iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

UPDATE: EEN KANTELPUNT?…30 april 2016

Vorige week hebben we het al over gehad; de extra maatregelen voor de Randstad, gelukkig nog niet bij ons. Helaas heeft het slechts 1 week geduurd, want ook hier in Boxmeer gelden deze regels vanaf vandaag 18.00 uur. Jammer.

We hebben te maken met een selectief virus. Het komt niet graag in de supermarkt, bouwmarkt of tuincentrum, maar wel in een horecabedrijf, echter wel pas na 01.00 uur.

Er geldt weer een beperking voor groepsgrootte tot 50 personen. Uitzonderingen zijn gemaakt voor uitvaarten, demonstraties en religieuze bijeenkomsten. We overwegen daarom om een religieus restaurant te maken van de Witte Brug. U blijft van harte welkom. We maken er maar een grap over, maar het is natuurlijk erg triest allemaal.

Is dit het kantelpunt of zijn we daar al voorbij? Is het virus nog tot staan te brengen met deze extra maatregelen en de waarschuwing dat het kwart voor twaalf is? Kunnen we het met zijn allen opbrengen om vol te houden, steeds te bedenken dat we ons aan de basisregels moeten houden. Handen wassen, 1,5 meter afstand, thuiswerken, thuis blijven bij klachten… Of zitten we al te ver in de “tweede golf”, is dat gebeurd toen we even de andere kant opkeken. Toen we dachten dat alleen studenten besmet raakten, de ziekenhuizen leeg bleven, het prachtig weer was waar we van genoten. Wij weten het niet, achteraf zal het allemaal wel duidelijk worden, maar nu moeten we hopen dat we de juiste keuzes hebben gemaakt.

Wij houden met verschillende scenario’s rekening, allerlei beperkingen, maar ook met wederom een sluiting van de horeca.

Het menu voor ons 15 gangen diner is bekend, het is om te smullen. U vindt het menu onder aan dit bericht. Ontvangst is tussen 18.00 uur en 18.15 uur, waarna we om 18.30 uur met de eerste gang beginnen. Avondvullend genieten van 15 gangen voor € 41,95 p.p. Mocht u geen vis of vlees lusten, kunnen wij een aanpassing op het menu maken. Heeft u een dieet (b.v. glutenvrij, lactosevrij, suikervrij), laat het ons bij het reserveren even weten.

Afgelopen vrijdag is de nieuwbrief hierover verstuurd en naar aanleiding daarvan hebben al veel gasten een reservering gedaan. Het beloofd dus een gezellige avond te worden. Heeft u al gereserveerd?

Elke week is het eind van onze update hetzelfde. Toen we dit voor het eerst schreven dachten we dat de “verwarrende tijd” op een gegeven moment wel minder verwarrend zou zijn. Helaas, niets is minder waar. We weten nog steeds niet waar we aan toe zijn, hoe onze toekomst eruit ziet, of we volgend jaar wel onze verjaardag, trouwdag of jubileum kunnen vieren, op vakantie kunnen, winkelen omdat het leuk en gezellig is in plaatst van noodzakelijk, gewoon naar ons werk kunnen gaan, onze naasten kunnen knuffelen, een onbekende weer een hand mogen geven om ons voor te stellen. Daarom laten we het einde zoals het in het begin was, in de hoop dat het helpt.

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

15 Gangen menu

Hertencarpaccio

Tartaar van tonijn met wasabi mayonaise

Gerookte eendenborstfilet

 

Paddenstoelenbouillon

Tomatensoep

 

Gambaspiesje

Fazantenborstfilet

 

Spoom

 

Speenvarkenfilet met rode portjus

Zalmfilet met beurre blanc

Eendenborstfilet met cranberryjus

Hertenbiefstuk met wildjus

 

Chocolademousse

Stoofpeertje met kaneelijs

Boterkoek met sinaasappel mascarpone