iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

UPDATE: EEN LAATSTE DAG BUITEN ETEN…

Het is een prachtige dag vandaag, heerlijk terrasweer. Dus grijp uw kans en kom nog even genieten op ons terras. We hebben een aantal nieuwe desserts geprobeerd, twee daarvan kunt u al proeven; gebakken appeltjes met sabayon van oud bruin en kaneel ijs of het chocoladedessert met lava cake, witte chocolade ijs en chocolade mousse. Volgende week voegen we daar nog boterkoek met sinaasappelijs en een overheerlijke panna cotta aan toe. Allemaal om uw vingers bij af te likken. De volgende stap is een nieuwe menukaart met wildgerechten, want ondanks het mooie weer is het al zo ver en gaat het wildseizoen van start.

Op veler verzoek komt ons 5 gangen menu ook weer op de kaart. Want met dat het wat eerder donker wordt, komen ook de langere avonden terug. En wat is er dan gezelliger dan avondvullend tafelen?

En dan nog een verrassing; we gaan wederom een 15 gangen diner serveren. Wij hebben alvast twee data hiervoor; zaterdag 10 oktober en zaterdag 14 november. Een avond lang genieten van 15 overheerlijke gerechten. Ontvangst is tussen 18.00 en 18.15 met een aperitief, waarna we om 18.30 met de eerste gang beginnen. Het menu maken we volgende week bekend, maar u kunt alvast reserveren.

Wederom een persconferentie, op vrijdagavond zelfs. Een dringende oproep om ons te herinneren aan de basis regels om het virus de baas te blijven. Voor Boxmeer gelukkig geen extra maatregelen, helaas voor een aantal regio’s in Nederland wel. We moeten er toch niet aan denken dat we daar hier ook weer mee te maken krijgen? De laatste weken zijn onze weekenden weer lekker druk. Niet te vol, maar gewoon gezellig, een gevuld restaurant. Dit willen wij heel graag zo houden, dus laten we met zijn allen ons best doen, nog even vol te houden. Laten we samen de verantwoordelijkheid oppakken en zorgen voor elkaar.

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.