Update; gemeente Boxmeer bedankt!

UPDATE; GEMEENTE BOXMEER BEDANKT!

WAUW

Toen op 28 april eindelijk de terrassen open mochten, hebben wij dat niet direct gedaan. Omdat wij nu eenmaal een avond restaurant zijn. De terrassen mochten ook nog maar tot zes uur open, dus dineren werd erg krap aan. Daarnaast hebben we pech gehad met het weer. Natuurlijk zijn er wat mooie dagen geweest, maar de meeste dagen waren te nat en te koud. Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt daarom nog even te wachten met heropenen. Bij een collega in Boxmeer zagen we een serre, aan de voorzijde open en binnen zaten gasten! Wauw, dat biedt misschien mogelijkheden. We hebben contact opgenomen met de desbetreffende collega en gevraagd: “hoe heb je dit geregeld?” Kort maar krachtig antwoord: “met de gemeente”. Dus ook wij hebben even gebeld met onze gemeente. Wat blijkt, de gemeente Boxmeer denkt mee met de ondernemers, respect. De gemeente biedt ondernemers mogelijkheden. We hebben de vraag voorgelegd of wij ook onze serre mogen gebruiken als overdekt terras, met name voor de natte dagen. De ambtenaar aan de telefoon zou een aanvraag per mail versturen. Dezelfde middag krijgen we bezoek van twee boa’s. Zij komen de situatie ter plaatse bekijken, overleggen met ons en denken mee. Aan ons de taak om nog even een mail te sturen naar de gemeente en meer is er niet nodig. Geweldig dit, een gemeente die denkt in oplossingen. Zich houdt aan de regels, maar ook ruimte biedt voor creativiteit. Top, blij dat wij in het mooie en sociale Boxmeer wonen.

WAT HEEFT U DAAR AAN?

Dit weekend nog niks, tenminste niet bij ons. Gezien de weersvoorspellingen is een terras geen pretje. Maar wat verder in de week wordt het weer beter en is het aangenaam vertoeven op ons terras. Daarom kunt u vanaf 28 mei 17.00 lekker plaatsnemen op ons terras. Wij zorgen ervoor dat het terras gezellig en aangenaam is. Aan u de taak om de stoelen te bezetten. Met dank aan de gemeente kunt u dan ook plaats nemen aan één van de tafels in onze serre. Daar is buiten binnen en uit voelt als thuis. U mag reserveren, dat mag vooraf, maar ook aan de deur. De regels zijn inmiddels bekend; mondkapje op als u het terras oploopt of binnen komt, het mag af zodra u zit. Bij ontvangst stellen wij u de gezondheidsvragen en noteren we uw gegevens. U mag met maximaal twee personen aan een tafel, behalve als u samen een huishouden bent. Valt allemaal best mee, toch? Wij zien u graag, tot snel.

Mij zult u nog niet veel zien. Ik ben nog aan het revalideren en dat is een pijnlijk en langdurig proces. Zodra ik wat mobieler ben, zal ik eindelijk wat vaker bij de Witte Brug kunnen zijn, misschien met behulp van een rolstoel en krukken, maar dat is bijzaak.

TROTS

Dan nog even iets wat niks met horeca te maken heeft. Zoals u inmiddels wel weet hebben wij 23 jarige zoon, zonder ambities in de horeca. Hoewel hij ons graag helpt en zo nodig bijspringt als ober, bezorger, afwasser of tuinman heeft hij zijn eigen passie; sport. Al een tijdje timmert hij aan de weg als personale trainer. Natuurlijk ben ik bevooroordeeld, maar hij doet het goed, is een echte vakman met oog voor detail. Vorig jaar februari begon hij volledig voor zichzelf als personal trainer. De timing was niet best, inmiddels is hij langer gesloten geweest dan open, na ook voor de sportscholen twee verplichte sluitingen. Hoe trots kun je dan zijn, dat hij ondanks al deze tegenslagen, toch binnenkort zijn eigen studio opent! Afgelopen week heeft hij het huurcontract getekend, 1 juli krijgt hij de sleutel. Dan kan er geklust worden en volgt in augustus de officiële opening van 110% Training & Coaching. Dit wilde ik toch graag even delen.

EXTRA HULP

Wij kunnen nog wel wat hulp gebruiken; in de keuken, aan de afwas, in de bediening. Wij hebben een gezellig team, bieden flexibele uren, vriendelijke gasten en volop doorgroei mogelijkheden. Dus wil jij een baantje naast je studie, in de zomervakantie of in de weekenden en daarnaast tijd over houden voor alle andere leuke dingen in het leven? Neem dan contact met ons op. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek en kijken of wij kunnen bieden waarna jij op zoek bent.

Blijf gezond, kijk vooruit en wees een beetje aardig voor elkaar. Dat doen wij ook! Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen! Tot volgende week.