iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

1 4 5 6

HOE GAAT HET VERDER…Thuis uit eten voor nieuwsbrief

Wat overweldigend dat zoveel van u bestellingen doorgeven om een diner te bezorgen. Wij zijn oprecht blij, verrast en onder de indruk van zo veel goodwill. Het liefst komen we het diner bij iedereen brengen, maar dankzij de vele reacties wordt dit wat moeilijker op zaterdag en zondag. Dus bent u in de gelegenheid uw bestelling te komen halen, dan helpt u ons ook daarmee. Samen gaat het ons lukken.Rik en Daan

Nogmaals bedanken wij u voor alle hartverwarmende reacties, kaartjes, attenties, berichtjes, noem maar op. Het doet ons echt goed!

Vorige week vertelden wij u wat er allemaal gebeurd in zo’n eerste periode van corona maatregelen. Gelukkig gaat het aannemen en bezorgen van de bestellingen voor “Thuis uit eten” steeds beter, al doende leert men, dat gaat ook hiervoor op. Ook wij wennen aan de nieuwe situatie en dat gaat best snel. Hoewel er een aantal dingen zijn die best lastig blijven. De horeca is een gastvrij beroep, wij staan graag in dienst van onze gasten. Door de nieuwe regels is dat soms niet mogelijk. We mogen bijvoorbeeld niet de bestelling bij u binnen brengen, aangeven of helpen uitpakken. Dat is best wel eens moeilijk, gaat tegen onze natuur in. Vooral als het om wat oudere of kwetsbare gasten gaat, maar juist voor hen is het zo belangrijk afstand te houden. En dus zetten wij de bestelling voor uw deur en doen een paar stappen achteruit in plaats van vooruit.

Jammer dat de communicatie vanuit het kabinet af en toe te wensen overlaat. Aan de ene kant de boodschap: “mensen ga niet hamsteren!” aan de andere kant laten ze de horeca binnen een half uur sluiten. Dat is tegenstrijdig en zorgt, terecht, voor onrust.
Daarnaast het bericht van afgelopen maandag: De regels worden voor samenkomsten verlengt tot 1 juni. Achteraf blijkt dit uitsluitend te gelden voor samenkomsten waarvoor een vergunning nodig is. Die heeft u niet nodig als bij ons komt eten of een feestje viert. Maar dankzij deze onduidelijk hebben onze gasten alle feestjes, op enkele na, die voor de maanden april, mei en begin juni gereserveerd stonden geannuleerd. Natuurlijk begrijpen wij onze gasten, het geeft veel te veel onzekerheid op deze manier. Het is echter nog helemaal niet zeker of dit wel nodig is. De beslissing hierover wordt pas aanstaande dinsdag genomen. Helaas is nu het leed al geleden en zijn onze inkomsten in de maanden april, mei en een deel van juni alvast om zeep geholpen door een foute communicatie van het kabinet. Het is natuurlijk geweldig dat er zoveel maatregelen genomen worden om de ondernemers te helpen. Wij zijn daar ook echt dankbaar voor. Natuurlijk is de gezondheid van ons allen het allerbelangrijkste.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Wij zijn vast aan het denken over een invulling voor Pasen, zodra we daar meer over weten hoort u van ons. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

WAT GEBEURT ER IN ZO’N WEEK…bezorgen met auto

Nog geen week geleden begon onze wereld te veranderen Het regende annuleringen voor feesten en diners, maar ons restaurant was nog open voor enkele gasten en nog draaiende. We namen alle maatregelen gesteld door het RIVM in acht en het leven ging enigszins door. En toch, dachten wij: “Stel dat we dicht moeten?” Wat gaan we dan doen, wat kunnen we, hoe gaan we contact houden met onze gasten, hoe gaan we onze eigen boterham verdienen? Het idee kwam van onze zoon Dolf. “Als onze gasten niet meer naar ons kunnen komen dan gaan wij naar onze gast.” Dat was een goed plan. Hij had ook gelijk de slogan paraat: “Kunt u niet naar de Witte Brug, dan leggen wij een brug naar u!”. Wij verzorgen regelmatig een catering op locatie, maar al la carte een diner bezorgen, daar komt iets anders bij kijken. We zijn direct gestart met nadenken hoe we dit konden gaan aanpakken samen met onze koks. Gelukkig kon Suzanne van “Zomer op Zaterdag” ons snel aan een facebook plaatje helpen met in één opslag duidelijk wat we gaan doen. De reacties zondagmiddag op social media waren hartverwarmend, wat een lieve enthousiaste berichten!

