iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

KUNT U NIET NAAR DE WITTE BRUG, DAN LEGGEN WIJ WEDEROM EEN BRUG NAAR U!

Wilt u graag dat wij het eten bij u thuis brengen dan dat nog steeds.  Onze vertrouwde kwaliteit, maar dan bij u thuis. Wij bezorgen alle gerechten inclusief borden en bestek. Later halen wij dit weer op, de afwas is uiteraard voor ons.
Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelling telefonisch aan ons door te geven 0485-571206. 

 

THUIS UIT ETEN, STEENGRILLEN

Een avondje gezellig tafelen, maar dan lekker thuis? Bestel dan ons steengrill arrangement. Wij brengen alle benodigdheden en geven uitleg over het gebruik van onze steengrill. Later halen wij alles weer op. Dit arrangement graag bestellen voor 16.30 uur. De kosten bedragen 16,95 p.p. Het arrangement bestaat verder uit:

Biefstuk van Belgisch blauw ras
Varkenshaas
Kipfilet
Gemarineerde kipsaté
Gehaktballetjes
Rundvleessalade
Pastasalade en fruit
Uienringen en champignons

Rauwkostsalade
Diverse sausjes
Stokbrood met kruidenboter

 

THUIS UIT ETEN, A LA CARTE

U kunt een keuze maken uit onderstaande gerechten.

 

Stokbrood met kruidenboter  3,00

Rundercarpaccio
met rucola, pesto, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en Old Amsterdam  8,95

Hertencarpaccio  7,95

Tonijn tartaar met wasabi mayonaise   9,95

Gamba’s Piri Piri ( met knoflookolie )   8,95

Wildtrio; wildzwijnham, gerookte eendenborstfilet en wildpaté   9,95

Kalfswang op een stamppotje van wortel met jus   8,95

 

Pompoensoep   4,75

Bospaddenstoelensoep   4,75

Tomatenroomsoep  3,75

 

Alle voorgerechten zijn inclusief stokbrood en kruidenboter

 

Biefstuk van Belgisch blauw ras geserveerd met rode wijnjus  17,95

Varkenshaas met rode portjus  15,95

Hazenpeper   18,95

Hertensukade 17,95

Kipsaté met satésaus  15,95

Zalmfilet met beurre blanc   18,95

Quiche van geitenkaas, noten en druiven  15,95

 

Bij de hoofdgerechten serveren wij aardappelgratin of gebakken aardappels en salade

Meerprijs warme groenten; 3,95 per bakje ( 300 gram )

 

Voor de kinderen:

Gehaktballetjes met pasta en bolognesesaus   6,95

American pancakes met stroop, jam en chocoladepasta   6,95

 

Bosvruchten yoghurt bavarois op een sloffendeegbodem   4,95

Chocolademousse   5,95

Frambozenbavarois dessert met lichte kastanje smaak   4,95

Appel karamel met walnoot op een bodem van melkchocolade crunch   3,95

Bitterkoekjes bavarois taartje   4,95

Boterkoek met sinaasappel mascarpone crème  4,95

Hazelnootbol  3,95

 

– Wilt u er iets passends bij drinken, wij helpen u graag!
– Heeft u nog vragen of suggesties laat het ons weten.
– Betaling gaat via een tikkie.
– Wij bezorgen tot aan de deur.
– Woensdag tot en met zondag, steengrillen 7 dagen in de week

 

Om dit alles compleet te maken kunt u er een lekker flesje wijn of speciaal bier bij bestellen:

BBQ wijn en bier

Witte Wijnen

Grapes and Stripes 2017 California, USA (Chardonnay)

Vol & sappig, aroma’s van ananas en abrikoos. Licht pittig met rooktonen   9,95

La Palma 2019 Cachapoal Valley, Chili (Sauvignon Blanc)

Fris & sappig, aroma’s van exotisch fruit, fijne kruiden met mineralen en zachte zuren   9,95

 

Weinheimer Sybillenstein, 2018 Rheinhessen, Duitsland

Zoetig, aroma’s van abrikoos en rijpe appels met kruidige tonen (Spätlese)   9,95

 

Rosé wijn

Finca Noble Rosado, 2018 La Mancha, Spanje (Tempranillo)

Tonen van donkerrood fruit, en zeer verfrissende, maar toch een heel complexe smaak

Sacchetto Pinot Grigio Blush uit Venetië   9,95

Rode wijnen

Salvador, 2019 Spanje (Tempranillo)

Krachtig, aroma’s van rijpe bessen, kersen, pruimen, geroosterd fruit en vanille   9,95

Baccola, 2018 Venoto, Italië ( Merlot / Corvina )

Vol, kruidig en fruitig, aroma’s van kers, krent, pruim, zoethout, vanille en specerijen   9,95

Gran Maestro, 2016 Puglia Italië ( Primitivo )

Vol en fruitig , Aroma’s van bessen, kersen, krenten, gedroogde pruim, kruidig en zoete tannine   12,95

Kaapzicht, 2016 Stellenbosch Zuid Afrika (Cabernet sauvignon, Merlot) Afrikaanse topklasse!

Kruidig en volfruitig, aroma’s van aalbes, pruim, rokerige tannines   16,95

Dorina Lindemann Alenteja, Portugal

Krachtige volle wijn, voortreffelijk bij wildgerechten   14,95

 

 

Buffetten 

(vanaf 6 personen)

Is uw gezelschap net wat groter kunt u ze ook laten genieten van een buffet, eventueel uitgebreid met een voorgerecht of dessert(buffet)

 

Buffet “Karmeliet“

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Caribische kipfilet; stukjes gemarineerde kipfilet in een romige saus met ui en ananas

Gemarineerde kipfilet in zoetzure saus

Rijst

Gebakken aardappeltjes

Diverse broodsoorten

Stokbrood met kruidenboter € 16,95 p.p.

 

Buffet “Rochus” 

Hamburger met gebakken ui

Kipsaté

Gehaktballetjes in tomatensaus

Rijst

Gebakken aardappels

Broodjes

Diverse sausjes € 14,95 p.p.

 

Buffet “Maasheggen”

Kipsaté in satésaus

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Rundvleessalade gegarneerd met o.a. gevulde eitjes, fruit en diverse vleeswaren

Rauwkostsalade

Gebakken aardappels

Rijst

Stokbrood met kruidenboter

Diverse sausjes € 19,95 p.p.

 

Dessertbuffet voor thuis

Wij serveren 3 dessert p.p. verdeelt over diverse smaken met o.a.: boterkoek met sinaasappel mascarponecreme, chocolademousse, cheese cake, vers fruit en brownie. € 5,95 p.p.

 

Hoe leveren wij het buffet bij u?

Het buffet wordt op schalen geleverd.

Alle warme gerechten worden warm geleverd.

Wij zorgen voor borden, bestek en servetten.

Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen. Wij doen de afwas voor u!

 

Lunch

 

Lunchmenu Ciz:

Kop paddenstoelensoep of tomatensoep

Stokbrood met kruidenboter

 

Etagère met vleeswaren, kaas, wraps en diverse salades

Jam en hagelslag

Mini broodjes, croissants, zoete broodjes

Mini worstenbroodjes

Varkenshaasmedaillons honing tijmsaus

Kipfilet met pestosaus

Gemarineerd gambaspies

Gebakken aardappels

 

Diverse kleine desserts

Jus d‘orange          € 22,50

 

Lunchmenu Wim

Tomatensoep

Stokbrood kruidenboter

 

Mini broodjes belegd met gerookte zalm, kipsalade, carpaccio en kaas ( 4 p.p. )      € 12,95

 

Hoe leveren wij de lunch bij u?

De lunch wordt op en in schalen geleverd.

Alle warme gerechten worden warm geleverd.

Wij zorgen voor borden, bestek en servetten.

Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen. Wij doen de afwas voor u!

 

Wij vinden het leuk als u hier gebruik van maakt.
Tot ziens bij uw voordeur!
Rob en Natasja Jakobs

UPDATE; WAAR EINDIGT HET?…

TELEURSTELLING

Elke keer opnieuw proberen wij positief te blijven en optimisme uit te stralen, ook in onze verhaaltjes op zondag. Maar hoe houden we dat vol als we buiten onze eigen cirkel zien wat er in Nederland gebeurt? Dus vandaag een uitzondering en even wat minder positief.

Met verbazing, onbegrip en teleurstelling hebben wij de afgelopen week het nieuws gevolgd. Waar is Nederland mee bezig? Als we doorgaan zoals nu, blijft de horeca gesloten tot ergens in maart. In het slechtste geval nog langer. Want zolang het aantal besmettingen niet daalt is er voor ons geen perspectief. En zolang iedereen doet wat hij/zij nu doet, dalen de aantallen echt niet. We gaan er massaal op uit. U ziet ook de foto’s van overvolle winkelstraten, rijen mensen wachtend om naar binnen te mogen. De volle pretparken, tuincentra, natuurgebieden bij mooi weer, ook het thuiswerken wil niet meer lukken. Zelfs op de weg is het drukker, volgens Flitsmeister: “Waar we in maart massaal thuisbleven, doen we dat in de tweede coronagolf allerminst. Voordat het kabinet opriep om vaker thuis te werken, was het zelfs drukker op de weg dan vorig jaar. De spits is rustiger, omdat mensen zich nu meer op andere momenten van de dag verplaatsten” (uit het NOS nieuws van 28 november 2020)

Het raakt ons enorm als we dit allemaal zien en horen. Waarom mocht “Black Friday” een hele week doorgaan? Was het niet te voorzien dat dit te druk zou worden? Is er nog iemand die enkel gaat winkelen als het echt noodzakelijk is en dan ook alleen? Wij kunnen niets meer doen, wij zijn al gesloten. Alles wat ons rest is toezien op hoe druk het bij alle anderen is. En dat maakt ons verdrietig.

DE STEUNMAATREGELEN

Vanaf 25 november 12.00 uur was het mogelijk TVL Q4 aan te vragen. De tegemoetkoming in de vaste lasten voor de bedrijven die direct geraakt worden door de coronacrisis. Wij hebben deze aanvraag direct ingediend en 2 dagen later ontvingen wij al een toezegging. Dat gaat snel. Echter deze tegemoetkoming is bedoeld voor de periode oktober tot en met december 2020. Met die wetenschap is het niet meer zo snel. Er zijn al bijna 2 maanden verstreken voordat de tegemoetkoming aangevraagd kon worden. 2 Maanden waarin de rekeningen wel gewoon betaald moesten worden. De toezegging is er, nu de betaling nog.

NOW3 was iets eerder aan te vragen, vanaf 16 november. De referentiemaand voor NOW3 is juni. Voor de horeca geen representatieve maand. Het was de eerste maand open na de volledige lockdown en er golden veel beperkingen, o.a. maximaal 30 gasten. De aanvraag is ingediend, nog niets van gehoord, nog geen betaling ontvangen. Ook deze tegemoetkoming geldt voor het laatste kwartaal van 2020. Stel dat de toezegging en betaling heel snel binnen zijn, dan nog hebben wij al 2 keer de salarissen aan ons personeel betaald, voordat de tegemoetkoming er is. Dit geldt voor alle horecaondernemers. Dankzij het bezorgen van onze maaltijden en het feit dat u daar met zoveel gebruik van blijft maken, kunnen wij een deel van onze omzet blijven genereren. Gelukkig hebben we ook een huurbaas die ons tegemoet komt. Dankzij dit alles  kunnen we ons personeel en de rekeningen betalen. Dit geldt zeker niet voor elke horecaondernemer, niet iedereen heeft de mogelijkheid te gaan bezorgen/afhalen. Dit klinkt allemaal niet zo positief, dat bent u niet gewend van ons. Echter de feiten liggen er, 50% van de horeca is technische failliet, horecaondernemers hebben inmiddels tussen 3.5 en 4 miljard aan eigen vermogen/leningen in hun bedrijf gestort in de hoop het tot een heropening te redden. Het is voor de horeca niet 5 voor twaalf, maar 2 over twaalf, aldus KHN. Pijnlijk hierin is dat de regering zich verbaasd over het uitblijven van massale faillissementen. Wat zou u doen met een gezond bedrijf, dat door een verplichte sluiting dreigt om te vallen? Investeren tot het bittere einde. Helaas is het vermogen van de ondernemers inmiddels op.

Toen wij begonnen met elke week een stukje te schrijven, was de intentie u mee te nemen in onze beleving tijdens de coronacrisis. Om met u in contact te blijven terwijl we elkaar niet mochten ontmoeten in ons restaurant. U deelgenoot te maken met alles waar we mee te maken krijgen. Daar hoort dit ook bij, niet leuk en gezellig, wel de realiteit.

WEL LEUK EN GEZELLIG

Dat is natuurlijk Sinterklaas. Wat ontzettend fijn dat zoveel van u gebruik gaan maken van onze Sinterklaas-box. Hartelijk dank daarvoor. Mocht u deze nog niet besteld hebben, het kan nog tot en met 1 december. We rijden een rondje Land van Cuijk om alle pakketjes op de juiste plaatst af te kunnen geven. Dat is zo leuk, we brengen overal de gezelligheid in huis. Wij delen onze verhalen, maar wij horen ook heel graag uw verhalen. Dus is het gezellig of heeft u iets te melden, wij horen het graag. Wij missen het praatje, te horen hoe het met u gaat, schroom dus niet en laat iets van u horen.

12 EN 19 DECEMBER VIJFTIEN GANGENDINER

U weet al dat wij op 12 december het 15 gangen diner nogmaals serveren, net even anders, lekker bij u thuis. Dank zij een bedrijf dat zo’n 15 gangen diner cadeau doet aan zijn werknemers, hebben we nog een datum waarop u kunt genieten van 15 gangen bij u thuis. Dat is 19 december. Dus wilt u ook eens ervaren hoe leuk, lekker en avondvullend 15 gangen van de Witte Brug zijn, reserveer dan nog snel een diner. Natuurlijk ook leuk om cadeau te geven.

KERST

Vorige week hebben wij de knoop al doorgehakt om dit jaar ons restaurant niet meer te openen. We hebben u deelgenoot gemaakt van deze overweging en uiteindelijke beslissing. Heeft u dit gemist? U kunt dit nog lezen op onze site bij de nieuwsberichten. Wij zijn echt blij dat we deze keuze zelf gemaakt hebben. In de media wordt van alles geroepen door verschillende deskundigen, over de komende feestdagen. Het kabinet wacht officieel tot 8 december met het nemen van een besluit. Als we eerlijk zijn wijst er nog weinig op een kerst waarbij de horeca open mag. Voor ons voelt het als een opluchting dat we zelf de keuze hebben gemaakt. Wat ontzettend leuk is; u heeft al met velen gereserveerd voor één van de feestdagen. Er zijn zelfs al “tijden” waarop het vol zit. Dat doet ons goed, te ervaren dat u gebruik maakt van wat wij bieden tijdens de laatste dagen van het jaar. Dank u!

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

UPDATE; DE KNOOP DOORGEHAKT…

NOGMAALS 15 GANGEN

14 November hebben wij een 15 gangen diner thuis bezorgd. Oorspronkelijk stond dit in ons restaurant gepland, maar door de sluiting kon dit niet doorgaan. Het was een uitdaging, maar gelukkig zeer geslaagd. Daarom herhalen we dit op zaterdag 12 december. We hebben allemaal behoeft aan extra vermaak, er mag zoveel niet. Kijk daarom naar wat wel mag, plan een fijne avond voor u zelf, eventueel samen met vrienden of familie. We moeten nu wat meer ons best doen om mooie herinneringen te maken. Wij dragen daar graag aan bij.

SINTERKLAAS

Over het Sinterklaasfeest moet u één ding weten,

het draait dat weekend om cadeaus en eten.

De cadeaus regelt de goed heiligman, dat is fijn,

voor het eten moet u bij de Witte Brug zijn.

 

Uiteraard wordt dat dan weer genieten,

met het overheerlijke eten van onze kook-pieten.

U kunt bij ons zeer uitgebreid steengrillen,

lekker uitgebreid tafelen, mocht u dat willen.

 

Ook hebben wij voor u een Sinterklaas box,

Lekker voor bij de borrel, bereid door de Witte Brug koks.

Wij zetten deze bij u voor de deur gereed,

hiermee maakt u het gezellige avondje compleet.

 

Ook kunt u dat weekend bij ons a la carte bestellen,

hiervoor kunt u ons het beste even bellen.

Heeft u in huis al uw stoelen bezet,

bestel dan bij ons een overheerlijk buffet.

 

Geïnteresseerd, kijk dan snel

op www.dewittebrug.nl

KERST

Dinsdag was er weer een persconferentie. Wij hebben deze afgewacht voor het geval er toch iets over de feestdagen verteld zou worden. Zoals wij al verwachtten gebeurde dit niet. Opnieuw werd de beslissing over wat wel en niet mag/kan tijdens de feestdagen vooruit geschoven. Het volgende referentiemoment wordt 8 december. Wij wachten daar niet op, wij hakken zelf de knoop door. Dit betekent dat wij dit jaar niet meer open gaan. Een moeilijke beslissing, maar het geeft ook rust en duidelijkheid. Als u wilt lezen hoe wij tot dit besluit gekomen zijn, lees dan ons “kerstdilemma” op onze website https://dewittebrug.nl/het-kerst-dilemma/

Wij richten ons volledig op het bezorgen van maaltijden thuis. In veel in diverse vormen; a la carte, steengrillen, buffetten, Sinterklaas-box, 15 gangen diner op 12 december, Kerst-box, 4 gangen keuzemenu en steengrillarrangement tijdens de kerstdagen. Alle mogelijkheden staan op onze website. Deze ziet er tijdelijk anders uit, u vindt er nu alleen informatie over wat we nu doen. Zodra we open zijn, komt de rest weer in beeld. Heeft u vragen, aarzel niet om te bellen, wij helpen u graag! 0485-571206

DE VOORBEREIDINGEN

Kerst is dit jaar vroeger dan anders, tenminste als we naar alle versieringen kijken. Er worden al volop kerstbomen, slingers, ballen en andere decoratie neer gezet. We hebben nu meer behoefte dan ooit aan gezelligheid, warmte, sfeer. Wij genieten ervan en ja, ook bij ons thuis staan de kerstbomen al. Andere jaren beginnen wij rond deze tijd met de kerstdecoratie bij de Witte Brug, dat is nu een beetje zinloos. Daarom genieten wij thuis extra lang van alle glitters, lampjes en ballen.

Behalve de versiering, zijn wij bezig met het voorbereiden van Christmas at home. Onze kerst bij u thuis, een vervolg op Thuis uit eten. We denken na over de uitvoering van alle diners die we met kerst thuis gaan bezorgen. Hebben we genoeg borden, bakjes e.d., dozen bestellen, kerstservetten regelen, formulieren maken om de bestellingen te noteren, wat gaat waarin, servetten vouwen zodat het bestek erin past, gasten bellen die al gereserveerd hadden voor een diner in ons restaurant op 1ste of 2e kerstdag. De voorbereidingen zijn leuk, maar totaal anders dan vorig jaar. Weet u al wat u met kerst doet?

ZORG VOOR ELKAAR

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

KERSTChristmas place setting

Tja, hoe zal de kerst eruit gaan zien? Eén ding is zeker; heel anders dan vorig jaar. Wij worstelen behoorlijk met die vraag. Wat gaan we wel doen, wat gaan we niet doen. We krijgen hier ook al veel vragen over. Sommige zaken zijn eigenlijk nog niet te beslissen, omdat we niet weten hoe we er in december voor staan. Aan de andere kant beseffen we ons steeds meer, dat wat de regels ook zijn, wij zijn de ondernemers. Wij bepalen welke keuze we wanneer maken. We kunnen wachten tot het moment waarop het kabinet verteld of en onder welke voorwaarden wij open mogen. Echter gezien de voorbereidingen die wij normaal treffen voor de kerst, neigen wij er steeds meer na om zelf de keuze te maken. Dat betekent dat wij met kerst ons restaurant gesloten houden. Inmiddels hebben wij twee plannen klaar liggen, voor een gesloten en een geopend restaurant. Graag nemen wij u mee in onze afwegingen:

In normale omstandigheden staat ons kerstmenu vanaf de herfstvakantie online. De eerste reserveringen komen rond september al binnen. Ergens eind november zit 1ste kerstdag bijna vol en tweede kerstdag voor de helft. De brunch op tweede kerstdag zit vaak al begin november vol. Een vol diner betekent 150 gasten per dag, een volle brunch 170 gasten. Half november beginnen wij met de kerstversieringen. U weet inmiddels dat bij ons kerst echt kerst is, overal waar u kijkt glinstert en straalt de kerstsfeer u tegemoet. De versieringen zijn veel werk, maar we hebben daar ook veel en lang plezier van. Voorafgaand aan de kerstvakantie vieren veel bedrijven en verenigingen bij ons hun kerstborrel, viering, diner, oud- en nieuwjaarsreceptie, noem maar op. Ook zijn er verschillende verjaardagen, trouwdagen en andere feesten. Optimaal gebruik van restaurant, zaal en versieringen.

 

Hoe ziet kerst 2020 eruit? Om te beginnen; niks in de zaal. Geen feesten, recepties, verjaardagen, trouwdagen, jubilarissen of grote diners. Vervolgens mag het restaurant op zijn vroegst half december open. We hebben dan nog maar een paar dagen en 1 weekend om te genieten van die donkere, maar o zo gezellige dagen voor kerst. En dan is het kerst. Geen brunch, want dat is niet haalbaar met de huidige restricties. Het kerstdiner met een beperkt aantal gasten, misschien 30 per gebouw, per ruimte of een aantal per vierkante meter. In het meest gunstige geval kunnen er dan 65-70 gasten per dag bij ons eten. Als u de aantallen met een “gewone” kerst vergelijkt ziet u al dat het verschil enorm is. De kosten zijn met kerst hoger. Uw inkopen zijn duurder, die van ons ook. Ons personeel verdient met kerst de helft meer dan op andere dagen. Ze werken tenslotte op een feestdag. Stelt u zich daarbij even voor wat er gebeurt als er 2 of 3 gasten niet mogen komen omdat zij in quarantaine moeten, klachten hebben of ziek zijn. Als er één gast niet mag komen, haakt vaak de rest van het gezelschap ook af. Logisch met kerst wilt u samen zijn. Voor ons betekent dat 2 a 3 lege tafels.

Natuurlijk is kerst het leukst, gezelligst en mooist als u bij ons komt eten. Maar na het schetsen van deze scenario’s begrijpt u misschien met welk dilemma wij zitten.

 

WAT DAN WEL?

Na het schetsen van deze scenario’s heeft u waarschijnlijk dezelfde conclusie getrokken als wij. Zelfs in het gunstigste geval zit een rendabele kerst er dit jaar niet in met een geopend restaurant. Daarom maken wij zelf de keuze, wat de regels ook mogen zijn, om dit jaar niet meer te openen. Wij hopen met heel ons hart dat we 2021 kunnen starten met een geopend restaurant. Dat we u daar weer kunnen en mogen ontvangen. Dat we elkaar daar het beste mogen wensen voor het nieuwe jaar.

Deze kerst gaan we evengoed voor u zorgen. We gaan doen waar we inmiddels goed in zijn geworden. Dat hebben we ook altijd gezegd: doe dat waar je goed in bent en waar je plezier in hebt. Met  kerst komen wij uw kerstdiner brengen. We hebben een 4 gangen keuze menu. Bij reservering geeft u uw keuze door. Op 1ste of 2e kerstdag komen wij 14.00 en 17.00 uur de voorgerechten en soepen brengen. Alles is bereid, het voor gerecht ligt al opgemaakt op borden. De soep warmt u zelf op. Het hoofdgerecht komen we op de door u gewenste tijd warm brengen, samen met het dessert. U eet thuis in uw eigen “kerst restaurant”. “Thuis uit eten” ook met de kerstdagen. Wij zorgen voor borden, bestek en servet, de afwas is uiteraard voor ons.

