• Wat Gebeurt er in zo’n week…

    WAT GEBEURT ER IN ZO’N WEEK…bezorgen met auto

    Nog geen week geleden begon onze wereld te veranderen Het regende annuleringen voor feesten en diners, maar ons restaurant was nog open voor enkele gasten en nog draaiende. We namen alle maatregelen gesteld door het RIVM in acht en het leven ging enigszins door. En toch, dachten wij: “Stel dat we dicht moeten?” Wat gaan we dan doen, wat kunnen we, hoe gaan we contact houden met onze gasten, hoe gaan we onze eigen boterham verdienen? Het idee kwam van onze zoon Dolf. “Als onze gasten niet meer naar ons kunnen komen dan gaan wij naar onze gast.” Dat was een goed plan. Hij had ook gelijk de slogan paraat: “Kunt u niet naar de Witte Brug, dan leggen wij een brug naar u!”. Wij verzorgen regelmatig een catering op locatie, maar al la carte een diner bezorgen, daar komt iets anders bij kijken. We zijn direct gestart met nadenken hoe we dit konden gaan aanpakken samen met onze koks. Gelukkig kon Suzanne van “Zomer op Zaterdag” ons snel aan een facebook plaatje helpen met in één opslag duidelijk wat we gaan doen. De reacties zondagmiddag op social media waren hartverwarmend, wat een lieve enthousiaste berichten!

    Afgelopen donderdag voelde alsof we nieuwe zaak waren begonnen, spanning die er in ons lijf zit, die we de afgelopen eenentwintig jaar niet meer zo hevig gevoeld hebben. Afgelopen dagen zelfs wakker gelegen in bed met nieuwe ideeën en “hoe kunnen we dit aanpakken?” En “O ja, als we dit nu eens zo gaan doen”. Gelukkig konden we donderdag rustig beginnen, ervaren wat er in de praktijk bij komt kijken. Rob kon zelf rond rijden om de bestellingen te bezorgen. Vrijdag was vele malen drukker en konden we twee bezorgers laten rijden om alles op de juiste plaats te krijgen. Hierdoor was het in de keuken ook een flinke uitdaging voor Rik en Daan om alles goed voor te bereiden en met de vertrouwde kwaliteit de deur uit te laten gaan.

    Zaterdagochtend kregen wij niet eens de kans om de krant te lezen, de telefoon bleef overgaan. Gedurende de rest van de dag stroomde de bestellingen binnen en was op bepaalde momenten het overzicht even weg. Gelukkig hadden we voordat onze 3 bezorgers gingen rijden alles op de rit en konden we wederom onze gasten het Witte Brug “Thuis uit eten” laten ervaren. Evelien, Dolf en Michelle hebben de bestellingen keurig bezorgd, alle adressen gevonden en ontzettend leuke reacties ontvangen.

    Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

  • Wij zoeken een chef kok!

    WIJ ZOEKEN EEN CHEF-KOK!

    Wij zoeken iemand die binnen ons gezellige team komt werken en ook nog eens lekker kan koken, goed kan plannen en vooral plezier heeft in zijn werk.
    Wij bieden flexibele uren, een prettige werksfeer binnen een hecht team. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en wij staan open voor nieuwe ideeën.
    Mocht je interesse hebben dan gaan wij graag in gesprek om te kijken of wij kunnen bieden waarnaar jij op zoek bent. Wij zien je reactie graag tegemoet, bel met 0485-571206 of stuur een mail naar info@dewittebrug.nl

  • Wij zoeken hulp in de bediening!

    Wij zoeken hulp in de bediening!

    Ben je 1 keer per week beschikbaar of wil je graag 20 uur in de week werken, je bent bij ons welkom in ons gezellig team.
    Wij bieden;
    – Flexibele uren
    – Prettige werksfeer binnen een hecht team
    – Groeimogelijkheden
    Graag uw rectie via info@dewittebrug.nl of 0485-571206

  • Paasbrunch

    Paasbrunch

    12 en 13 April

    Voor veel mensen begint het een traditie te worden, de Paasbrunch. Geen ontbijt, want we slapen lekker uit en geen lunch, want dan is de dag al halverwege! Liefst met wat familie of vrienden, heerlijk om zo de dag te beginnen.
    Komt u ook Pasen bij ons vieren? Reserveer dan nu.

