iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

Update: Team uitbreiding

Vorige week plaatsten wij een berichtje met “collega’s gezocht”. We hebben echt veel reacties gekregen! Ongelofelijk dat we ruim een half jaar geleden een tekort aan (horeca) personeel hadden. Dat gold absoluut ook voor andere branches, denk aan bijvoorbeeld de zorg, het onderwijs, transport, het leek wel of iedereen voorzien was van een baan. Het te kort was niet echt bemoedigend en vooruitzichten op enige verbetering waren er toen niet. Wie had kunnen denken dat corona hier verandering in zou brengen?

Nu is het erg fijn dat we zoveel reacties ontvangen op onze openstaande vacatures. We hebben al een aantal kandidaten op het gesprek gehad, zelfs al iemand aangenomen. Er volgen nog een paar gesprekken en daarna kunnen we een keuze gaan maken, wat een luxe. In de keuken blijft plaats voor een kookliefhebber.

Het is natuurlijk heerlijk dat we nu de keuze hebben, het moet natuurlijk niet veel erger worden. Dat zou betekenen dat er veel mensen zonder werk zitten, bijbaan of fulltime job. Voor iedereen is het hebben van een baan op een bepaald moment belangrijk. Het draait lang niet altijd om geld verdienen. Natuurlijk moet er brood op de plank komen, maar een baan is zoveel meer dan een manier om geld te verdienen. Over het algemeen bent u bij een (fulltime) baan heel wat uren met uw werk bezig, erg belangrijk dat u dan iets doet wat u leuk vindt, waar u voldoening uit haalt. Het is een deel van ons wezen, van ons zijn. Een baan zorgt voor sociale contacten, voor ontwikkeling, geeft voldoening en erkenning. Wij hebben erg leuk werk; hard werken, vaak werken als anderen vrij zijn, maar we doen dit altijd met plezier. De andere kant is dat wij vrij zijn als andere mogen werken. Wij hopen dat ook voor u geldt dat u een baan heeft waar u gelukkig van wordt.

Normaal gesproken komen rond deze periode de eerst reserveringen voor ons kerstdiner of de kerstbrunch binnen. Daar is nu geen sprake van. We weten natuurlijk niet hoe kerst 2020 eruit gaat zien. Niemand die een glazen bol heeft en de toekomst kan voorspellen. Wij zijn wel aan het denken hoe we invulling kunnen geven aan een kerst met de omstandigheden die we nu hebben. Er komt een kerstdiner, maar het zal wat aanpassingen ondergaan. We gaan er voor zorgen dat u ook met kerst kunt genieten van “thuis uit eten”. De kerstbrunch bij De Witte Brug zal hoogstwaarschijnlijk vervallen. Deze is corona proof niet te realiseren zoals we dat graag willen en zoals u dat gewend bent. Ook daar gaan we voor een alternatief zorgen. We hebben al diverse leuke ideeën. Zodra we deze uitgewerkt hebben, hoort u meer. Dus blijf ons volgen.

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.