Update; even iets anders…

UPDATE; EVEN IETS ANDERS…

Deze zondag beginnen we even met iets heel anders. Wij hebben een zoon van 22 jaar, Dolf. Sommigen van u zullen hem wel kennen. Hij helpt wel eens mee in de bediening, als ober in de zaal, of zoals tijdens de verplichte sluiting als bezorger. Hij is, zoals velen, aan de afwas begonnen bij ons. Daarna is hij de bediening in gegaan, voornamelijk als weekend hulp. Hij heeft niet de ambitie de Witte Brug te zijner tijd over te nemen. Dolf is een sportman en heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Eind 2019 is hij gestart met zijn eigen bedrijf; 110 % Training & Coaching. De eerste maanden werkte hij daarnaast nog in loondienst bij Fitland in Mill. Vanaf februari van dit jaar is hij volledig voor zichzelf begonnen. Helaas moesten 6 weken later de sportscholen sluiten en moest ook Dolf zijn bedrijf even in pauze stand zetten. Gelukkig kon hij in juli de draad weer oppakken al mistte hij, dankzij corona, wel een aantal van zijn klanten. Als personal trainer helpt hij zijn klanten met sporten, trainen en voeding. Enorm gepassioneerd helpt hij zijn klanten hun doel te behalen. Dolf heeft het talent u net iets verder te laten komen dan dat u zelf denkt dat haalbaar is.

Nu is hij genomineerd om personal trainer het jaar te worden. Hoe leuk is dat! Deze verkiezing is een mooie gelegenheid om meer zichtbaarheid te creëren en een steuntje in de rug tijdens deze vervelende crisis. Dolf zorgt voor een gezondere levensstijl, tijdens het sporten kunt u uw energie kwijt na een zware dag en u wordt fitter. Een personal trainer is dichterbij dan u denkt en echt niet alleen voor bekende Nederlanders.

Natuurlijk zijn wij trots op hem. Maar om te winnen heeft hij wel stemmen nodig. Daarom nodigen wij u uit om ook uw stem uit te brengen. Het is heel eenvoudig; u klikt op onderstaande link en brengt uw stem uit. U maakt ook nog eens kans op een aantal leuke prijzen.

https://www.dutchfitnessawards.nl/?elected@vote=392418

Gisteren hebben we sinds lange tijd weer een 15 gangen diner geserveerd. Wat een fantastische avond hebben we gehad. Voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen; BEDANKT, het was top! We zijn een half uurtje eerder begonnen in verband met de nieuwe regel om 22.00 uur sluiten. Gelukkig was dat voor alle gasten mogelijk en heeft het geen afbreuk gedaan aan de avond. 14 November staat het volgende 15 gangen diner op de agenda. We hebben daar nog enkele tafels vrij, dus als u er graag bij wilt zijn, wacht niet te lang met reserveren. Natuurlijk hopen we van harte dat we dan open mogen zijn, want het wordt wederom spannend. Dinsdag weten we daarover meer.

Zoals u wel weet zijn wij al bijna 22 jaar eigenaar van de Witte Brug. Daar hebben we erg veel plezier in, gelukkig. Wat we dit jaar allemaal meemaken hebben we nog niet eerder meegemaakt, maar dat geldt voor u allemaal. Samen hebben we het er wel eens over; als we later met pensioen zijn gaan we een boek schrijven. Over alles wat in de loop der jaren hebben meegemaakt bij de Witte Brug. We zijn allebei niet echt schrijvers, maar verhalen hebben we genoeg. Soms denken we dat we alles wel een keer gezien, gehoord of meegemaakt hebben. Af en toe gebeurt er dan toch iets waarvan je denkt; dit hebben we nog ooit meegemaakt. Zo ook afgelopen zondag. Rond 17.10 uur ging de telefoon, één van de gasten de voor die avond een tafel om 18.30 uur gereserveerd had, voor 4 volwassenen en 4 kinderen. Ze vertelden dat ze niet kwamen, want wij hadden de kaart veranderd. Dat klopt, dat doen wij 4 keer per jaar, met de seizoenen mee. In de ogen van deze gast stond er niks lekkers meer op de kaart. We hebben aangegeven dat we naast de a la carte kaart ook nog een bezorgkaart hebben en dat we in overleg best iets anders kunnen klaarmaken. Dat was voor deze mensen geen optie, het werd een vervelend gesprek met alleen maar verwijten. Wat wij ook aanboden, uitlegden, voorstelden… het was allemaal niet goed. U voelt het al aankomen; deze 8 gasten zijn niet komen eten. Dat is natuurlijk nooit leuk, maar in een tijd als deze is het extra zuur. We hebben extra werk met het klaarzetten van zo’n grote tafel rekening houdend met 1,5 meter afstand, we hebben andere gasten teleurgesteld doordat we geen ruimte meer hadden, u weet wel, maximaal 30 gasten per ruimte. Er bellen wel vaker gasten af, maar meestal i.v.m. ziekte of quarantaine, over een nieuwe kaart hebben we nog nooit klachten gehad. Zo ziet u, er zijn nog steeds zaken die ons verbazen.

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

 Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.