    Soep
    Tomatensoep, runderbouillon met garnituur, mosterdsoep en stokbrood met kruidenboter

    Warme hoek
    Kipsaté, beenham met cranberryjus, diverse vissoorten met hollandaisesaus, champignonvleesragout, Caribische kipfilet, varkenshaasmedaillons met rode portjus, kroketten, aardappelgratin en gebakken aardappelen

    Eierhoek
    Roerei met garnituur, gevulde eitjes, gekookte eitjes

    Saladehoek
    Met o.a. rundvleessalade, eisalade, kipsalade, garnalensalade, zalmsalade en rauwkostsalades

    Brood
    Suikerbrood, oerbrood, diverse mini broodjes, krentenbrood, croissants en zoete broodjes

    Beleg
    Diverse soorten kaas en vleeswaren, jam en hagelslag

    Dessert
    Een spetterend dessertbuffet met o.a. diverse smaken bavarois, verschillende smaken ijs, fruit, chocolade fontein en crème brûlée

    Drank
    Koffie, thee, melk, jus d ‘orange, fristi en chocolademelk

    Voor de brunch geldt:
    * U kunt aan tafel tussen 11.00 uur en 12.00 uur.
    * De prijs van het brunchbuffet bedraagt € 28,75 p.p. Kinderen tot en met 12 jaar € 1,45 per leeftijdsjaar.
    * Heeft u een dieet (b.v. glutenvrij, zoutloos, suikervrij) laat het ons even weten.

  • Pasen, familie diner buffet

    Pasen, familiedinerbuffet

    Eerste en tweede Paasdag serveren wij een familiebuffet (ontvangst tussen 17.00 en 17.30 uur). Ontspannen genieten van de lekkerste voorgerechten, smaakvolle soepen, overheerlijke hoofdgerechten en toetjes om uw vingers bij af te likken. Geniet van gezellig samen zijn en lekker eten. De kosten voor dit uitgebreide dinerbuffet bedragen € 32,95 p.p. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 1,60 per leeftijdsjaar. Wilt u zeker zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan direct.  Wilt u hierbij vermelden dat u reserveert voor het familiebuffet!

     

    4 gangen familie diner buffet

    Voorgerechten:
    Rundercarpaccio
    Garnalen- en kipcocktail
    Gekonfijte gamba’s
    Uienringen
    Iberico kroketjes
    Gevulde eitjes
    Gevulde pepers
    Olijven
    Ham met meloen
    Wrap gevuld met gerookte kip
    Brood met kruidenboter en tapenade

    Soepen:
    Tomatensoep
    Runderbouillon

    Hoofdgerechten:
    Varkenshaadmedaillons met rode port jus
    Kipsaté
    Black Angus biefstuk met pepersaus
    Caribische kipfilet
    Diverse vissoorten met hollandaisesaus
    Vegetarische lasagne
    Aardappelgratin en gebakken aardappels
    Warme groenten en rauwkostsalades

    Friet
    Kipnuggets
    Knakworstjes
    Hamburgertjes
    Pannenkoekjes
    Mini pizza’s

    Dessert o.a.:
    Bavarois in verschillende smaken
    Diverse smaken ijs
    Chocolade fonteinen
    Fruit
    Crème brûlée
    Chocolade mousse
    Browmie

  • Nieuwe kaart

    Nieuwe kaart

    Onze koks hebben zich creatief uitgeleefd en een gevarieerde kaart samengesteld met heerlijke gerechten. Wat dacht u van een gekonfijte gamba’s, Spaans vispotje, skrei in kruidenkorst, biefstuk van Belgisch blauw ras of een Argentijnse runder rib eye. Neem een kijkje op onze kaart of kom gewoon proeven! Voor reserveren klik hier of bel 0485-571206.