik en Daan om alles goed voor te bereiden en met de vertrouwde kwaliteit de deur uit te laten gaan.

Zaterdagochtend kregen wij niet eens de kans om de krant te lezen, de telefoon bleef overgaan. Gedurende de rest van de dag stroomde de bestellingen binnen en was op bepaalde momenten het overzicht even weg. Gelukkig hadden we voordat onze 3 bezorgers gingen rijden alles op de rit en konden we wederom onze gasten het Witte Brug “Thuis uit eten” laten ervaren. Evelien, Dolf en Michelle hebben de bestellingen keurig bezorgd, alle adressen gevonden en ontzettend leuke reacties ontvangen.

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

WIJ ZOEKEN EEN CHEF-KOK!

Wij zoeken iemand die binnen ons gezellige team komt werken en ook nog eens lekker kan koken, goed kan plannen en vooral plezier heeft in zijn werk.
Wij bieden flexibele uren, een prettige werksfeer binnen een hecht team. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en wij staan open voor nieuwe ideeën.
Mocht je interesse hebben dan gaan wij graag in gesprek om te kijken of wij kunnen bieden waarnaar jij op zoek bent. Wij zien je reactie graag tegemoet, bel met 0485-571206 of stuur een mail naar info@dewittebrug.nl

Wij zoeken hulp in de bediening!

Ben je 1 keer per week beschikbaar of wil je graag 20 uur in de week werken, je bent bij ons welkom in ons gezellig team.
Wij bieden;
– Flexibele uren
– Prettige werksfeer binnen een hecht team
– Groeimogelijkheden
Graag uw rectie via info@dewittebrug.nl of 0485-571206

Paasbrunch

12 en 13 April

Voor veel mensen begint het een traditie te worden, de Paasbrunch. Geen ontbijt, want we slapen lekker uit en geen lunch, want dan is de dag al halverwege! Liefst met wat familie of vrienden, heerlijk om zo de dag te beginnen.
Komt u ook Pasen bij ons vieren? Reserveer dan nu.

Soep
Tomatensoep, runderbouillon met garnituur, mosterdsoep en stokbrood met kruidenboter

Warme hoek
Kipsaté, beenham met cranberryjus, diverse vissoorten met hollandaisesaus, champignonvleesragout, Caribische kipfilet, varkenshaasmedaillons met rode portjus, kroketten, aardappelgratin en gebakken aardappelen

Eierhoek
Roerei met garnituur, gevulde eitjes, gekookte eitjes

Saladehoek
Met o.a. rundvleessalade, eisalade, kipsalade, garnalensalade, zalmsalade en rauwkostsalades

Brood
Suikerbrood, oerbrood, diverse mini broodjes, krentenbrood, croissants en zoete broodjes

Beleg
Diverse soorten kaas en vleeswaren, jam en hagelslag

Dessert
Een spetterend dessertbuffet met o.a. diverse smaken bavarois, verschillende smaken ijs, fruit, chocolade fontein en crème brûlée

Drank
Koffie, thee, melk, jus d ‘orange, fristi en chocolademelk

Voor de brunch geldt:
* U kunt aan tafel tussen 11.00 uur en 12.00 uur.
* De prijs van het brunchbuffet bedraagt € 28,75 p.p. Kinderen tot en met 12 jaar € 1,45 per leeftijdsjaar.
* Heeft u een dieet (b.v. glutenvrij, zoutloos, suikervrij) laat het ons even weten.

Pasen, familiedinerbuffet

Eerste en tweede Paasdag serveren wij een familiebuffet (ontvangst tussen 17.00 en 17.30 uur). Ontspannen genieten van de lekkerste voorgerechten, smaakvolle soepen, overheerlijke hoofdgerechten en toetjes om uw vingers bij af te likken. Geniet van gezellig samen zijn en lekker eten. De kosten voor dit uitgebreide dinerbuffet bedragen € 32,95 p.p. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 1,60 per leeftijdsjaar. Wilt u zeker zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan direct.  Wilt u hierbij vermelden dat u reserveert voor het familiebuffet!

 

4 gangen familie diner buffet

Voorgerechten:
Rundercarpaccio
Garnalen- en kipcocktail
Gekonfijte gamba’s
Uienringen
Iberico kroketjes
Gevulde eitjes
Gevulde pepers
Olijven
Ham met meloen
Wrap gevuld met gerookte kip
Brood met kruidenboter en tapenade

Soepen:
Tomatensoep
Runderbouillon

Hoofdgerechten:
Varkenshaadmedaillons met rode port jus
Kipsaté
Black Angus biefstuk met pepersaus
Caribische kipfilet
Diverse vissoorten met hollandaisesaus
Vegetarische lasagne
Aardappelgratin en gebakken aardappels
Warme groenten en rauwkostsalades

Friet
Kipnuggets
Knakworstjes
Hamburgertjes
Pannenkoekjes
Mini pizza’s

Dessert o.a.:
Bavarois in verschillende smaken
Diverse smaken ijs
Chocolade fonteinen
Fruit
Crème brûlée
Chocolade mousse
Browmie

Valentijnsdag.Valentijn

Lampen uit, kaarsjes aan, heerlijk romantisch dineren en genieten van je geliefde met uitsluitend kaarslicht. Reserveer hier!

Nieuwe kaart

Onze koks hebben zich creatief uitgeleefd en een gevarieerde kaart samengesteld met heerlijke gerechten. Wat dacht u van een gekonfijte gamba’s, Spaans vispotje, skrei in kruidenkorst, biefstuk van Belgisch blauw ras of een Argentijnse runder rib eye. Neem een kijkje op onze kaart of kom gewoon proeven! Voor reserveren klik hier of bel 0485-571206.

Eerder nieuws: