iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

Vanaf afgelopen donderdagIMG-20200607-WA0002 hebben wij sinds lange tijd weer gasten mogen ontvangen in ons restaurant, wat was het fijn om u weer te zien! Een bijzonder moment.

Hoe hebben wij dat ervaren? Het was fijn, vreemd, bijzonder, wennen, van alles wat. Het gaat allemaal net even anders dan dat we gewend zijn. De afstand was voor ons met momenten erg goed voelbaar, in de praktijk is 1,5 meter best veel. Het gaat regelmatig volledig tegen onze gastvrije natuur in. Gelukkig is de ervaring voor onze gasten ook nieuw, we doen het samen. Aan de deur zijn we verplicht een aantal vragen te stellen, dat voelt al vreemd, als of u aan allerlei eisen moet voldoen voor u binnen mag. Dat gebeurt u niet bij de supermarkt, de drogist of bij welke winkel dan ook, blijkbaar is het betreden van een restaurant een stuk “gevaarlijker”. Vervolgens handen ontsmetten. Wij hebben 4 weken geleden al dispensers besteld, helaas zijn deze nog steeds niet binnen, dus staan wij met een pompje ontsmettingsgel bij deur en krijgt iedere gast een dotje gel op zijn handen. Eenmaal aan tafel kunnen we met woorden dichtbij u zijn, maar met bedienen houden wij ons aan 1,5 meter afstand. Wij zetten uw drankjes en gerechten op een bijzettafel waar u het zelf van af kunt pakken. Het tafeltje staat dichtbij, u hoeft er niet voor op te staan, maar toch… u moet er zelf iets voor doen. Het voelt voor ons niet prettig dat u uw eigen eten en drinken moet “pakken”. Ook als u klaar bent met eten, zet u de lege glazen en borden op de bijzettafel. U hoeft het niet zelf naar de keuken te brengen en af te wassen, maar toch… u moet er wel iets voor doen. Misschien went het vanzelf, maar laten we hopen dat dit een tijdelijke maatregel is. Wij proberen u op een andere manier een fijne avond te bezorgen.

Wij merken dat veel mensen liever nog even niet naar (ons) restaurant komen. Dat begrijpen wij! Als u met vrienden of familie naar ons restaurant komt,  zit u toch wat verder van elkaar, zijn wij verplicht de 1,5 meter afstand te bewaren. U weet niet wie er nog meer aanwezig is, het voelt misschien nog onprettig, onveilig of te gespannen. Thuis kan in deze onzekere tijd toch veiliger voelen. Daarom kunt u blijven genieten van ons “thuis uit eten” concept. Wij voegen daar zelfs iets aan toe, omdat we aanvoelen dat u eerst thuis wat meer samen wilt zijn. Met familie of vrienden kunt u genieten van een (koud) warm buffet van de Witte Brug.  Wij hebben een drietal buffetten voor u samengesteld die we kunnen bezorgen voor kleine gezelschappen. Is dit iets voor u? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we onze mogelijkheden met u delen. De buffetten kunt u onderaan dit bericht bekijken.

Ons alternatief voor Vaderdag heeft een leuke vorm gekregen en zal in de loop van de week bekend gemaakt worden middels onze nieuwbrief, website en social media. Blijf ons dus volgen.

Met een aantal collega’s maakten wij ons zorgen om de beperking van “30 gasten”. Na 1 week kunnen wij zeggen, die zorg was niet terecht. Daar is een andere zorg voor in de plaats gekomen: “Hoe zorgen wij ervoor dat gasten weer naar de horeca willen / durven komen?” Als u daar een antwoord op heeft of als er iets is dat wij kunnen doen om de drempel terug naar de horeca te verlagen, dan nodigen wij u van harte uit dit met ons te delen. De horeca is er klaar voor gasten weer te ontvangen, maar zijn de gasten er ook weer klaar voor om de horeca te bezoeken? Wij hebben u gemist en zien u graag!