Afgelopen donderdag voelde alsof we nieuwe zaak waren begonnen, spanning die er in ons lijf zit, die we de afgelopen eenentwintig jaar niet meer zo hevig gevoeld hebben. Afgelopen dagen zelfs wakker gelegen in bed met nieuwe ideeën en “hoe kunnen we dit aanpakken?” En “O ja, als we dit nu eens zo gaan doen”. Gelukkig konden we donderdag rustig beginnen, ervaren wat er in de praktijk bij komt kijken. Rob kon zelf rond rijden om de bestellingen te bezorgen. Vrijdag was vele malen drukker en konden we twee bezorgers laten rijden om alles op de juiste plaats te krijgen. Hierdoor was het in de keuken ook een flinke uitdaging voor Rik en Daan om alles goed voor te bereiden en met de vertrouwde kwaliteit de deur uit te laten gaan.

Zaterdagochtend kregen wij niet eens de kans om de krant te lezen, de telefoon bleef overgaan. Gedurende de rest van de dag stroomde de bestellingen binnen en was op bepaalde momenten het overzicht even weg. Gelukkig hadden we voordat onze 3 bezorgers gingen rijden alles op de rit en konden we wederom onze gasten het Witte Brug “Thuis uit eten” laten ervaren. Evelien, Dolf en Michelle hebben de bestellingen keurig bezorgd, alle adressen gevonden en ontzettend leuke reacties ontvangen.

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

KUNT U NIET NAAR DE WITTE BRUG, DAN LEGGEN WIJ WEDEROM EEN BRUG NAAR U!

Wilt u graag dat wij het eten bij u thuis brengen dan dat nog steeds.  Onze vertrouwde kwaliteit, maar dan bij u thuis. Wij bezorgen alle gerechten inclusief borden en bestek. Later halen wij dit weer op, de afwas is uiteraard voor ons.
Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelling telefonisch aan ons door te geven 0485-571206. 

 

THUIS UIT ETEN, STEENGRILLEN

Een avondje gezellig tafelen, maar dan lekker thuis? Bestel dan ons steengrill arrangement. Wij brengen alle benodigdheden en geven uitleg over het gebruik van onze steengrill. Later halen wij alles weer op. Dit arrangement graag bestellen voor 16.30 uur. De kosten bedragen 16,95 p.p. Het arrangement bestaat verder uit:

Biefstuk van Belgisch blauw ras
Varkenshaas
Kipfilet
Gemarineerde kipsaté
Gehaktballetjes
Rundvleessalade
Pastasalade en fruit
Uienringen en champignons

Rauwkostsalade
Diverse sausjes
Stokbrood met kruidenboter

 

THUIS UIT ETEN, A LA CARTE

U kunt een keuze maken uit onderstaande gerechten.

 

Stokbrood met kruidenboter  3,00

Rundercarpaccio
met rucola, pesto, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en Old Amsterdam  8,95

Hertencarpaccio  7,95

Tonijn tartaar met wasabi mayonaise   9,95

Gamba’s Piri Piri ( met knoflookolie )   8,95

Wildtrio; wildzwijnham, gerookte eendenborstfilet en wildpaté   9,95

Kalfswang op een stamppotje van wortel met jus   8,95

 

Pompoensoep   4,75

Bospaddenstoelensoep   4,75

Tomatenroomsoep  3,75

 

Alle voorgerechten zijn inclusief stokbrood en kruidenboter

 

Biefstuk van Belgisch blauw ras geserveerd met rode wijnjus  17,95

Varkenshaas met rode portjus  15,95

Hazenpeper   18,95

Hertensukade 17,95

Kipsaté met satésaus  15,95

Zalmfilet met beurre blanc   18,95

Quiche van geitenkaas, noten en druiven  15,95

 

Bij de hoofdgerechten serveren wij aardappelgratin of gebakken aardappels en salade

Meerprijs warme groenten; 3,95 per bakje ( 300 gram )

 

Voor de kinderen:

Gehaktballetjes met pasta en bolognesesaus   6,95

American pancakes met stroop, jam en chocoladepasta   6,95

 

Bosvruchten yoghurt bavarois op een sloffendeegbodem   4,95

Chocolademousse   5,95

Frambozenbavarois dessert met lichte kastanje smaak   4,95

Appel karamel met walnoot op een bodem van melkchocolade crunch   3,95

Bitterkoekjes bavarois taartje   4,95

Boterkoek met sinaasappel mascarpone crème  4,95

Hazelnootbol  3,95

 

– Wilt u er iets passends bij drinken, wij helpen u graag!
– Heeft u nog vragen of suggesties laat het ons weten.
– Betaling gaat via een tikkie.
– Wij bezorgen tot aan de deur.
– Woensdag tot en met zondag, steengrillen 7 dagen in de week

 

Om dit alles compleet te maken kunt u er een lekker flesje wijn of speciaal bier bij bestellen:

BBQ wijn en bier

Witte Wijnen

Grapes and Stripes 2017 California, USA (Chardonnay)

