Update; een nieuw jaar…

UPDATE; EEN NIEUW JAAR…

Wat gaat het ons brengen? Voorlopig zitten we nog met dat vervelende virus, dat gaat echt nog wel even duren. Fijn dat we met vaccineren kunnen beginnen, hopelijk komt er dan eindelijk een einde aan de lockdowns in verschillende vormen.

PERSPECTIEF

Als perspectief uitblijft door onzekerheid, is het aan onszelf een alternatief te vinden. Wij kunnen de wereld niet veranderen, het virus niet negeren. Corona beperkt ons aan alle kanten, maar laat u niet gevangen nemen. Creëer iets om naar uit te kijken, laten we kijken naar wat wel kan. Samen zorgen we voor momenten met een gouden randje, maken we herinneringen die de moeite waard zijn. Wij helpen daar graag mee, wij hebben ons als doel gesteld u iets leuks te bieden. Aan u de keuze, maak er gebruik van, maak plannen, creëer uw eigen geluksmoment.

NIEUWE KAART

Om te beginnen hebben we vanaf donderdag 14 januari een nieuwe bezorgkaart. Allemaal mooie en smaakvolle gerechten voor thuis. Wij blijven alles bezorgen in porselein, inclusief borden en bestek. Zo blijft alles goed warm en u bent echt uit eten. Dek uw tafel mooi met glaswerk, een kaarsje en een bloemetje en uw eerste moment met gouden randje is een feit.

ENGELTJE

Sandra van de Passand gaat door met het geven van haar engeltjes. Dus ook in 2021 vind u een hartendiefje van de Passand bij uw maaltijd. Er zijn veel verschillende uitvoeringen, dus begin een nieuw hobby en spaar geluk.

HIGH TEA

Vanaf zondag 17 januari voegen wij een high tea aan ons “thuis uit eten” concept. Iets gezelligs om de zondag middag mee te vullen. Geen volledig Engelse versie, maar laten we zeggen a la de Witte Brug. Welk moment maakt u ervan? Kleed u zich mooi, dekt u de tafel met linnen, kaarsjes, een boeket en andere decoratie? Of gaat u lekker cocoonen; kachel of openhaard aan, huispak en dikke sokken uit de kast een goede film en knus op de bank smullen? Opnieuw een geluksmoment.

LEKKER MAKKELIJK

Heeft u geen zin of tijd om te koken, maar wilt u ook niet uitgebreid eten? Maak dan gebruik van onze comfort maaltijden. Op woensdag, donderdag en vrijdag maken wij wisselende smaakvolle hoofdgerechten voor een aantrekkelijke prijs. Variatie met als doel gemak. U eet zoals u gewend bent of een keer lekker voor de tv met een goede wedstrijd, film of serie. Verwacht geen haute cuisine, maar denk aan een overheerlijke lasagne, oud Hollandse stamppot of ovenschotel. Een moment voor uw zelf.

LVT

De tomatensoep van de Witte Brug wordt ontzettend graag gegeten, vooral samen met het stokbrood (Witte Brug stijl) en kruidenboter. LVT oftewel Lekker Voor Thuis. Daarom kunt u “onze” tomatensoep nu ook per liter bestellen in combinatie met “ons” stokbrood en “onze” kruidenboter.

Aangezien dit al een behoorlijk verhaal aan het worden is sommen we de andere activiteiten even op. Hier komen wij volgende week op terug. Voor Valentijn komt er een romantische ontbijt-box, (een verrassingsontbijt of ontbijt op bed) en een Valentijn menu om samen liefdevol te tafelen.

De laatste dagen van januari en februari serveren wij een “wandeling door de kaart”. Stelt u zich voor; verschillende kleine gerechten, veel variatie, smaakvol, avondvullend, genieten, mooie momenten creëren en  herinneringen maken.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Print Friendly, PDF & Email