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

Buffet “Karmeliet“

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Gehaktballetjes in tomatensaus

Gemarineerde kipfilet in zoetzure saus

Rijst

Gebakken aardappeltjes

Diverse broodsoorten

Stokbrood met kruidenboter € 15,95 p.p.

 

Buffet “Rochus” 

Hamburger met gebakken ui

Kipsaté

Caribische kipfilet: stukjes gemarineerde kipfilet in een romige saus met ui en ananas

Rijst

Gebakken aardappels

Broodjes

Diverse sausjes € 14,95 p.p.

 

 

Buffet “Maasheggen”

Kipsaté in satésaus

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Rundvleessalade gegarneerd met o.a. gevulde eitjes, fruit en diverse vleeswaren

Rauwkostsalade

Rijst

Stokbrood met kruidenboter

Diverse sausjes € 19,95 p.p.

 

Hoe leveren wij het buffet bij u?

 

Het buffet wordt op schalen geleverd

Alle warme gerechten worden warm geleverd.

Wij zorgen voor borden, bestek en servetten.

Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen. Wij doen de afwas voor u

Wij begrijpen datThuis uit eten! nog niet naar WB nog niet iedereen naar ons restaurant wil / kan komen, daarom kunt ook gebruik blijven maken van ons “Thuis uit eten” concept. U kunt een keuze maken uit onderstaande gerechten, ons steengrill arrangement of ons BBQ pakket. Omdat het bezorgen een andere voorbereiding heeft dan het eten in ons restaurant verzoeken wij u uw bestellingen tijdig door te geven, uiterlijk tot 13.00 voor dezelfde dag. U mag uw bestellingen natuurlijk altijd langer van te voren doorgeven.

Stokbrood met kruidenboter 3,00

Bonbon van gerookte zalm met aspergemousse 9,95

Kipcocktail, 7,95

Salade met gerookte zalm, gamba’s en garnalen 9,95

Rundercarpaccio met rucola, pesto, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten

en Old Amsterdam 7,95

 

Aspergeroomsoep 4,50

Tomatensoep 3,50

 

Voorgerechten en soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

 

Maaltijdsalade geitenkaas 11,95

Maaltijdsalade carpaccio 13,95

 

Beenham met asperges en hollandaisesaus 19,95

Zalm met asperges 22,95

Asperge broccoli taartje (vegetarisch) 16,95

Tip voor bij de asperges; fles Grauburgunder

 

Biefstuk (Belgisch blauw ras) met sjalotten jus 17,95

Varkenshaas met geserveerd met rozemarijn tijm jus 15,95

Kipfilet op Italiaanse wijze met tomaat, basilicum en mozzarella 15,95

Gamba’s met roerbakgroenten en Spaanse knoflooksaus 18,95

Scholfilet met kruidensaus 18,95

Lamscurry met groenten 16,95

 

Voor kinderen:

Gehaktballetjes met pasta en bolognesesaus 6,95

American pancakes met stroop, jam en chocoladepasta 6,95

 

Aardbeien Romanoff, 5,95

Mangotaartje 3,50

Chocoladetrio 5,95

Hazelnootbol 3,95

 

– Alle voorgerechten zijn inclusief stokbrood met kruidenboter
– Bij alle hoofdgerechten serveren wij aardappelgratin of
gebakken aardappelen en een salade
– Wilt u er iets passend bij drinken, wij helpen u graag!
– Heeft u nog vragen of suggesties laat het ons weten
– Betaling gaat via een tikkie
– Wij bezorgen tot aan de deur

