Update; bijna Kerst…

KERST

Nog een paar dagen en dan is het Kerst. Wat zal die er dit jaar anders uit zien dan we gewend zijn. Wij hebben ons in ieder geval nooit kunnen voorstellen dat we bij de Witte Brug een Kerst kunnen vieren zonder onze gasten, de kerstversiering, de ontelbare lichtjes, de charme van samen werken met de Kerst, de worstenbroodjes die wij als kerstmaal eten (meestal tussen door), het voldane gevoel na afloop van twee enorm drukke, maar oh zulke heerlijke dagen. Natuurlijk werken wij dit jaar, net als andere jaren met de kerstdagen, natuurlijk hebben wij het met ons team gezellig, maar onze gasten missen wij, Kerst is niet hetzelfde zonder u in ons restaurant. Ondanks dat we u niet in ons restaurant kunnen verwelkomen, zitten beide kerstdagen “vol”.  U heeft echt boven verwachting en massaal gereserveerd voor een Christmas at home diner of steengrill arrangement. Daarnaast hebben we een heleboel brunch-boxen te vullen. Onze koks zijn er druk mee en onze bezorgers hebben heel wat adressen waar ze iets lekkers mogen gaan brengen. Dank u wel!

Waarschijnlijk ziet uw Kerst er ook anders uit. Inmiddels weten we uit ervaring dat er juist met de feestdagen creatieve alternatieven ontstaan om toch, op afstand, samen te zijn. Wij horen graag uw kerstverhaal en zien uw stralende foto’s, zo zijn ook wij toch een beetje dichtbij.

TELLEN, TELLEN EN NOG EEN TELLEN

Dat hebben wij de afgelopen week vooral gedaan. Bakjes, schaaltjes, borden, bestek, servetten, bedankjes, engeltjes (ook met kerst bij uw diner), kerstkaarten en natuurlijk alle ingrediënten voor de diners, boxen en steengrillarrangementen. Het moet allemaal wel kloppen, we kunnen er woensdag of donderdag niet achter komen dat we te weinig borden, broodjes of servetten hebben. Met alle winkels gesloten en speciale leveringsvoorwaarden i.v.m. de feestdagen moeten we echt op tijd alles geteld en besteld hebben.

VOORBEREIDEN

De komende dagen bereiden wij ons voor op de 2 kerstdagen. Dan zijn we druk met koken, bakken, klaarzetten, portioneren, inpakken noem maar op. Daarom kunt u van maandag tot en met vrijdag geen gebruik maken van ons “Thuis uit eten” concept. Deze dagen is bezorgen of afhalen niet mogelijk. Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar. Dus heeft u nog een cadeaubon nodig of heeft u een vraag, u mag ons bellen. Natuurlijk ook voor het bestellen van de oudejaars-boxen.

IN LOCK DOWN

Het is wat het is en we zullen het ermee moeten doen. Nederland zit op slot. Een andere optie was er niet. Wij wensen iedereen het geduld om vol te houden. Kijk naar wat wel kan, hiermee bedoelen we niet dat u de grenzen moet opzoeken, maar wees creatief. Er kan veel niet, maar er blijft veel meer over wat wel kan. Het zijn de kleine dingen die u het meeste mist als ze er niet meer zijn. Blijf gezond, doe iets voor een ander en wees lief voor elkaar.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.