iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

Waar bevinden wij ons nu? We hebben een vooruitzicht, een streefdatum, maar wat gaat het worden? 1 Juni of toch 28 mei, maar dan alleen terras? En met hoeveel personen mag u dan bij ons binnen, 30 inclusief al ons personeel of mag het keukenpersoneel buiten dat aantal geteld worden? En nog belangrijker, maar nog steeds onzeker: mogen we daadwerkelijk open op 1 juni? Nog veel vragen dus. Natuurlijk bereiden wij ons voor, maken we plannen, maar het is lastig omdat we nog niet zo heel veel zeker weten.Steengrillen bestel nu

Wij hopen in  ieder geval op een mooie, zonnige en warme juni maand, zodat we ook ons terras optimaal kunnen gebruiken. Als we en een aantal (30 – 2 of 5) binnen mogen ontvangen en ook nog ons terras kunnen benutten, kunnen we zoveel mogelijk van u blij maken met een bezoek aan ons gezellige restaurant.

Voor de komende week zijn de weervoorspellingen goed, heerlijk weer om naar buiten te gaan. Daarnaast is het Hemelvaart dus een extra dag vrij, lang weekend of misschien zelfs een mini vakantie. Wat gaat u doen? Lekker BBQ-en, steengrillen of in uw eigen tuin genieten van een complete maaltijd? Deze week bezorgen wij ook op woensdag (20 mei), omdat we u graag op zoveel mogelijk dagen de mogelijkheid willen bieden te genieten van ons thuis uit eten concept. En waarom zou u zichzelf, of iemand anders aan wie u denkt, niet verwennen? We hebben het al lastig genoeg met al die maatregelen. Dus maakt u plannen, denk aan ons. Wij hebben een compleet BBQ pakket, een lekker steengrill arrangement en een kaart vol lekkere en een aantal nieuwe gerechten. Bijvoorbeeld gamba’s in knoflooksaus, lamscurry en zalm met asperges. Daarnaast zijn er ook weer nieuwe desserts, echt heel lekker. De terraswijn hebben we niet veranderd, want deze blijft sprankelen en ze drinkt zo lekker weg ;-).

Dinsdag horen we hopelijk meer, weten we misschien waar we aan toe zijn, kunnen we echt plannen gaan maken. De komende week maken wij alvast een plan voor ons terras. We gaan proberen het dusdanig te upgraden dat u ook bij wat minder mooi weer heerlijk kunt vertoeven.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.