Update; dankbaar, onzeker en vol energie…

UPDATE; DANKBAAR, ONZEKER EN VOL ENERGIE…

Inmiddels is ons restaurant bijna 2 weken gesloten en hebben we ons wederom volledig gericht op het bezorgen van uw maaltijd. Wij zijn ontzettend dankbaar dat u ons ook nu weet te vinden en met velen gebruik maakt van ons “thuis uit eten” concept. Tijdens de eerste sluiting waren wij enorm onder de indruk van alle reacties, bestellingen en lieve, opbeurende berichten van u. Deze keer hebben we ons echt wel afgevraagd of u opnieuw zou kiezen voor ons. Heeft u er nog wel behoefte aan, bent u er niet helemaal klaar mee, denkt u aan ons? Tja, ook al doen we het al lang, wij zijn af en toe nog steeds onzeker. Natuurlijk hoort dat bij ondernemer zijn, maar het went nooit. Vooral niet in deze tijd, alles blijft onzeker, we hebben het niet zelf in de hand, anderen bepalen of en wanneer wij open mogen zijn. Gelukkig hebben we ons voor niks zorgen gemaakt! Het was direct lekker druk, we hebben “gewoon” hard gewerkt. Dus DANK DANK DANK U WEL.

Gelukkig is ook de samenwerking met de Passand uit Beugen, van Sandra en Pascal, heel enthousiast ontvangen. Daarom gaan we hier nog even mee door. Ook deze week ontvangt u bij uw maaltijd een engeltje van de Passand.

We hebben het laatst al even benoemd; Kerst. Hoe gaat die er uit zien dit jaar? Sommigen van u hebben ook al geïnformeerd naar de mogelijkheden. Helaas kunnen we nog niet alle vragen beantwoorden. Veel is afhankelijk van de maatregelen die tegen die tijd gelden. De brunch gaat definitief niet door. Dat kunnen we niet waarmaken rekening houdend met alle maatregelen. Hier hebben we al een alternatief voor. Zelf zijn we enthousiast. We gaan een Kerst-box bezorgen. Een uitgebreid assortiment overheerlijke gerechten en lekkers voor uw ontbijt / lunch. Deze bezorgen wij bij u thuis. Hiermee kunt u Kerst toch feestelijk genieten van de Witte Brug. Vanaf woensdag kunt u deze bestellen (06-50544560). Er is een volwassen- en een kinder-exemplaar. Om er echt iets feestelijks van te maken is deze uit te breiden met een fles prosecco. Natuurlijk kunt u dit ook iemand cadeau doen. Iemand aan wie u denkt, maar die niet bij u kan zijn, of als verrassing. Met videobellen kunt zelfs op afstand samen zijn en samen eten.

Het kerstdiner blijft nog even onzeker. We weten nog te weinig om daar iets over te kunnen zeggen. Het zal voorlopig echt afhangen van de maatregelen, worden deze verlengd of aangepast? Op een gegeven moment moeten we ook daar een keuze gaan maken. Zodra we eruit zijn, brengen we u op de hoogte. Vertrouw erop dat we hoe dan ook iets doen.

Vorige week was ons berichtje wat somber, ondanks dat we wisten wat er ging gebeuren, kwam het toch hard aan. Gelukkig hebben we daar nu minder last van. Vol energie, met nieuwe ideeën hebben we onze schouders er onder gezet en gaan we van de nood een deugd maken. Mede gesterkt door alle reacties en bestellingen die we van u hebben ontvangen. Onze chef-kok is weer helemaal topfit. Wij plannen, bedenken, kijken vooruit.

Als we het nieuws volgen is het niet reëel te verwachten dat we over 2 weken onze deuren mogen openen. De kans dat we 14 november, de datum van het 15 gangen diner, open zijn is klein. Wij waarderen het dat u met zoveel voor die dag gereserveerd heeft. Die dag zit al vol, geweldig als we open zijn, zo niet dan hebben we een alternatief. In dat geval zullen we persoonlijk contact met u opnemen.

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.