Vol & sappig, aroma’s van ananas en abrikoos. Licht pittig met rooktonen   9,95

La Palma 2019 Cachapoal Valley, Chili (Sauvignon Blanc)

Fris & sappig, aroma’s van exotisch fruit, fijne kruiden met mineralen en zachte zuren   9,95

 

Weinheimer Sybillenstein, 2018 Rheinhessen, Duitsland

Zoetig, aroma’s van abrikoos en rijpe appels met kruidige tonen (Spätlese)   9,95

 

Rosé wijn

Finca Noble Rosado, 2018 La Mancha, Spanje (Tempranillo)

Tonen van donkerrood fruit, en zeer verfrissende, maar toch een heel complexe smaak

Sacchetto Pinot Grigio Blush uit Venetië   9,95

Rode wijnen

Salvador, 2019 Spanje (Tempranillo)

Krachtig, aroma’s van rijpe bessen, kersen, pruimen, geroosterd fruit en vanille   9,95

Baccola, 2018 Venoto, Italië ( Merlot / Corvina )

Vol, kruidig en fruitig, aroma’s van kers, krent, pruim, zoethout, vanille en specerijen   9,95

Gran Maestro, 2016 Puglia Italië ( Primitivo )

Vol en fruitig , Aroma’s van bessen, kersen, krenten, gedroogde pruim, kruidig en zoete tannine   12,95

Kaapzicht, 2016 Stellenbosch Zuid Afrika (Cabernet sauvignon, Merlot) Afrikaanse topklasse!

Kruidig en volfruitig, aroma’s van aalbes, pruim, rokerige tannines   16,95

Dorina Lindemann Alenteja, Portugal

Krachtige volle wijn, voortreffelijk bij wildgerechten   14,95

 

 

Buffetten 

(vanaf 6 personen)

Is uw gezelschap net wat groter kunt u ze ook laten genieten van een buffet, eventueel uitgebreid met een voorgerecht of dessert(buffet)

 

Buffet “Karmeliet“

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Caribische kipfilet; stukjes gemarineerde kipfilet in een romige saus met ui en ananas

Gemarineerde kipfilet in zoetzure saus

Rijst

Gebakken aardappeltjes

Diverse broodsoorten

Stokbrood met kruidenboter € 16,95 p.p.

 

Buffet “Rochus” 

Hamburger met gebakken ui

Kipsaté

Gehaktballetjes in tomatensaus

Rijst

Gebakken aardappels

Broodjes

Diverse sausjes € 14,95 p.p.

 

Buffet “Maasheggen”

Kipsaté in satésaus

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Rundvleessalade gegarneerd met o.a. gevulde eitjes, fruit en diverse vleeswaren

Rauwkostsalade

Gebakken aardappels

Rijst

Stokbrood met kruidenboter

Diverse sausjes € 19,95 p.p.

 

Dessertbuffet voor thuis

Wij serveren 3 dessert p.p. verdeelt over diverse smaken met o.a.: boterkoek met sinaasappel mascarponecreme, chocolademousse, cheese cake, vers fruit en brownie. € 5,95 p.p.

 

Hoe leveren wij het buffet bij u?

Het buffet wordt op schalen geleverd.

Alle warme gerechten worden warm geleverd.

Wij zorgen voor borden, bestek en servetten.

Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen. Wij doen de afwas voor u!

 

Lunch

 

Lunchmenu Ciz:

Kop paddenstoelensoep of tomatensoep

Stokbrood met kruidenboter

 

Etagère met vleeswaren, kaas, wraps en diverse salades

Jam en hagelslag

Mini broodjes, croissants, zoete broodjes

Mini worstenbroodjes

Varkenshaasmedaillons honing tijmsaus

Kipfilet met pestosaus

Gemarineerd gambaspies

Gebakken aardappels

 

Diverse kleine desserts

Jus d‘orange          € 22,50

 

Lunchmenu Wim

Tomatensoep

Stokbrood kruidenboter

 

Mini broodjes belegd met gerookte zalm, kipsalade, carpaccio en kaas ( 4 p.p. )      € 12,95

 

Hoe leveren wij de lunch bij u?

De lunch wordt op en in schalen geleverd.

Alle warme gerechten worden warm geleverd.

Wij zorgen voor borden, bestek en servetten.

Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen. Wij doen de afwas voor u!

 

Wij vinden het leuk als u hier gebruik van maakt.
Tot ziens bij uw voordeur!
Rob en Natasja Jakobs

WIJ ZOEKEN EEN CHEF-KOK!