Daarnaast hebben we een (steen)grill arrangement. Hierbij heeft u de keuze uit 2 soorten soep en 3 nagerechten, in combinatie met steengrillen. Met kerst is dit uitsluitend als arrangement te reserveren. Wij hebben een beperkt aantal stenen en grillplaten, dus heeft u zelf een alternatief (bijvoorbeeld een eigen grill of gourmet) overweeg dan alleen de toebehoren te reserveren. Hiermee biedt u meer gasten de mogelijkheid met kerst creatief te tafelen.

Wilt u liever ontbijten, lunchen of brunchen? Kies dan onze kerst-box. Hier zit een ruime sortering overheerlijke gerechten in voor een uitgebreid ontbijt, lunch of brunch. Zie hiervoor elders op onze website de beschrijving. Op deze manier kunnen wij meer gasten laten genieten van een Witte Brug Kerst Thuis en is het daarnaast voor ons een rendabele oplossing. Ook met kerst geldt; als u niet naar de Witte Brug kunt, leggen wij een brug naar u.

Wij kunnen dit jaar minder gasten voorzien van een kerstdiner dan andere jaren. Dus maakt u, net als wij, liever zelf de keuze hoe uw kerst eruit ziet? Wacht dan niet te lang met reserveren of bestellen. Wij zijn ons ervan bewust dat dit misschien niet het bericht is waar u op gehoopt had. Misschien is het, zelfs met onze uitleg, moeilijk te begrijpen dat wij deze keuze maken. Wij vertrouwen er echter op dat u van ons aanneemt dat wij een weloverwogen keuze hebben gemaakt die voor ons allemaal veilig is.

UPDATE; VAN ALLES WAT…

VERJAARDAG

Vorige week was er even geen update. Ik heb mijn 50ste verjaardag gevierd. Natuurlijk ben ik niet de enige die jarig is in deze tijd, maar dit was wel een erg bijzonder feestje. Een select groepje mensen die mij erg dierbaar zijn, heb ik op verschillende dagen uitgenodigd. Op die manier waren er nooit meer dan het toegestane aantal gasten in huis. Gevolg is wel dat ik ongeveer een week “jarig” ben geweest. Vandaar weinig ruimte voor het schrijven van een update. Gelukkig heeft Rob gezorgd voor een foto en een berichtje. Dankzij alle berichtjes, kaartjes, slingers en ballonnen, een pop in de tuin, 2 Sarah’s op bezoek en alle lieve mensen om ons heen heb ik toch een fijne en bijzondere verjaardag gehad. Bedankt!

15 GANGEN DINER, NET EVEN ANDERS

Gisteren hebben we het 15 gangen diner thuis bezorgd bij verschillende gasten. We hebben ontzettend veel leuke reacties en zelfs foto’s van mooi gedekte tafel, ontvangen. Af en toe zelfs een uitgebreid verslag van het verloop van de avond thuis. Natuurlijk fijn als het volgende 15 gangen diner weer bij ons in het restaurant kan plaatsvinden, maar dit is een geslaagd alternatief gebleken.

ONZE WEBSITE

Onze website ziet er tijdelijke anders uit. Hierop staat momenteel alleen de informatie die voor nu van belang is. Hartelijk dank voor het maken, Inge, wij zijn er heel blij mee. Alles waar we de komende weken mee te maken krijgen staat er op. U vindt er onze activiteiten voor Sinterklaas en kerst, ons thuis uit eten menu, het steengrillen en de buffetten. Natuurlijk staan onze nieuwsberichten erop en een contact formulier. Hier kunt u ook lezen wat onze gedachten over het kerstdiner zijn. Neem gerust een kijkje. Wilt u toch iets anders weten, neem dan contact met ons op en wij helpen u verder aan de informatie die u zoekt.

AANTAL BESMETTINGEN

Hoe het er bij u aan toe gaat weten wij natuurlijk niet, maar wij houden de cijfers behoorlijk in de gaten. Wat is het effect van de maatregelen en wat betekent dat voor ons. Komt er een wijziging, versoepeling of komen er maatregelen bij? Allemaal vragen waar wij bijna dagelijks mee bezig zijn. Het heeft ook wel veel invloed op onze bedrijfsvoering, wat kan en mag wel en wat niet? Soms zijn de keuzes die gemaakt worden voor ons niet logisch, niet te begrijpen of onduidelijk. 

PROEF

Mogelijk komt er een proef met 25 restaurants om te onderzoeken of restaurants voor het einde van het jaar heropent mogen worden. Deze deelnemende restaurants moeten aan zeer strenge eisen voldoen. Wij waarderen in ieder geval de poging iets te veranderen voor onze branche. Of het daarmee reëel is te denken dat we op korte termijn open mogen weten we niet. De voorwaarden zijn, zoals die tijdens de proef gelden, erg streng en op korte termijn misschien niet haalbaar.

PREMIER RUTTE

De Mininster-President heeft na het gesprek met KHN-voorzitter Robèr Willemsen en KHN-directeur Dirk Beljaarts de Horeca rechtstreeks toegesproken. In een ruim twee minuten durende speech benoemt premier Rutte dat hij oog heeft voor de problemen in de horeca. Hij benadrukt dat “de horeca” gezien en gehoord wordt. Laten we hopen dat het niet hier bij blijft. Vanzelfsprekend hebben wij begrip voor de lastige positie van het kabinet. Het blijven verschrikkelijk moeilijke afwegingen die elke keer gemaakt moeten worden. (https://www.youtube.com/watch?v=h9BehEUeVOM, dit is de link naar het filmpje voor als u dit wilt bekijken)

SINTERKLAAS

Gisteren is Sinterklaas ergens ons land binnengekomen. Altijd gezellig de tijd voor en van Sinterklaas, vol met tradities en gezelligheid. Wij zijn benieuwd hoe u dit jaar Sinterklaas viert en of dat heel anders is dan voorgaande jaren. Bij ons kunt u een Sinterklaas-box bestellen voor een middag of avond met uw gezin, familie of vrienden. Ook geschikt als cadeau voor uw (klein)kinderen, vader of moeder, opa of oma, vriend of vriendin, collega of medewerker, buurman of buurvrouw. Iemand die u lief is, of altijd voor u klaar staat, om iemand te bedanken of te verwennen. Redenen genoeg toch om een ander blij te maken.

