UPDATE; HET IS WAT HET IS…

HET IS WAT HET IS

Inmiddels is het 3 weken geleden dat ik hier mijn laatste berichtje schreef. Dat was om u even te laten weten dat ik dankzij een kapotte knie even afwezig was. Zo voelde dat ook echt, uitgeschakeld. Ondanks dat ik nog steeds niet mobiel ben, wil ik u toch opnieuw op de hoogte houden van onze “belevenissen” Het was voor mij echt niet de eerste keer dat ik in het ziekenhuis terecht kwam en het zal ook niet de laatste keer zijn. Toch was deze keer anders of ik ben er anders mee om gegaan, dat kan natuurlijk ook. Ik had echt even nodig om tot mijzelf te komen. Er gebeurde zoveel in korte tijd, zoveel wat ik ook niet begreep. Want waarom scheurt een kniepees zomaar af? Dat hoort niet. Het overviel mij dit keer gewoon veel meer. Gelukkig kan ik over het algemeen goed incasseren en accepteren dat het is zoals het is. Dus hoe vervelend het ook is, ik ga er het beste van maken. Dat betekent niet dat ik het niet vervelend vind, natuurlijk wel. Maar het wordt niet minder vervelend door in een hoekje te gaan zitten. Dus ik doe wat ik kan, ook al duurt alles nu langer en valt het ook wel tegen wat ik kan. Zo’n gipsbeen, van enkel tot lies, waar ik niet op mag lopen, beperkt behoorlijk. Rob heeft rondom mijn bed in de woonkamer een kantoor ingericht, dus alle administratie, boekhouding kan ik prima doen. Nieuwe dingen bedenken gaat ook lukken vanuit een rolstoel, bestellingen aannemen; goed te doen vanaf een bed. De wereld was al klein, dus wat dat betreft maakt het ook weinig verschil. Eind april mag ik op controle, benieuwd hoe dan verder…

PASEN

We hebben dus ondanks deze tegenslag een mooi paasweekend gehad. Gelukkig was al veel voorbereid en uitgedacht. Dankzij het gehele team en nog wat extra hulp van lieve familie is alles gelukt en heeft iedereen die dat wilde kunnen genieten van een maaltijd van de Witte Brug. Natuurlijk hebben we ook veel terug gedacht en de Paasdagen van 2020. Toen waren we nog niet zo lang gesloten en  nog onwetend van wat ons nog allemaal te wachten stond. Als iemand toen gezegd had dat we ook in 2021 Pasen nog gesloten zouden zijn…. Tja wie zal het zeggen, hadden we dan andere keuzes gemaakt?  Soms maar beter dat we niet alles van te voren weten.

ASPERGES

John en Martje Kroef zijn de velden opgegaan, dus de lekkerste asperges van de regio kunnen, vanaf dit weekend, op uw bord belanden. Samen met de koks hebben we smaakvolle gerechten met asperges toegevoegd aan onze bezorgkaart. Bent u een liefhebber? Geniet dan dit weekend al van een zalmbonbon met asperges, kopje aspergesoep, beenham of zalm met asperges of zo’n heerlijk asperge-broccoli taartje. Verwen uzelf, u verdient het.

MOEDERDAG

Over 3 weken is het we al Moederdag. De tijd vliegt, ondanks dat het niet altijd zo voelt, omdat we nog steeds in een lockdown zitten. Maar juist omdat de lockdown en de hele corona crisis zo ontzettend lang duren, wordt het steeds belangrijker er zelf iets leuks en gezelligs van te maken. Het komt niet vanzelf aanwaaien, het wordt niet vanzelf gezellig, we moeten er wat extra ons best voor doen. Wij helpen daar graag aan mee. Dus met Moederdag kunt u voor verschillende leuke en lekkere dingen bij ons terecht. Natuurlijk is er de Moederdag-box om uitgebreid met uw gezin te ontbijten, brunchen of lunchen. Liever wat later op de dag lekker smullen? Kies dan voor ons steengrill arrangement, high wine of high tea. Voor de liefhebbers van uitgebreid tafelen hebben we een prachtig diner samengesteld. U raadt het al een Moederdag diner, met verschillende kleinere gerechten, ook asperges, kunt u avondvullend genieten. Alles is voorbereid, u legt zelf de laatste hand aan al dat lekkers. A la carte thuis uit eten is ook een optie, hierbij kunt u zelf een keuze maken uit onze gevarieerde bezorgkaart.

Dit is waar wij mee bezig zijn. Deze keer nog even niets over wat er verder in Nederland gebeurt. Dat komt wel weer, nu nog even niet. Misschien ook niet zo niet zo erg, u leest en ziet vast al genoeg over corona, vaccineren, bijwerkingen, formatie, vertrouwen, persconferentie, fieldlabs, thuistesten en noem maar op. Wie weet kan ik het volgende week toch niet laten, maar voor nu sla ik dat alles even over.

Het wordt steeds moeilijker, het duurt steeds langer en toch; blijf positief, blijf gezond en wees een beetje aardig voor elkaar. Dat doen wij ook! Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen! Tot volgende week.