Update: hittegolf…

UPDATE: HITTEGOLFThuis uit eten! nog steeds mogelijk aug. 2020

Beetje een deja-vu gevoel deze week. Vorige jaar, toen we nog onwetend waren van corona, kwamen wij na onze vakantie terug in Nederland. Tijdens onze vakantie was het Nederlands weer, maar zodra wij weer aan het werk gingen, stegen de temperaturen en werd het heet in Nederland. Dat gebeurde deze week opnieuw, een hittegolf met tropische temperaturen en nog steeds is ze niet voorbij, want ook de komende dagen blijft het warm. Wij kennen geen tropenrooster, u bent van harte welkom. Afgelopen donderdag koelde het even af: wat een stortbui, zo heftig en er kwam geen eind aan. Bij de Witte Brug kwam het water aan alle kanten binnen, terwijl een aantal gasten al binnen zat. Zij waren net op tijd verhuisd van ons terras naar een tafeltje in de serre. In een deel van de serre kwam het water onder de pui door naar binnen, gelukkig werd het geen diner met natte voeten… we hebben nog een serre en die bleef gelukkig helemaal droog. Uiteindelijk werd het een gezellige avond met fijne gasten.

Sinds 10 augustus zijn wij wederom verplicht u een aantal vragen te stellen bij binnenkomst en uw gegevens te noteren als u bij ons eet of drinkt. Wij bedanken u hartelijk voor uw medewerking hierin. Fijn dat u allemaal antwoord geeft op onze vragen en er zonder problemen voor zorgt dat wij aan onze verplichtingen kunnen voldoen.

Vanaf 23 augustus zijn wij op zondag weer voor de lunch geopend, vanaf 12.00 uur. U bent van harte welkom voor één van de gerechten van onze lunchkaart of voor een wat uitgebreide lunch. Heerlijk, ontspannen tafelen in 3 gangen. Dit luxe lunchmenu “Cis” is al te reserveren vanaf 4 personen. We hebben deze lunch vernoemd naar de eerste eigenaresse van de Witte Brug. Omdat (nog) niet iedereen naar ons restaurant kan of wil komen, is dit menu ook voor thuis te bestellen. Wij voegen deze variant toe aan ons “thuis uit eten” concept. Alles wordt volledig bereid bij u bezorgd, de gerechten zijn warm, de broodje gebakken, alles wat u nodig heeft is een gedekte tafel, een goed humeur en zin in lekker eten. Voor dit menu is het noodzakelijk te reserveren, uit en thuis.

Naast dit luxe lunchmenu hebben we ook een wat eenvoudiger variant samengesteld, lunch menu Wim, vernoemd naar de eerste eigenaar van de Witte Brug. Deze lunch is vooral leuk thuis met gezin of vrienden, op het werk met collega’s, met een beetje creativiteit zelfs geschikt voor onderweg, een dagje uit of een picknick. Nieuwsgierig geworden? Mooi dat is de bedoeling. Kijk op onze website …. Of helemaal onderaan dit bericht.

U kunt nog steeds gebruik maken van ons “thuis uit eten concept” als u om wat voor een reden dan ook, liever thuis eet. Wij zien of horen u graag en komen u graag tegemoet.

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

 

Luxe lunchmenu “Cis”:

Kop tomatensoep of courgettesoep

Stokbrood met kruidenboter

 

Etagère met vleeswaren, kaas, wraps en diverse salades

jam en hagelslag

Mini broodjes, croissants, zoete broodjes.

Mini worstenbroodjes

Varkenshaasmedaillons met honing tijmsaus

Kipfilet met pestosaus

Gemarineerd gambaspies

Gebakken aardappels

 

Diverse kleine desserts.

Koffie, thee en Jus d‘orange.

€ 24,50

De variant voor thuis kost € 22,50 p.p. Hierbij zorgt u zelf voor koffie en thee, wij zorgen voor de jus d’orange

 

Lunchmenu “Wim”:

Tomatensoep met stokbrood en kruidenboter

Luxe belegde mini broodjes met kipsalade, gerookte zalm,  carpaccio en kaas (4 p.p.)

€12,95 p.p.