In het Sinterklaasweekend kunt u daarnaast a la carte eten of steengrillen. Het steengrillen is een favoriete traditie, er zijn al veel stenen gereserveerd. Heeft u zelf een grill of gourmet, dan kunt u ook het eten bestellen zonder de steen. Op die manier kunnen zoveel mogelijk gasten uitgebreid tafelen in het Sinterklaasweekend.

ZORG VOOR ELKAAR

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Vandaag zijn we weer bij Sandra van de Passand geweest. We hebben een nieuwe voorraad engeltjes, of hartendiefjes, zo worden ze ook genoemd, mee gekregen. Sandra bedankt namens al onze gasten die ook deze week een engeltje bij hun bestelling vinden.

Wist u dat Sandra elke week voor een andere uitvoering van de engeltjes zorgt? Super leuk als u straks verschillende van die kleine sieraden overhoudt aan deze rare periode. Komt er toch nog iets goeds uit voort. Houdt u het engeltje zelf of geeft u deze cadeau? Dit sieraad, klein maar fijn,  leent zich bijzonder goed om te geven. Wij zijn benieuwd wie er blij wordt van het engeltje bij uw bestelling. Leuk als u dit met ons wilt delen, nog leuker als u hierbij zowel de Witte Brug als de Passand tagt.

SINTERKLAAS-BOX

Sinterklaas vieren we dit jaar ook anders dan we gewend zijn. Het is bij uitstek een familiefeest, maar zal nu vooral een avond of middag met het eigen gezin zijn. Lekker uit eten is er dit jaar ook niet bij, de horeca is nog steeds gesloten.. We moeten proberen ook tijdens deze vervelende, verwarrende periode geluksmomenten te creëren. Wij hopen dat over een heel lange tijd, alles wat we nu dankzij het corona virus anders beleven, een verhaal zal worden waar we ook met warme gevoelens aan terug kunnen denken. Dat we tegen elkaar kunnen zeggen: “weet je nog, toen we zoveel mogelijk thuis moesten blijven…..”

Het zou mooi zijn als we dan ook vrolijke, bijzondere momenten kunnen delen.

Om Sinterklaas wat extra feestelijk te kunnen vieren hebben wij voor u een Sinterklaas-box. Een doos vol lekkers om het heerlijk avondje smaakvol door te brengen. Lekker makkelijk ook, het is een gevarieerd assortiment, waardoor u uzelf op andere dingen kunt concentreren. U hoeft niet naar een (drukke) winkel met mondkapje. Wij brengen de box desgewenst bij u thuis. Er is een volwassen en een kinder uitvoering, voor elk wat wils.

Hoe werkt het?

U kunt deze box bestellen vanaf 2 personen en tot en met 1 december op telefoonnummer 06-50 54 45 60.

U kiest een bezorgmoment:

Vrijdag 4 december

Zaterdag 5 december

Zondag 6 december

tussen 15:00 en 17:00

tussen 15:00 en 17:00

in overleg

U kiest een ophaalmoment:

Vrijdag 4 december

Zaterdag 5 december

Zondag 6 december

tussen 17:00 en 18:00

tussen 17:00 en 18:00

in overleg

Volwassenen

In de box voor volwassenen vind u:

  • Speculaas brok
  • Chocolade pepernoten
  • Stokbrood (Witte Brug stijl)
  • Crackers
  • Tonijnsalade
  • Eiersalade
  • Kruidenboter
  • Aioli
  • Snacktomaatjes
  • Mini flammkuchen
  • Mini pizza
  • Nacho met pittige kaassaus voor in de oven
  • Gamba’s
  • Borrelballetjes
  • Olijven
  • Druiven
  • Groentetuintje; diverse groenten met een dipje
  • Worst assorti
  • Honing mosterdsaus
  • Borrelnootje
  • Borrel bites
  • Kaasblokjes oud
  • Kaasblokjes jong
  • Grillworst

€ 18,95 p.p.

Kinderen

 Voor de kinderen bestaat de box uit:

  • Speculaaspop
  • Kikker (of muis)
  • Pepernoten
  • Schuimpje
  • Mini flammkuchen
  • Mini pizza
  • Mini worstenbroodje
  • Borrelballetjes
  • Zakje chips
  • Knakworstjes
  • Dipsticks met smeerkaas
  • Leverworst plakjes
  • Kaasblokjes

€ 8,95 p.p.

Wat heeft u nodig?

  • Koelkast
  • Oven
  • Goed Sint humeur
  • Eventueel telefoon/tablet/camera voor videobellen met familie

Even geen update…   

Wekelijks krijgt u van ons een update met nieuwtjes en onze belevenissen van de afgelopen week. Helaas heeft onze schrijfster het deze week te druk gehad met andere belangrijke dingen.

 

Natasja heeft gisteren haar verjaardag gevierd en niet zomaar een verjaardag zoals u ziet op de foto. Natasja, hopelijk nog veel gezonde jaren en zoals jezelf altijd eindigt; “Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

AFWAS

Wat een foto, denkt u misschien. Dat zullen wij even toelichten. Gisteren was een drukke dag, wij hebben veel bestellingen rondgebracht. Omdat wij alles inclusief borden en bestek bezorgen en na afloop de vuile vaat ophalen, staat er aan het eind van de avond heel veel afwas. We hebben het altijd over ons eten, drinken, de koks, de bezorgers, maar te weinig over onze afwassers. Stuk voor stuk kanjers die na een top avond met veel bezorgingen al het servies, bestek en toebehoren afwassen en opruimen. Klaar voor een nieuwe productieve dag. Zoals u op de foto ziet is dat geen kinderspel.

