Restaurant

Banquet table in restaurant

Voorgerechten

Stokbrood met kruidenboter3,50
Frisse salade met gerookte zalm, sinaasappel, kwartelei en zoet-zuur van venkel10,95
Trifle van rode biet, quinoa, geitenkaas, appel en makreel 9,95
Rundercarpaccio met rucola, pesto, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en Old Amsterdam10,95
Salade met krokante kip en honing-mosterd dip 8,95
Komkommersoep met feta en gerookte kip4,95
Mosterdsoep4,95
Tomatenroomsoep 4,95
Voorgerechten en soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Trifle van rode biet, quinoa, geitenkaas, appel en makreel

Salades

Maaltijdsalade geitenkaas (van de familie Nissen uit Oploo) 12,95
Maaltijdsalade carpaccio14,95
Blank Angus biefstuk met rode portjus
Blank Angus biefstuk met rode portjus

Hoofdgerechten

Black Angus biefstuk met rode portjus19,95
Kalfshamburger (van de kalveren van de familie Bongers uit Stevensbeek) met cheddar en pancetta18,95
Kipsaté met satésaus 17,95
Varkenshaas met pancetta omwikkeld, geserveerd met knoflookchampignons 18,95
Kalfsbiefstuk (van de kalveren van familie Bongers uit Stevensbeek) met sjalottenjus21,95
Kabeljauw met kruidenkorst 20,95
Snoekbaarsfilet met witte wijn limoensaus 18,95
Vier kazen quiche17,95
Hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en mayonaise
Donut gevuld met chocolade mousse

Desserts

Crème brûlée geserveerd met kaneelijs7,95
Karamelcoupe; pecan karamel-, Baileys noten- en karamelijs met stukjes karamel6,95
Donut gevuld met chocolade mousse, royaal gegarneerd6,95
Mango passievrucht bavarois met witte chocolade7,95

Voor de kinderen

Stokbrood met kruidenboter3,50
Tomatensoep2,95
Gehaktballetjes met pasta en bolognesesaus7,95
American pancakes met stroop, jam en chocoladepasta 7,95
Friet met kroket, frikandel, knakworstjes of snackpoppetje6,95
Kinder-ijsje4,95

Wine glasses

Witte wijnen

Grapes and Stripes 2017 California, USA (Chardonnay)3,95
Vol & sappig, aroma’s van ananas en abrikoos. Licht pittig met rooktonen
La Palma 2019 Cachapoal Valley, Chili (Sauvignon Blanc)3,95
Fris & sappig, aroma’s van exotisch fruit, fijne kruiden met mineralen en zachte zuren
Weinheimer Sybillenstein, 2018 Rheinhessen, Duitsland3,95
Zoetig, aroma’s van abrikoos en rijpe appels met kruidige tonen (Spätlese)

Rosé wijn

Finca Noble Rosado, 2018 La Mancha, Spanje (Tempranillo)3,95
Tonen van donkerrood fruit, en zeer verfrissende, maar toch een heel complexe smaak
Sacchetto, 2019 Blush uit Venetië, Italië (Pinot Gris)3,95
Een frisse, fruitige rosé met een fijne smaak, droge afwerking en een subtiele kruidigheid, een fantastische terraswijn

Rode wijnen

Salvador, 2019 Spanje (Tempranillo)3,95
Krachtig, aroma’s van rijpe bessen, kersen, pruimen, geroosterd fruit en vanille
Gran Maestro, 2016 Puglia Italië (Primitivo)4,95
Vol en fruitig , Aroma’s van bessen, kersen, krenten, gedroogde pruim, kruidig en zoete tannine
Kaapzicht, 2016 Stellenbosch Zuid Afrika (Cabernet Sauvignon, Merlot). Afrikaanse topklasse!5,95
Kruidig en volfruitig, aroma’s van aalbes, pruim, rokerige tannines
Print Friendly, PDF & Email