Update; het einde van het begin…

UPDATE: HET EINDE VAN HET BEGIN…

KAARTJES

Wij bezorgen elke week de kaartjes voor ouderen. Gelukkig ontvangen we lieve kaartjes, briefjes, tekeningen van onze gasten om iemand anders blij te maken. Soms snijdt het mes aan twee kanten. Een hobby kaarten maken, wordt nu een hobby met een tweezijdig doel. Het resultaat elke week een dikke enveloppe met kaartjes voor een onbekenden. Hoe leuk is dat. Misschien zijn er scholen, verenigingen, tehuizen, die ook graag bezig willen zijn met een goed doel. Wij nodigen u hierbij uit. Het kan een goede schoolopdracht zijn, een leuke middag in een tehuis, een verbinding maken nu we elkaar minder kunnen zien. Delen van deze actie is lief en waarderen wij zeer, de ontvangers nog meer.

MUZIEK

In ons restaurant zorgt Rob altijd voor de muziek. Regelmatig zoekt hij nieuwe muziek om de playlist voor restaurant gevarieerd te houden. Ondanks dat we ons restaurant al ruim 3 maanden moeten sluiten en het ook nog even gaat duren voordat we mogen openen, is de playlist tip top in orde. Wij hebben op spotify speciaal voor u een playlist gemaakt zodat u ook thuis van deze muziek kunt genieten. Dus wilt u tijdens uw “thuis uit eten” moment naast ons lekkere eten genieten van mooie achtergrond muziek? Via deze link https://ap.lc/bMWnn kunt u deze thuis afspelen.

VALENTIJN

Volgend weekend is het zover, de dag van de liefde, Valentijn. Helaas geen candlelight evening bij ons in het restaurant. Jammer, het is altijd een avond waar wij naar uit kijken. Gezellig, warm, met alleen kaarslicht. Hoe romantisch is dat? U kunt thuis ook de lampen uit laten; tover alle kaarsjes uit de kast, kleed u mooi aan, zet een lekker muziekje aan en uw dag kan niet meer stuk. Kies bijvoorbeeld voor onze playlist met love songs (http://(https://ap.lc/14Fti) . Wij hebben verschillende mogelijkheden voor dat weekend. Een romantisch diner, steengrillarrangement, high tea en liefdevol ontbijt. Op onze website kunt rustig kijken welke mogelijkheid het beste bij u past. https://dewittebrug.nl/

HET EINDE VAN HET BEGIN

“Begin dit jaar overheerste optimisme; 2021 zou beter worden dan 2020 – alsof de geschiedenis zich iets aantrekt van een kalender. Even leken we nog slechts één lockdown verwijderd van de terugkeer naar een normaal leven, of iets dat erop zou lijken. Met vaccinaties in aantocht leek dit het begin van het einde. Het lijkt nu eerder op het einde van het begin.” Dit las ik in een artikel in het NRC. In die ene alinea staat samengevat waar we ons nu bevinden. Want ondanks al ons optimisme, een strenge lockdown, de start van vaccinaties, verandert er nog niet veel. Blijft echt perspectief uit. U voelt dat ook. Ondanks dat wij ontzettend ons best doen, is januari geen beste maand geweest. Nu zijn de eerste 2 maanden van het jaar nooit heel druk, maar omdat we nu kwetsbaarder zijn, komt het harder aan. Ook februari zal geen halleluja worden, toch blijven we er alles aan doen. Mist u iets waarin wij kunnen voorzien? Laat het horen, wat we nog niet doen, kunnen we creëren. Wij voelen het als onze verantwoording om voor afleiding en vermaak te zorgen. Dus schroom niet ons te vertellen wat u mist.

HET KISTMYSTERIE

Een leuke tip van de ANWB, een online escape room spel. Ontzettend leuk voor een middag of avond vermaak, natuurlijk met een hapje en drankje, liefst van ons. Een gezellige high tea, steengrill arrangement of diner. Laat u verrassen en speel het spel, weer eens iets anders. Ook leuk voor de carnavals vakantie.

Kistmysterie; in uw nieuwe huis staat nog een oude kist op zolder vol onbekende voorwerpen. Van wie was die kist? In de gratis online escape room “de verloren herinnering”  (www.deverlorenherinnering.nl) wordt, in het verleden van WOII, het mysterie ontrafeld

CARNAVAL

Zoals veel leuke dingen gaat ook het carnaval niet door. Wat zijn uw plannen? Wij zijn andere jaren gesloten tijdens carnaval. Dit jaar blijven wij het weekend “open” voor uw bestellingen. Hiermee hopen wij u toch iets leuks te kunnen bieden als alternatief voor de carnaval. Maandag 15 tot en met vrijdag 19 februari zijn we “gesloten.” Die dagen nemen wij even vrij.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Print Friendly, PDF & Email