Wij zoeken iemand die binnen ons gezellige team komt werken en ook nog eens lekker kan koken, goed kan plannen en vooral plezier heeft in zijn werk.
Wij bieden flexibele uren, een prettige werksfeer binnen een hecht team. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en wij staan open voor nieuwe ideeën.
Mocht je interesse hebben dan gaan wij graag in gesprek om te kijken of wij kunnen bieden waarnaar jij op zoek bent. Wij zien je reactie graag tegemoet, bel met 0485-571206 of stuur een mail naar info@dewittebrug.nl

Wij zoeken hulp in de bediening!

Ben je 1 keer per week beschikbaar of wil je graag 20 uur in de week werken, je bent bij ons welkom in ons gezellig team.
Wij bieden;
– Flexibele uren
– Prettige werksfeer binnen een hecht team
– Groeimogelijkheden
Graag uw rectie via info@dewittebrug.nl of 0485-571206

Paasbrunch

12 en 13 April

Voor veel mensen begint het een traditie te worden, de Paasbrunch. Geen ontbijt, want we slapen lekker uit en geen lunch, want dan is de dag al halverwege! Liefst met wat familie of vrienden, heerlijk om zo de dag te beginnen.
Komt u ook Pasen bij ons vieren? Reserveer dan nu.

Soep
Tomatensoep, runderbouillon met garnituur, mosterdsoep en stokbrood met kruidenboter

Warme hoek
Kipsaté, beenham met cranberryjus, diverse vissoorten met hollandaisesaus, champignonvleesragout, Caribische kipfilet, varkenshaasmedaillons met rode portjus, kroketten, aardappelgratin en gebakken aardappelen

Eierhoek
Roerei met garnituur, gevulde eitjes, gekookte eitjes

Saladehoek
Met o.a. rundvleessalade, eisalade, kipsalade, garnalensalade, zalmsalade en rauwkostsalades

Brood
Suikerbrood, oerbrood, diverse mini broodjes, krentenbrood, croissants en zoete broodjes

Beleg
Diverse soorten kaas en vleeswaren, jam en hagelslag

Dessert
Een spetterend dessertbuffet met o.a. diverse smaken bavarois, verschillende smaken ijs, fruit, chocolade fontein en crème brûlée

Drank
Koffie, thee, melk, jus d ‘orange, fristi en chocolademelk

Voor de brunch geldt:
* U kunt aan tafel tussen 11.00 uur en 12.00 uur.
* De prijs van het brunchbuffet bedraagt € 28,75 p.p. Kinderen tot en met 12 jaar € 1,45 per leeftijdsjaar.
* Heeft u een dieet (b.v. glutenvrij, zoutloos, suikervrij) laat het ons even weten.

Pasen, familiedinerbuffet

Eerste en tweede Paasdag serveren wij een familiebuffet (ontvangst tussen 17.00 en 17.30 uur). Ontspannen genieten van de lekkerste voorgerechten, smaakvolle soepen, overheerlijke hoofdgerechten en toetjes om uw vingers bij af te likken. Geniet van gezellig samen zijn en lekker eten. De kosten voor dit uitgebreide dinerbuffet bedragen € 32,95 p.p. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 1,60 per leeftijdsjaar. Wilt u zeker zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan direct.  Wilt u hierbij vermelden dat u reserveert voor het familiebuffet!

 

4 gangen familie diner buffet

Voorgerechten:
Rundercarpaccio
Garnalen- en kipcocktail
Gekonfijte gamba’s
Uienringen
Iberico kroketjes
Gevulde eitjes
Gevulde pepers
Olijven
Ham met meloen
Wrap gevuld met gerookte kip
Brood met kruidenboter en tapenade

Soepen:
Tomatensoep
Runderbouillon

Hoofdgerechten:
Varkenshaadmedaillons met rode port jus
Kipsaté
Black Angus biefstuk met pepersaus
Caribische kipfilet
Diverse vissoorten met hollandaisesaus
Vegetarische lasagne
Aardappelgratin en gebakken aardappels
Warme groenten en rauwkostsalades

Friet
Kipnuggets
Knakworstjes
Hamburgertjes
Pannenkoekjes
Mini pizza’s

Dessert o.a.:
Bavarois in verschillende smaken
Diverse smaken ijs
Chocolade fonteinen
Fruit
Crème brûlée
Chocolade mousse
Browmie

Valentijnsdag.Valentijn

Lampen uit, kaarsjes aan, heerlijk romantisch dineren en genieten van je geliefde met uitsluitend kaarslicht. Reserveer hier!

Nieuwe kaart

Onze koks hebben zich creatief uitgeleefd en een gevarieerde kaart samengesteld met heerlijke gerechten. Wat dacht u van een gekonfijte gamba’s, Spaans vispotje, skrei in kruidenkorst, biefstuk van Belgisch blauw ras of een Argentijnse runder rib eye. Neem een kijkje op onze kaart of kom gewoon proeven! Voor reserveren klik hier of bel 0485-571206.

1 4 5 6