Update; een challenge en een winnaar…

UPDATE; EEN CHALLENGE EN EEN WINNAAR…

SINTERKLAAS

Wat een geweldig weekend is dit geworden. Alle Sinterklaasboxen zijn goed ontvangen en we hebben echt heel veel gasten kunnen laten genieten van een maaltijd thuis. Hartelijk dank voor zoveel bestellingen in welke vorm dan ook. Samen hebben we voor een zeer geslaagde Sinterklaas gezorgd. Omdat het toch al een raar jaar is, hebben wij de Sinterklaascadeautjes onder de kerstboom gelegd. Voor alle toppers van team de Witte Brug een kleinigheidje, van harte gegund en zeker verdiend.

CHALLENGE

Enige tijd geleden zagen wij een geweldige challenge voorbij komen. Wij dachten gelijk: “Dit moeten we in Boxmeer van de grond zien te krijgen.” Gelukkig is dit gelukt met enthousiaste medewerking van een positieve Boxmeerse bourgondiër, Pierre Hermans. Hij heeft het spits afgebeten en 3 vrienden genomineerd de challenge aan te gaan. De uitdaging is om een maaltijd bij de lokale horeca te bestellen, ervan te genieten en dit te delen op social media. Vervolgens nomineert hij of zij opnieuw 3 vrienden hetzelfde te doen. Inmiddels is dit door Bart Cox al uitgebreid naar het Land van Cuijk, top Bart. Jörgen Branje heeft het uit zichzelf opgepakt en heel Nederland uitgedaagd. Geweldig dat we op deze positieve manier de gehele horeca kunnen steunen. Allemaal bedankt voor het aanvaarden van deze challenge. Wij proberen de filmpjes zoveel mogelijk te delen.

DOLF

Een aantal weken geleden hebben we u deelgenoot gemaakt van de nominatie van onze zoon, Dolf. Hij was genomineerd voor de verkiezing “personal trainer van het jaar”. Inmiddels is de uitslag bekend.

Gemeente: 1ste plaats

Provincie 11e plaats

Cijfer 9.4

Super goed gedaan, wij zijn trots! Voor iedereen die gestemd heeft, Bedankt.

HULP UIT ONVERWACHTE HOEK

Chefs Culinar is onze voornaamste leverancier. Een paar keer per week leveren zij een groot deel van de benodigdheden voor alle lekker maaltijden die wij serveren. Ook voor hen is coronacrisis een lastige periode, zij leveren veel aan de horeca. Als bedrijf hebben zij een filmpje met verschillende medewerkers opgenomen om, o.a. de horeca, een hart onder de riem te steken. Onze salesmanager bij dit bedrijf is Wim Loffelt. Hij bood in het filmpje zijn hulp aan. “Ik kom jullie helpen met de afwas, de mise en place, de vloer schrobben…. Ik doe dat waar jullie behoefte aan hebben.” Een prachtig initiatief waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Afgelopen vrijdag heeft Wim onze keukenbrigade geholpen met de voorbereidingen voor het Sinterklaas weekend. Het was een zeer geslaagde samenwerking en erg gezellig. Wim, bedankt voor je inzet!

12 EN 19 DECEMBER VIJFTIEN GANGENDINER

We melden het nog een keer voor degene die het mogelijk gemist hebben. Wilt u avondvullend genieten van 15 overheerlijke gerechten? Reserveer dan voor één van deze data. Natuurlijk ook leuk om cadeau te geven.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Print Friendly, PDF & Email