PERSMOMENT

Dinsdag vertelde minister de Jonge tussen neus en lippen door dat de horeca zeker tot in december gesloten blijft. Het ging om een persmoment waarin geen nieuwe maatregelen aangekondigd zouden worden. Voor een groot deel van de bevolking klopte dat, helaas voor de horeca niet. Wij leven echt niet met de illusie dat we na 4 weken sluiting weer open mogen. Het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnames volgen wij ook en die geven geen aanleiding tot optimisme wat dat betreft. Het is wel erg zuur om zo’n mededeling op deze manier te ontvangen. Communicatie blijft blijkbaar erg moeilijk. Er zijn heel veel horeca ondernemers, mensen die werken in de horeca en heel veel mensen en bedrijven die werk hebben dankzij de horeca. Alles bij elkaar is dit een grote groep mensen. Was het nu echt niet mogelijk om met een beetje meer respect naar al die mensen dit nieuws te brengen?

De horeca heeft een belangrijke functie binnen de samenleving, een binnenstad leeft veel minder zonder horeca. Mensen komen samen in de horeca om te socializen, elkaar te leren kennen, te eten en te drinken. Daarom heen zijn leveranciers van eten, drinken, meubilair, kleding, apparatuur, drukwerk, reclame bureaus, transporteurs, wasserijen, brouwerijen, noem maar op allemaal gebaat bij een goed draaiende horeca. Voor veel bedrijven betekent een gesloten horeca een (groot) gat in hun omzet.  Het dicht houden van de horeca treft veel meer mensen dan alleen de eigenaar van het café, restaurant of lunchroom om de hoek. Als het nodig is voor de nationale gezondheid, natuurlijk blijven wij dan gesloten, maar een beetje respect is zeker op z’n plaats voor zo’n grote groep betrokkenen.

SINTERKLAAS

Een consequentie van deze mededeling is dat we Sinterklaas niet in de horeca vieren, maar in huiselijke kring. Wij waren niet voorbereid op dit inzicht, maar zijn er direct mee aan de slag gegaan. Ook voor het heerlijke avondje van de Sint kunt u bij ons een box bestellen. U raadt het al de Sinterklaas-box. Geen maaltijd, wel een ruime sortering lekkers voor een avond/middag met surprises, cadeautjes en gezelligheid. Het idee van een borrelplank, maar dan in een box. Wat zoetigheid voor bij de koffie en allerlei hartige hapjes voor de rest van de avond of middag. Wederom een box voor volwassenen en een kinderexemplaar.

15 GANGEN DINER

14 November staat een 15 gangen diner in onze agenda. Deze dag is al vol geboekt. Helaas mogen we nog niet open en komt het 15 gangen diner bij ons in het restaurant te vervallen. Wij hebben echter een alternatief bedacht: Wij bezorgen het 15 gangen diner thuis in een aangepaste vorm. Vroeg in de avond komen wij dan alles brengen, uiteraard inclusief borden, bestek e.d. Wij hebben geïnventariseerd of daar belangstelling voor is onder de gasten die al gereserveerd hebben voor die datum. Het merendeel heeft enthousiast gereageerd, dus we gaan ervoor! Als u denkt, dat lijkt mij ook wel wat, neem dan even contact met ons op.

DE PASSAND

De hartendiefjes van de Passand worden nog steeds erg enthousiast ontvangen. Voor Sandra en voor ons is het nog steeds een positieve samenwerking met leuke reactie voor ons beiden. Daarom ook deze week een engeltje van de Passand bij uw bestelling.

BEZORGEN

De afgelopen week heeft u ons wederom aan het werk gehouden met talrijke bestellingen. We blijven het zeggen; u maakt het verschil. Dankzij alle gerechten die wij bij u mogen bezorgen kunnen we ons hoofd boven water houden.

Bezorgen is nu wel een iets andere uitdaging. In het voorjaar was het langer licht en over het algemeen beter weer. Nu is het vroeg donker, het is iets kouder en het regent regelmatig. Het is goed opletten en af en toe flink zoeken. Niet alle huisnummers zijn zichtbaar. Als uw huis wat lastiger te vinden is, geef het met bestellen even door. Wij noteren dit met plezier en het is erg fijn voor de bezorgers.

ZORG VOOR ELKAAR

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Kerst-box   

Helaas kunnen we dit jaar geen kerstbrunch voor u verzorgen bij de Witte Brug. Wij hebben natuurlijk een alternatief bedacht, een Kerst-box. Een uitgebreid assortiment overheerlijke gerechten en lekkers voor een uitgebreid ontbijt / lunch. Deze bezorgen wij bij u thuis, afhalen is ook mogelijk. Hiermee kunt u Kerst toch feestelijk genieten van de Witte Brug.

Met Pasen en Moederdag hebben we een soortgelijke box verzorgd, er zijn toen veel leuke initiatieven ontstaan; gezamenlijk eten op 1,5 meter, videobellen met de hele familie en zo toch “samen” kunnen zijn. Natuurlijk is het ook een leuk cadeau, u kunt de Kerst-box (als verrassing) bij iemand laten bezorgen.

Er is een box voor volwassenen en een box voor kinderen, de keuze is aan u. U weet zelf het beste wat uw kinderen lekker vinden, afhankelijk daarvan kunnen kinderen ook een box voor volwassen delen. Vanzelfsprekend kunnen wij voor een passend drankje zorgen, een feestelijk fles prosecco bijvoorbeeld, maar als u liever een biertje of wijntje drinkt kan dat ook. Wij vinden het leuk als u hier gebruik van maakt.

SINTERKLAASGEHEIM: Na het persmoment van dinsdagavond is het wel zeker dat wij ook met Sinterklaas gesloten zijn. Daarom verklappen wij u al vast dat er ook een Sinterklaas-box komt Voor een heerlijke avond met uw eigen gezin. Houd de nieuwsbrief en sociale media in de gaten.