Wat heeft het lang geduurd terras fb 31-05-2020en wat hebben we u gemist. Eindelijk is het zover, vanaf 1 juni mogen we  onze roeping weer uitvoeren! Uiteraard gaan we met inachtneming van de gepaste Covid-19 regels aan de slag. Velen van u hebben gelukkig gebruik gemaakt van ons thuis uit eten concept. Zo hebben we in ieder geval contact gehouden, elkaar af en toe gesproken. We kunnen echter niet wachten om u weer in “live” te zien en een diner in ons eigen restaurant te kunnen verzorgen. Natuurlijk zal het anders zijn. Wij zullen het één en ander aanpassen, maar er staat ons niets meer in de weg om u een fijne avond uit eten te kunnen bieden. We ontkomen er niet aan, er zijn regels waar we  ons met zijn allen aan moeten houden. Wij hebben ons restaurant daarop ingericht, maar we kunnen het niet alleen. Daarom doen we ook een beroep op u, houd u aan de regels, volg desgevraagd onze aanwijzingen op en neem vooral uw eigen verantwoording hierin. Samen kunnen we er voor zorgen dat wij, maar ook onze collega’s, straks verder open mogen en de horeca blijft bestaan.

Wij hebben u de afgelopen maanden wekelijks op zondag op de hoogte gehouden over ons wel en wee tijdens deze corona crisis. Het zijn nog steeds bijzondere tijden voor ons allemaal. Gelukkig kunnen we elkaar weer treffen in ons restaurant. Omdat we nog beperkt worden door alle regels waar we aan moeten voldoen hebben we een plan van aanpak gemaakt voor de komende periode. Afhankelijk van alle (nieuwe) maatregelen en ontwikkelingen zullen wij dit plan in de toekomst aanpassen en/of wijzigen. Natuurlijk houden we u daarover ook op de hoogte. Duidelijkheid is hierin erg belangrijk. Wij proberen hierin zo concreet mogelijk te zijn, maar stellen het zeer op prijs als u ook duidelijk aangeeft wat u wilt, wat we voor u kunnen doen. We willen graag dat iedereen een veilig gevoel heeft tijdens het bezoek aan ons restaurant.

Hoe ziet ons restaurant eruit na 1 juni

  • Vanaf donderdag 4 juni om 17.00 uur bent u weer van harte welkom ons restaurant.
  • De nieuwe openingstijden zijn donderdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur, overige dagen in overleg.
  • Ons terras hebben we aangepast zodat u ook bij iets minder mooi weer, comfortabel buiten kunt eten.
  • Eet u de komende tijd nog liever thuis? Voorlopig blijven wij ook bezorgen en kunt u dus nog gebruik blijven maken van ons “thuis uit eten” concept. Bestellingen hiervoor kunt u doorgeven tot op de dag zelf tot 13.00 uur. Na die tijd mag u altijd bellen, maar kunnen we niet garanderen dat het nog lukt op dezelfde dag.
  • Voor het restaurant kunt u reserveren via onze website of telefonisch 0485-571206.
  • Als u bij ons komt ontvangen wij u bij de ingang. Hier zullen wij u een aantal vragen stellen over uw gezondheid. Daarna kunt u uw handen ontsmetten. Vervolgens begeleiden wij u naar uw tafel.
  • Onze menukaart is (tijdelijk) vervangen door een éénmalig exemplaar.
  • Als u tot eenzelfde huishouden behoort mag u aan 1 tafel zitten. Kinderen zijn nog steeds welkom, mits zij aan tafel blijven zitten. Onze speelgoedkast hebben we (tijdelijk) verwijderd.
  • Als u reserveert gaan wij ervan uit dat u tot hetzelfde huishouden behoort. Meld het bij reservering als dit niet zo is. Gezelschappen mogen wij helaas nog niet ontvangen.

Wat doen wij om een veilig bezoek aan ons restaurant te garanderen?

  • Ruimte tussen de tafels is tenminste 1,5 meter;
  • Medewerkers wassen en desinfecteren extra vaak hun handen;
  • Medewerkers houden tenminste 1,5 meter afstand;
  • Er is extra aandacht voor hygiëne en reiniging in het gehele restaurant;
  • Wij maken gebruik van kleine bijzettafels om uw drankjes en gerechten aan u te serveren. Hiermee kunnen we 1,5 meter afstand houden (u hoeft niet te lopen om uw gerechten of drankjes te halen).

Wat verwachten wij van u?

