UPDATE: VALENTIJN…

LIEF

Wat een prachtige dag vandaag. De zon schijnt, de sneeuw schittert en het is de dag van de liefde, 14 februari. Wij hopen dat u vandaag even kunt genieten van het moment. Laat alles even voor wat het is, kijk naar buiten en geniet. Daarna is het makkelijk om lief te zijn voor elkaar, de ander wat te gunnen en zelf tevreden te zijn. Breng deze dag door met degene die u lief heeft.

LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG

Dat hebben we gemerkt. U heeft enthousiast gebruik gemaakt van al onze Valentijn mogelijkheden; het ontbijt, steengrill arrangement en het uitgebreide Valentijndiner. Inmiddels zijn deze allemaal uitverkocht. Een mooier compliment kunt u ons niet geven. Hartelijk dank. Natuurlijk kunt u vandaag nog heerlijk a la carte eten thuis laten bezorgen door ons. We hebben, alleen vandaag, een speciaal Valentijndessert om samen te delen. Het is echt een plaatje om te zien, bijna jammer om op te eten. Dus wilt u een romantisch diner liefdevol afsluiten, bestel dan dit overheerlijk toetje erbij.

VAKANTIE

Na vandaag zijn wij even een paar dagen vrij. Normaal gesproken zijn we met carnaval de hele week gesloten. Dit jaar zijn we de midweek vrij, de weekenden kunt u een lekkere maaltijd bestellen. Maak er wat moois van deze week. Wij gaan er ook even van genieten. Zaterdag 20 februari zijn we er weer. Heel graag tot dan.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Print Friendly, PDF & Email