In de box vind u:

Tomatensoep of bospaddenstoelensoep

Stokbrood (Witte Brug stijl) met kruidenboter

Warm:

Beenham met cumberlandsaus

Hazenpeper

Champignonvleesragout

Mini flammkuchen

Croissant

Steenovenbroodjes assorti

Pasteibakje

Carrot cake

Wafel met poedersuiker

Campina roomboter en Becel

Kaas met tuinkruiden

Rosbief

Peper cervelaat

Ossenworst

Roomkaas

Hagelslag

Jam

Gerookte zalm salade

Rundvleessalade

Eisalade

Dessert:

2 luxe kerstdesserts willekeurig gesorteerd van onze ambachtelijke dessertmaker:

  • Bosaardbeienbavarois
  • Peren brownie
  • Lemon cheese cake
  • Appelkaramel
  • Frambozenbavarois

Yoghurt met mango en abrikoos

Zebra chocolade koek

Red velvet mini muffin

Donut

Jus d’orange

  • U kunt deze box bestellen tot en met december 20 op telefoonnummer 06-50 54 45 60
  • U kiest een bezorgmoment:           Donderdag 24 december       tussen 13.00-16.00 uur

Vrijdag 25 december              tussen 09.30-11.30 uur

Zaterdag 26 december           tussen 09.30-11.30 uur

  • U kiest een ophaalmoment:           Donderdag 24 december       tussen 15.00-16.30 uur

Vrijdag 25 december              tussen 10.00-11.30 uur

Zondag 26 december             tussen 10.00-11.30 uur

  • Betaling gaat via een tikkie, deze ontvangt u nadat u uw bestelling geplaatst heeft
  • De box kost € 28,95 p.p. voor volwassenen
  • Deze box kunt u feestelijk uitbreiden met een fles prosecco, € 13,95
  • Voor kinderen hebben wij een alternatief bestaande uit:

Tomatensoep

Stokbrood met kruidenboter

Mini broodjes

Mini worstenbroodjes

American pancakes

Mini pizza

Mini muffin

Wafel met poedersuiker

Smeerworst

Becel

Jam

Hagelslag

Chocolade pasta

Donut

Yoghurt met mango en abrikoos

Chocoladepudding

Kinder reep

Fruitshoot

€ 12,95

  • Wat heeft u nodig:

Koelkast

Oven om brood af te bakken

Fornuis om gerechten op te warmen

Feestelijk gedekte tafel

Goed Kersthumeur

Eventueel telefoon/tablet/camera voor videobellen met familie

UPDATE; DANKBAAR, ONZEKER EN VOL ENERGIE…

Inmiddels is ons restaurant bijna 2 weken gesloten en hebben we ons wederom volledig gericht op het bezorgen van uw maaltijd. Wij zijn ontzettend dankbaar dat u ons ook nu weet te vinden en met velen gebruik maakt van ons “thuis uit eten” concept. Tijdens de eerste sluiting waren wij enorm onder de indruk van alle reacties, bestellingen en lieve, opbeurende berichten van u. Deze keer hebben we ons echt wel afgevraagd of u opnieuw zou kiezen voor ons. Heeft u er nog wel behoefte aan, bent u er niet helemaal klaar mee, denkt u aan ons? Tja, ook al doen we het al lang, wij zijn af en toe nog steeds onzeker. Natuurlijk hoort dat bij ondernemer zijn, maar het went nooit. Vooral niet in deze tijd, alles blijft onzeker, we hebben het niet zelf in de hand, anderen bepalen of en wanneer wij open mogen zijn. Gelukkig hebben we ons voor niks zorgen gemaakt! Het was direct lekker druk, we hebben “gewoon” hard gewerkt. Dus DANK DANK DANK U WEL.

Gelukkig is ook de samenwerking met de Passand uit Beugen, van Sandra en Pascal, heel enthousiast ontvangen. Daarom gaan we hier nog even mee door. Ook deze week ontvangt u bij uw maaltijd een engeltje van de Passand.

We hebben het laatst al even benoemd; Kerst. Hoe gaat die er uit zien dit jaar? Sommigen van u hebben ook al geïnformeerd naar de mogelijkheden. Helaas kunnen we nog niet alle vragen beantwoorden. Veel is afhankelijk van de maatregelen die tegen die tijd gelden. De brunch gaat definitief niet door. Dat kunnen we niet waarmaken rekening houdend met alle maatregelen. Hier hebben we al een alternatief voor. Zelf zijn we enthousiast. We gaan een Kerst-box bezorgen. Een uitgebreid assortiment overheerlijke gerechten en lekkers voor uw ontbijt / lunch. Deze bezorgen wij bij u thuis. Hiermee kunt u Kerst toch feestelijk genieten van de Witte Brug. Vanaf woensdag kunt u deze bestellen (06-50544560). Er is een volwassen- en een kinder-exemplaar. Om er echt iets feestelijks van te maken is deze uit te breiden met een fles prosecco. Natuurlijk kunt u dit ook iemand cadeau doen. Iemand aan wie u denkt, maar die niet bij u kan zijn, of als verrassing. Met videobellen kunt zelfs op afstand samen zijn en samen eten.

Het kerstdiner blijft nog even onzeker. We weten nog te weinig om daar iets over te kunnen zeggen. Het zal voorlopig echt afhangen van de maatregelen, worden deze verlengd of aangepast? Op een gegeven moment moeten we ook daar een keuze gaan maken. Zodra we eruit zijn, brengen we u op de hoogte. Vertrouw erop dat we hoe dan ook iets doen.

Vorige week was ons berichtje wat somber, ondanks dat we wisten wat er ging gebeuren, kwam het toch hard aan. Gelukkig hebben we daar nu minder last van. Vol energie, met nieuwe ideeën hebben we onze schouders er onder gezet en gaan we van de nood een deugd maken. Mede gesterkt door alle reacties en bestellingen die we van u hebben ontvangen. Onze chef-kok is weer helemaal topfit. Wij plannen, bedenken, kijken vooruit.

Als we het nieuws volgen is het niet reëel te verwachten dat we over 2 weken onze deuren mogen openen. De kans dat we 14 november, de datum van het 15 gangen diner, open zijn is klein. Wij waarderen het dat u met zoveel voor die dag gereserveerd heeft. Die dag zit al vol, geweldig als we open zijn, zo niet dan hebben we een alternatief. In dat geval zullen we persoonlijk contact met u opnemen.

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.