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst;
  • Blijf thuis als u klachten gerelateerd aan Covid 19 heeft;
  • Neem uw eigen verantwoordelijkheid, het is in ons aller belang;
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand;
  • Kom op de afgesproken tijd, dit voorkomt drukte bij de in- en uitgang
  • Volg de aanwijzingen van het personeel op;
  • Ontspan en geniet!

Wij zijn blij u weer te mogen ontvangen en u een fijne avond te bezorgen. We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier, het wordt niet meer zoals het was. We zullen samen een manier vinden om op afstand dichtbij te zijn. Dit is voor ons allemaal wennen, dus laten we elkaar helpen. Luister naar elkaar, wees op afstand dichtbij. Alleen samen kunnen we weer open en alleen samen kunnen open blijven. Wij kijken uit naar u komst. Graag tot heel snel!

20200531_104149

De afgelopen weken hebben wij ervaren dat bezorgen over het algemeen ontspannen en leuk werk is. Rustig rondrijden met een gezellig muziekje op de achtergrond. Aanbellen en blijde gezichten zien, omdat je een lekkere maaltijd komt brengen. Ook het ophalen van de afwas naderhand is absoluut geen straf, de tijdsdruk is er niet en soms kunnen we nog een praatje houden, omdat we onze gasten buiten treffen tijdens het ophalen.

Helaas gaat het niet altijd zo. Toen Rob gisteren de laatste afwas ophaalde en nog even stond te praten met de gasten, gewoon even lekker bijkletsen, werd hij onverwacht gegrepen door een hond. Schrikken, de hond hield even goed vast. Daarna gelukkig goed opgevangen door onze gasten, even wat gedronken voor de schrik en nog even nagepraat. Thuis gekomen hebben we de wond goed schoongemaakt. Vanmorgen toch maar even de huisartsenpost gebeld in verband met een tetanusspuit. We wisten niet hoe lang het geleden was dat Rob die gehad heeft. De dienstdoende huisarts wilde Rob toch graag even zien, zoals u misschien wel weet zijn hondenbeten altijd een risico. Rob kon direct, wel met tegenzin, naar de huisartsenpost. Natuurlijk doet ook Rob liever wat anders op zondagochtend. De wond is professioneel geïnspecteerd en vervolgens is de tetanusspuit gezet daarna kon Rob weer naar huis. De komende dagen moeten we de wond goed in ge gaten houden, inmiddels wordt de plek rondom de wond steeds blauwer. Achteraf lijkt het allemaal mee te vallen, maar wel weer een ervaring rijker. Morgen, tweede Pinksterdag, posten wij onze wekelijkse update. Wij wilden vandaag eerst dit verhaal met u delen.

Wij openen ons restaurant donderdag 4 juni. Het hele weekend kunt, inclusief maandag 2e Pinksterdag, gebruik maken van ons “thuis uit eten” concept. De komende dagen wordt het prachtig weer, dus misschien is ons BBQ pakket een goed idee. Daarnaast is steengrillen of a la carte eten, eventueel buiten, ook erg lekker natuurlijk. Wilt u iets bestellen bel dan 0485-571206, wij helpen u graag.

UPDATE:

HET HOGE WOORD IS ERUIT…

We mogen 1 juni open, maar met diverse voorwaarden en maatregelen. Dus we gaan open. Zijn we blij? Ja natuurlijk, vooral om u weer te zien, te ontvangen, te laten genieten. Wat wij ons  wel afvragen is of u wel weer komt. Durft en wilt u weer naar ons restaurant komen onder deze omstandigheden. Het klinkt misschien raar, maar wij zijn toch een beetje bezorgd: “we mogen eindelijk open voor maximaal 30 gasten, maar misschien komen er maar 10 gasten”. Dat klinkt u misschien raar, wees blij dat je weer open mag. Dat klopt, maar wij zijn afhankelijk van uw bezoek. En in “normale tijden” kunnen wij redelijk inschatten wat we kunnen verwachten, hoe druk het wordt. Met deze nieuwe werkelijkheid is dat inzicht weg. Wij weten nu niet of u komt, wanneer u komt, met hoeveel u komt en dat maakt ons best onzeker. Natuurlijk hoort dat ook bij ondernemen, een beetje onzekerheid houd je scherp. Daarom denken wij heel goed na; hoe we open gaan, op welke dagen, op welke tijden, met welke services. Wij horen graag uw mening en natuurlijk houden we u op de hoogte.

