UPDATE: VAKANTIE…

UPDATE: VAKANTIE…

Vanaf het weekend in maart dat de horeca om 18.00 uur de deuren moest sluiten i.v.m. Corona hebben wij u elke zondag op de hoogte gehouden over alles dat ons bezig hield, gebeurde of juist niet gebeurde. Tot nog toe hebben we ons staande gehouden. Mede dankzij de inzet van ons personeel en daarom begint maandag 20 juli hun en onze vakantie. Onvermoeibaar hebben wij met zijn allen geknokt en erg hard gewerkt om die ellendige en rare tijd door te komen. Of het voldoende is zal de tijd uitwijzen en is natuurlijk ook deels afhankelijk van wat er de komende maanden gaat gebeuren.
U vraagt zich misschien af of het verstandig is om nu 2 weken de deur te sluiten om vakantie te gunnen aan ons personeel en ons zelf. Vakantie is af en toe hard nodig. Er is niks mis met hard werken, maar vrije tijd is ook belangrijk. Juist de balans hebben we nodig. Aangezien iedereen bij ons gedurende de gehele lockdown en daarna (door)gewerkt heeft, is rust nu even nodig. Zo kunnen we straks weer uitgerust verder, met hernieuwde kracht. Begin van het jaar hebben wij de planning al gemaakt en de vakantiesluiting in overleg met ons team gepland, mede daarom laten we deze staan, maar vooral omdat iedereen dit verdiend heeft.

Als 2 weken het verschil maken in overleven in een crisis als deze, dan is het door in ieder geval goed voor ons personeel te zorgen.  En vakantie hebben we allemaal dubbel en dwars verdiend.  Wij hebben niks geboekt, geen plannen gemaakt, we zien wel hoe het loopt. We hebben een fijn huis met tuin waar het heerlijk vertoeven is, een beetje mooi weer, verder geen wensen. Wij zijn benieuwd wat u deze zomer gaat doen. Hoe u de zomer viert horen wij straks graag in ons restaurant. Vanaf donderdag 6 augustus bent u weer van harte welkom. Wij wensen u allen een heerlijke zomer.

We gaan gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We zullen samen een nieuwe manier vinden om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.