iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

Vanaf afgelopen donderdagIMG-20200607-WA0002 hebben wij sinds lange tijd weer gasten mogen ontvangen in ons restaurant, wat was het fijn om u weer te zien! Een bijzonder moment.

Hoe hebben wij dat ervaren? Het was fijn, vreemd, bijzonder, wennen, van alles wat. Het gaat allemaal net even anders dan dat we gewend zijn. De afstand was voor ons met momenten erg goed voelbaar, in de praktijk is 1,5 meter best veel. Het gaat regelmatig volledig tegen onze gastvrije natuur in. Gelukkig is de ervaring voor onze gasten ook nieuw, we doen het samen. Aan de deur zijn we verplicht een aantal vragen te stellen, dat voelt al vreemd, als of u aan allerlei eisen moet voldoen voor u binnen mag. Dat gebeurt u niet bij de supermarkt, de drogist of bij welke winkel dan ook, blijkbaar is het betreden van een restaurant een stuk “gevaarlijker”. Vervolgens handen ontsmetten. Wij hebben 4 weken geleden al dispensers besteld, helaas zijn deze nog steeds niet binnen, dus staan wij met een pompje ontsmettingsgel bij deur en krijgt iedere gast een dotje gel op zijn handen. Eenmaal aan tafel kunnen we met woorden dichtbij u zijn, maar met bedienen houden wij ons aan 1,5 meter afstand. Wij zetten uw drankjes en gerechten op een bijzettafel waar u het zelf van af kunt pakken. Het tafeltje staat dichtbij, u hoeft er niet voor op te staan, maar toch… u moet er zelf iets voor doen. Het voelt voor ons niet prettig dat u uw eigen eten en drinken moet “pakken”. Ook als u klaar bent met eten, zet u de lege glazen en borden op de bijzettafel. U hoeft het niet zelf naar de keuken te brengen en af te wassen, maar toch… u moet er wel iets voor doen. Misschien went het vanzelf, maar laten we hopen dat dit een tijdelijke maatregel is. Wij proberen u op een andere manier een fijne avond te bezorgen.

Wij merken dat veel mensen liever nog even niet naar (ons) restaurant komen. Dat begrijpen wij! Als u met vrienden of familie naar ons restaurant komt,  zit u toch wat verder van elkaar, zijn wij verplicht de 1,5 meter afstand te bewaren. U weet niet wie er nog meer aanwezig is, het voelt misschien nog onprettig, onveilig of te gespannen. Thuis kan in deze onzekere tijd toch veiliger voelen. Daarom kunt u blijven genieten van ons “thuis uit eten” concept. Wij voegen daar zelfs iets aan toe, omdat we aanvoelen dat u eerst thuis wat meer samen wilt zijn. Met familie of vrienden kunt u genieten van een (koud) warm buffet van de Witte Brug.  Wij hebben een drietal buffetten voor u samengesteld die we kunnen bezorgen voor kleine gezelschappen. Is dit iets voor u? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we onze mogelijkheden met u delen. De buffetten kunt u onderaan dit bericht bekijken.

Ons alternatief voor Vaderdag heeft een leuke vorm gekregen en zal in de loop van de week bekend gemaakt worden middels onze nieuwbrief, website en social media. Blijf ons dus volgen.

Met een aantal collega’s maakten wij ons zorgen om de beperking van “30 gasten”. Na 1 week kunnen wij zeggen, die zorg was niet terecht. Daar is een andere zorg voor in de plaats gekomen: “Hoe zorgen wij ervoor dat gasten weer naar de horeca willen / durven komen?” Als u daar een antwoord op heeft of als er iets is dat wij kunnen doen om de drempel terug naar de horeca te verlagen, dan nodigen wij u van harte uit dit met ons te delen. De horeca is er klaar voor gasten weer te ontvangen, maar zijn de gasten er ook weer klaar voor om de horeca te bezoeken? Wij hebben u gemist en zien u graag!

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

Buffet “Karmeliet“

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Gehaktballetjes in tomatensaus

Gemarineerde kipfilet in zoetzure saus

Rijst

Gebakken aardappeltjes

Diverse broodsoorten

Stokbrood met kruidenboter € 15,95 p.p.

 

Buffet “Rochus” 

Hamburger met gebakken ui

Kipsaté

Caribische kipfilet: stukjes gemarineerde kipfilet in een romige saus met ui en ananas

Rijst

Gebakken aardappels

Broodjes

Diverse sausjes € 14,95 p.p.

 

 

Buffet “Maasheggen”

Kipsaté in satésaus

Varkenshaasmedaillons met champignonsaus

Rundvleessalade gegarneerd met o.a. gevulde eitjes, fruit en diverse vleeswaren

Rauwkostsalade

Rijst

Stokbrood met kruidenboter

Diverse sausjes € 19,95 p.p.

 

Hoe leveren wij het buffet bij u?

 

Het buffet wordt op schalen geleverd

Alle warme gerechten worden warm geleverd.

Wij zorgen voor borden, bestek en servetten.

Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen. Wij doen de afwas voor u