We hopen ook op mooi weer, zodat we ons terras kunnen gebruiken. Want met terras erbij kunnen we veel meer gasten ontvangen en wordt het misschien naast erg leuk en gezellig ook rendabel, want 30 gasten, met alle respect, zijn niet kostendekkend. Het restaurant is ingericht met minder stoelen, meer ruimte en meer tafels, want behalve tafels waaraan u zit hebben we bijzet tafels geplaatst voor het “aangeven” van alle dranken en gerechtjes. Ondanks deze aanpassingen ziet het er gezellig uit, vinden wij zelf.

Het terras zijn we aan het “upgraden”, zodat het ook daar gezellig en aangenaam vertoeven is. We creëren meer overdekte plaatsten met verwarming, functionele maar vooral knusse accessoires en voldoende ruimte. We zijn heerlijk aan het klussen en decoreren. De komende tijd kunt u nog steeds gebruik maken van thuis uit eten bij ons. Ook het gehele Pinksterweekend, inclusief maandag 2e Pinksterdag.

We worden bedolven onder regels en voorwaarden waar we aan moeten voldoen om weer open te mogen. Logisch, maar vinden het belangrijker wat uw voorwaarden zijn om ons weer te bezoeken. Daarom gaan wij de komende periode dagelijks een vraag stellen via social media. Wij vragen u om daar antwoord op te geven, zodat wij weten wat we voor u kunnen doen in plaats van wat we moeten doen. Wilt u dit niet via social media doen, maar ons wel helpen? Stuur ons dan een mail, dan sturen wij u de vragen per mail.

Weet u dat wij ook op Instagram actief zijn? Wij vinden het leuk als u ons ook daar gaat volgen. U kunt ons vinden als “dewittebrugboxmeer”.https://www.instagram.com/dewittebrugboxmeer/?hl=nl Op Instagram plaatsen wij meer foto’s, wellicht vind u dat leuk om te zien.

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

Waar bevinden wij ons nu? We hebben een vooruitzicht, een streefdatum, maar wat gaat het worden? 1 Juni of toch 28 mei, maar dan alleen terras? En met hoeveel personen mag u dan bij ons binnen, 30 inclusief al ons personeel of mag het keukenpersoneel buiten dat aantal geteld worden? En nog belangrijker, maar nog steeds onzeker: mogen we daadwerkelijk open op 1 juni? Nog veel vragen dus. Natuurlijk bereiden wij ons voor, maken we plannen, maar het is lastig omdat we nog niet zo heel veel zeker weten.Steengrillen bestel nu

Wij hopen in  ieder geval op een mooie, zonnige en warme juni maand, zodat we ook ons terras optimaal kunnen gebruiken. Als we en een aantal (30 – 2 of 5) binnen mogen ontvangen en ook nog ons terras kunnen benutten, kunnen we zoveel mogelijk van u blij maken met een bezoek aan ons gezellige restaurant.

Voor de komende week zijn de weervoorspellingen goed, heerlijk weer om naar buiten te gaan. Daarnaast is het Hemelvaart dus een extra dag vrij, lang weekend of misschien zelfs een mini vakantie. Wat gaat u doen? Lekker BBQ-en, steengrillen of in uw eigen tuin genieten van een complete maaltijd? Deze week bezorgen wij ook op woensdag (20 mei), omdat we u graag op zoveel mogelijk dagen de mogelijkheid willen bieden te genieten van ons thuis uit eten concept. En waarom zou u zichzelf, of iemand anders aan wie u denkt, niet verwennen? We hebben het al lastig genoeg met al die maatregelen. Dus maakt u plannen, denk aan ons. Wij hebben een compleet BBQ pakket, een lekker steengrill arrangement en een kaart vol lekkere en een aantal nieuwe gerechten. Bijvoorbeeld gamba’s in knoflooksaus, lamscurry en zalm met asperges. Daarnaast zijn er ook weer nieuwe desserts, echt heel lekker. De terraswijn hebben we niet veranderd, want deze blijft sprankelen en ze drinkt zo lekker weg ;-).

