iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

UPDATE; DE KNOOP DOORGEHAKT…

NOGMAALS 15 GANGEN

14 November hebben wij een 15 gangen diner thuis bezorgd. Oorspronkelijk stond dit in ons restaurant gepland, maar door de sluiting kon dit niet doorgaan. Het was een uitdaging, maar gelukkig zeer geslaagd. Daarom herhalen we dit op zaterdag 12 december. We hebben allemaal behoeft aan extra vermaak, er mag zoveel niet. Kijk daarom naar wat wel mag, plan een fijne avond voor u zelf, eventueel samen met vrienden of familie. We moeten nu wat meer ons best doen om mooie herinneringen te maken. Wij dragen daar graag aan bij.

SINTERKLAAS

Over het Sinterklaasfeest moet u één ding weten,

het draait dat weekend om cadeaus en eten.

De cadeaus regelt de goed heiligman, dat is fijn,

voor het eten moet u bij de Witte Brug zijn.

 

Uiteraard wordt dat dan weer genieten,

met het overheerlijke eten van onze kook-pieten.

U kunt bij ons zeer uitgebreid steengrillen,

lekker uitgebreid tafelen, mocht u dat willen.

 

Ook hebben wij voor u een Sinterklaas box,

Lekker voor bij de borrel, bereid door de Witte Brug koks.

Wij zetten deze bij u voor de deur gereed,

hiermee maakt u het gezellige avondje compleet.

 

Ook kunt u dat weekend bij ons a la carte bestellen,

hiervoor kunt u ons het beste even bellen.

Heeft u in huis al uw stoelen bezet,

bestel dan bij ons een overheerlijk buffet.

 

Geïnteresseerd, kijk dan snel

op www.dewittebrug.nl

KERST

Dinsdag was er weer een persconferentie. Wij hebben deze afgewacht voor het geval er toch iets over de feestdagen verteld zou worden. Zoals wij al verwachtten gebeurde dit niet. Opnieuw werd de beslissing over wat wel en niet mag/kan tijdens de feestdagen vooruit geschoven. Het volgende referentiemoment wordt 8 december. Wij wachten daar niet op, wij hakken zelf de knoop door. Dit betekent dat wij dit jaar niet meer open gaan. Een moeilijke beslissing, maar het geeft ook rust en duidelijkheid. Als u wilt lezen hoe wij tot dit besluit gekomen zijn, lees dan ons “kerstdilemma” op onze website https://dewittebrug.nl/het-kerst-dilemma/

Wij richten ons volledig op het bezorgen van maaltijden thuis. In veel in diverse vormen; a la carte, steengrillen, buffetten, Sinterklaas-box, 15 gangen diner op 12 december, Kerst-box, 4 gangen keuzemenu en steengrillarrangement tijdens de kerstdagen. Alle mogelijkheden staan op onze website. Deze ziet er tijdelijk anders uit, u vindt er nu alleen informatie over wat we nu doen. Zodra we open zijn, komt de rest weer in beeld. Heeft u vragen, aarzel niet om te bellen, wij helpen u graag! 0485-571206

DE VOORBEREIDINGEN

Kerst is dit jaar vroeger dan anders, tenminste als we naar alle versieringen kijken. Er worden al volop kerstbomen, slingers, ballen en andere decoratie neer gezet. We hebben nu meer behoefte dan ooit aan gezelligheid, warmte, sfeer. Wij genieten ervan en ja, ook bij ons thuis staan de kerstbomen al. Andere jaren beginnen wij rond deze tijd met de kerstdecoratie bij de Witte Brug, dat is nu een beetje zinloos. Daarom genieten wij thuis extra lang van alle glitters, lampjes en ballen.

Behalve de versiering, zijn wij bezig met het voorbereiden van Christmas at home. Onze kerst bij u thuis, een vervolg op Thuis uit eten. We denken na over de uitvoering van alle diners die we met kerst thuis gaan bezorgen. Hebben we genoeg borden, bakjes e.d., dozen bestellen, kerstservetten regelen, formulieren maken om de bestellingen te noteren, wat gaat waarin, servetten vouwen zodat het bestek erin past, gasten bellen die al gereserveerd hadden voor een diner in ons restaurant op 1ste of 2e kerstdag. De voorbereidingen zijn leuk, maar totaal anders dan vorig jaar. Weet u al wat u met kerst doet?

ZORG VOOR ELKAAR

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.