Update; nog heel even 2020…

UPDATE; NOG HEEL EVEN 2020…

KERST

Natuurlijk was deze kerst anders en niet zoals we dit het liefste doen, maar het is wat het is en daar moeten we het mee doen. En dat hebben we gedaan. Daarom is kerst 2020 voor ons geslaagd. Alles is goed verlopen, er is niets noemenswaardig mis gegaan, we hebben heerlijk gewerkt, het was gezellig. Zoals we het gepland en voorbereid hebben, zo is het gelopen. Bedankt voor alle leuke, mooie, lieve, attente berichtjes, bedankjes en lekker chocolade. Fijn dat u heeft genoten.

OUDEJAARS-BORREL-BOX

U heeft nog een paar dagen de tijd om de oudejaars-borrel-box te bestellen, namelijk tot 29 december. Dus wilt u oudejaarsavond lekker smullen tijdens een conference, concert, jaaroverzicht of goede film, maar wilt u geen boodschappen meer doen? Maak het uzelf dan gemakkelijk en bestel zo’n goed gevulde borrel-box. Makkelijk, leuk en lekker. Natuurlijk hebben wij ook een kinder-exemplaar, zodat ook de jongsten wat te knabbelen hebben.

Wij zijn zeker niet de enigen die met oud jaar een borrel-box verzorgen. Wij waarderen het als u een borrel-box besteld met oud en nieuw, bij ons of bij een collega. Het zou een mooie afsluiting zijn van 2020 als in Boxmeer en omstreken zoveel mogelijk van dit soort boxen verkocht worden. Elke horeca ondernemer doet zijn best, laten we 2020 samen afsluiten met een record aan bestellingen bij de gehele horeca. Ook een leuke challenge…

STEENGRILLEN

Wij werken, met een enkele medewerkers van team de Witte Brug, nog een paar dagen door. Daarom kunt u tot en met 31 december nog het steengrillen bestellen, eventueel met voorgerecht en nagerecht. Ook deze laatste dagen van het jaar leggen wij een brug naar u.

KORTE VAKANTIE

Van 1 januari tot en met 7 januari hebben wij even een korte vakantie. Even uitrusten, bijkomen en wie weet, wat nieuwe dingen bedenken. Vanaf 8 januari kunt u weer gebruik maken van ons “Thuis uit eten” concept. Op onze site vindt u de mogelijkheden. Tijdelijk staan daar alleen de huidige mogelijkheden op. Mocht u toch iets anders willen weten, neem dan even contact met ons op.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.