Dinsdag horen we hopelijk meer, weten we misschien waar we aan toe zijn, kunnen we echt plannen gaan maken. De komende week maken wij alvast een plan voor ons terras. We gaan proberen het dusdanig te upgraden dat u ook bij wat minder mooi weer heerlijk kunt vertoeven.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

Winnares voor social media (2)

Wij hebben u gevraagd om een foto te maken en te posten terwijl u genoot van uw paasontbijt/lunch. De winnaar hiervan is geworden mevrouw Huijbers. Van harte gefeliciteerd. Zij heeft de Moederdag box inmiddels in ontvangst genomen.

EN NU EEN STAPPENPLAN…Thuis uit eten moederdag 3

Dit weekend is het Moederdag. Veel moeders zijn blij gemaakt met een Moederdag box van de Witte Brug. Fijn dat u daar weer gebruik van heeft gemaakt. Wij hopen dat u ervan genoten heeft.

Ode aan de zorg, dat horen we voortdurend. Wij zeggen liever: “Ode aan iedereen die dit verdient!” We doen het samen, we doen dit met zijn allen. Wie wilt u laten weten dat u aan hem/haar denkt? Maak hem / haar blij met een thuisbezorgde maaltijd.

Wij zien het al veel gebeuren, gasten die een maaltijd, steengrill arrangement of BBQ pakket bestellen voor iemand anders. Kinderen die hun ouders willen verwennen of andersom, vrienden die een collega willen bedanken, familie die elkaar wil feliciteren. Heeft u daar wel eens aan gedacht? Wie is voor u bijzonder, belangrijk of mist u? Als u iemand anders blij wilt maken met een lekkere maaltijd, denk ook dan aan ons, wij zorgen ervoor dat uw cadeau op de afgesproken plaats en tijd bezorgd wordt.

We zijn weer een persconferentie verder. Nu volgen we een stappenplan. Natuurlijk is niet iedereen daar blij mee, voor sommigen duurt het nog te lang, anderen zijn blij. En wij? Wij weten het eigenlijk niet. We mogen misschien open, maar met flinke restricties. Ons daar aan houden is het probleem niet, maar of het rendabel is…

Natuurlijk gaan onze deuren in juni open, natuurlijk zijn we blij u eindelijk weer te mogen ontvangen, natuurlijk hebben wij u gemist, natuurlijk gaan we er ook dan alles aan doen om verder te kunnen. Daarentegen vragen wij ons af of we het daarmee gaan redden, 30 personen inclusief personeel is niet zo veel, met alle respect naar u allen, kunnen we daar de kosten niet mee dekken.

De komende periode gaan we een plan maken, zodat wij in juni open kunnen op een verantwoorde manier. Ons restaurant en terras zullen voldoen aan “het nieuwe normaal”. Wat een vervelende uitdrukking blijft dat, want wie wil dat 1,5 meter afstand normaal wordt? Voor nu is het nodig, maar laten met zijn allen hopen dat het geen nieuw normaal wordt, maar een tijdelijk maatregel om elkaar te beschermen.

De eerste periode zullen wij zeker blijven bezorgen, in ieder geval ons steengrill arrangement en BBQ pakket. Wij twijfelen nog of a la carte bezorgen naast een geopend restaurant haalbaar is, maar wie weet. We blijven naar u luisteren zodat wij weten waar uw behoefte ligt.

