iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

Hoe bevalt het nu ons restaurant Terras by night 2weer open is? Tja, wat zullen we daar over vertellen. Het is wennen, dat zeker. We doen ons best de afstand te bewaren zonder dat u de afstand voelt. We leggen uit wat we doen en waarom we dat doen. Meestal wordt dat goed ontvangen, soms niet. Gelukkig begrijpen de meesten van u dat we ons nu eenmaal aan de regels moeten en willen houden. Het is voor ons belangrijk dat iedereen, onze gasten, ons personeel en wij zelf, zich veilig voelen bij ons.

We hebben een week met veel vaste gasten achter de rug, veel bekende gezichten gezien. Heel fijn om te merken dat het gemis van beide kanten gevoeld is. Wederzijds waren we blij elkaar weer te zien. Zo leuk om even een praatje te kunnen maken, te horen hoe het met u is, hoe het u vergaan is de laatste maanden.

Gelukkig is het ook een paar dagen mooi weer geweest zodat ook ons terras optimaal gebruikt is. Al zeggen we het zelf; het terras is dan ook een erg prettige plek geworden om te vertoeven.

Naast het a la carte eten in ons restaurant blijven wij bezorgen. Nog steeds kan/wil niet iedereen naar ons toe komen. Wij merken dat met name de gasten die niet uit eenzelfde huishouden komen nog niet bij ons komen. Begrijpelijk, bij ons moet u dan 1,5 meter uit elkaar zitten. Dat is absoluut mogelijk, wij hebben gelukkig voldoende ruimte, maar niet iedereen vindt dat prettig en spreekt daarom liever bij iemand thuis iets af. Wij begrijpen dit en waarderen het enorm als u dan toch voor ons eten kiest door een bestelling te plaatsen die wij met plezier komen brengen. Wilt u hier gebruik maken? https://dewittebrug.nl/thuis-uit-eten/

Wij doen dit graag omdat we zo veel mogelijk mensen willen laten genieten van ons lekkere eten, maar het is ook nog noodzaak voor onszelf. Dat komt omdat ons restaurant nog niet voldoende opbrengt om alle kosten te betalen. Er mogen 30 gasten binnen, maar die zijn er echt (nog) niet elke dag. Daarnaast wordt de zaal nog niet gebruikt, omdat alle feesten en dergelijke afgezegd zijn. Het voelt daarom en beetje dubbel; ja, we zijn blij dat we weer open zijn, maar nee, het is nog niet kostendekkend.

U hoort dezelfde berichten als wij, voor de 1,5 meter wordt een wetsvoorstel gemaakt. U moet er toch niet aan denken dat die wet aangenomen wordt? Dat betekent dat 1,5 meter voor zeer lange tijd de norm wordt. Na bovenstaande gelezen te hebben kunt u zelf wel bedenken hoe onze toekomst er dan uit gaat zien. Liever niet dus, die wet.

De Vaderdag borrelbox is nog te bestellen tot 18 juni. Wij hebben afgelopen week gepost hoe deze eruit ziet. Staat uw favoriete biertje er niet bij of drinkt u liever geen alcohol ? Neem dan contact met ons op voor alternatieven. Mocht u nog een willen nalezen wat de inhoud is en hoe u deze kunt bestellen kijk dan op  https://dewittebrug.nl/vaderdag-21-juni/

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.