Voor Vaderdag kunnen wij helaas nog steeds geen brunch verzorgen in ons restaurant of zaal. Daarom zorgen wij voor Vaderdag wederom voor een leuk pakket dat we kunnen bezorgen of, als u dat liever doet, op kunt halen. Op deze manier kunnen we ook alle vaders in het zonnetje zetten. Houd onze website, facebook en Instagram pagina’s in gaten of meld u zich aan voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van onze activiteiten.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

HOE GAAN WE VERDER?…restaurant 3.0

Het blijft bijzonder als je er bij stilstaat hoezeer de wereld veranderd is, hoe anders ons leven er uit ziet. Voorlopig gaan we niet terug naar de oude situatie, ons vertrouwde leven. We zullen moeten wennen aan een andere manier van omgaan met elkaar, geheel tegen onze natuur in afstand houden. Tussen het bezorgen door zijn wij daar ook mee bezig. We richten ons restaurant als het ware opnieuw in. Meer ruimte tussen de tafels, meer room dividers om “veilig” te kunnen zitten. Extra tafels om drankjes en gerechten op klaar te zetten. Nadenken over andere manier van bedienen, looproutes, ontvangst, toilet gebruik, maar vooral hoe houden we het gezellig. Wat dat is natuurlijk waar uit eten gaan om draait. De afgelopen weken heeft u ook thuis kunnen genieten van de door onze koks bereidde gerechten, fijn, maar toch anders. Uit eten gaan mag een klein feestje zijn, een moment of zich te laten verwennen, even niks te hoeven, alleen te genieten van het eten, drinken, uw gezelschap, de ambiance…

Daar zijn wij dus mee bezig, denken wij over na. We proberen ons te verplaatsen in de nieuwe situatie en dat is best moeilijk. Samen met een collega uit Cuijk zijn we bezig met het samenstellen van een enquête voor onze gasten. Omdat we heel graag van u horen wat u ons verwacht, wat wij kunnen doen om u zoals “vroeger” een fijne avond te kunnen bezorgen. Binnenkort hoort u hier meer over en zullen we u ook vragen om uw medewerking. Zoals we vorige week al schreven: “We moeten het met zijn allen doen, door elkaar te helpen, aan elkaar te denken, te zorgen voor elkaar, want samen maken we pas echt het verschil!”

Wij blijven meestal positief, kijken naar mogelijkheden, zoeken naar oplossingen. Maar soms maken wij ons zorgen, denken wij hoe moet dat straks? Nu zijn we gesloten, maar worden we geholpen, door alle maatregelen die nu genomen zijn. Straks mogen we misschien weer open met allemaal restricties en valt de hulp weg. Terecht natuurlijk, maar komen onze gasten wel, durft u al uit eten? En eerlijk is eerlijk, feestjes worden voorlopig nog niet gevierd, dat is toch een groot deel van onze boterham. Gelukkig hebben we het druk met alles wat we nu doen, gelukkig voelen wij ons enorm gesteund door u allemaal. Door alle lieve berichtjes, de bestellingen voor thuis uit eten, steengrillen, BBQ, Pasen, Moederdag. Maar soms maken wij ons zorgen…

5 Mei vieren wij onze vrijheid, natuurlijk niet zoals we dat gewend zijn. Ook deze dag zal er anders uit zien. Omdat wij toch willen stilstaan bij deze dag, bezorgen wij ook op 5 mei. U kunt terecht voor a la carte eten, BBQ en steengrillen, net zo lekker maar dan thuis. Zodat wij niet vergeten wat een luxe vrijheid is. dewittebrug.nl/nieuws

Volgende week vieren we Moederdag, de dag om onze moeders te eren en te bedanken. U kunt nog tot en met 6 mei een bestelling plaatsen voor onze Moederdag box (bel hiervoor 06-50544560), een doos vol lekkers voor ontbijt of lunch, zelfs aan een bloemetje hebben wij gedacht. En vaders… maakt u zich geen zorgen; ook voor Vaderdag bedenken wij iets leuks ;-).

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.