iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

UPDATE; VAN ALLES WAT…

VERJAARDAG

Vorige week was er even geen update. Ik heb mijn 50ste verjaardag gevierd. Natuurlijk ben ik niet de enige die jarig is in deze tijd, maar dit was wel een erg bijzonder feestje. Een select groepje mensen die mij erg dierbaar zijn, heb ik op verschillende dagen uitgenodigd. Op die manier waren er nooit meer dan het toegestane aantal gasten in huis. Gevolg is wel dat ik ongeveer een week “jarig” ben geweest. Vandaar weinig ruimte voor het schrijven van een update. Gelukkig heeft Rob gezorgd voor een foto en een berichtje. Dankzij alle berichtjes, kaartjes, slingers en ballonnen, een pop in de tuin, 2 Sarah’s op bezoek en alle lieve mensen om ons heen heb ik toch een fijne en bijzondere verjaardag gehad. Bedankt!

15 GANGEN DINER, NET EVEN ANDERS

Gisteren hebben we het 15 gangen diner thuis bezorgd bij verschillende gasten. We hebben ontzettend veel leuke reacties en zelfs foto’s van mooi gedekte tafel, ontvangen. Af en toe zelfs een uitgebreid verslag van het verloop van de avond thuis. Natuurlijk fijn als het volgende 15 gangen diner weer bij ons in het restaurant kan plaatsvinden, maar dit is een geslaagd alternatief gebleken.

ONZE WEBSITE

Onze website ziet er tijdelijke anders uit. Hierop staat momenteel alleen de informatie die voor nu van belang is. Hartelijk dank voor het maken, Inge, wij zijn er heel blij mee. Alles waar we de komende weken mee te maken krijgen staat er op. U vindt er onze activiteiten voor Sinterklaas en kerst, ons thuis uit eten menu, het steengrillen en de buffetten. Natuurlijk staan onze nieuwsberichten erop en een contact formulier. Hier kunt u ook lezen wat onze gedachten over het kerstdiner zijn. Neem gerust een kijkje. Wilt u toch iets anders weten, neem dan contact met ons op en wij helpen u verder aan de informatie die u zoekt.

AANTAL BESMETTINGEN

Hoe het er bij u aan toe gaat weten wij natuurlijk niet, maar wij houden de cijfers behoorlijk in de gaten. Wat is het effect van de maatregelen en wat betekent dat voor ons. Komt er een wijziging, versoepeling of komen er maatregelen bij? Allemaal vragen waar wij bijna dagelijks mee bezig zijn. Het heeft ook wel veel invloed op onze bedrijfsvoering, wat kan en mag wel en wat niet? Soms zijn de keuzes die gemaakt worden voor ons niet logisch, niet te begrijpen of onduidelijk. 

PROEF

Mogelijk komt er een proef met 25 restaurants om te onderzoeken of restaurants voor het einde van het jaar heropent mogen worden. Deze deelnemende restaurants moeten aan zeer strenge eisen voldoen. Wij waarderen in ieder geval de poging iets te veranderen voor onze branche. Of het daarmee reëel is te denken dat we op korte termijn open mogen weten we niet. De voorwaarden zijn, zoals die tijdens de proef gelden, erg streng en op korte termijn misschien niet haalbaar.

PREMIER RUTTE

De Mininster-President heeft na het gesprek met KHN-voorzitter Robèr Willemsen en KHN-directeur Dirk Beljaarts de Horeca rechtstreeks toegesproken. In een ruim twee minuten durende speech benoemt premier Rutte dat hij oog heeft voor de problemen in de horeca. Hij benadrukt dat “de horeca” gezien en gehoord wordt. Laten we hopen dat het niet hier bij blijft. Vanzelfsprekend hebben wij begrip voor de lastige positie van het kabinet. Het blijven verschrikkelijk moeilijke afwegingen die elke keer gemaakt moeten worden. (https://www.youtube.com/watch?v=h9BehEUeVOM, dit is de link naar het filmpje voor als u dit wilt bekijken)

SINTERKLAAS

Gisteren is Sinterklaas ergens ons land binnengekomen. Altijd gezellig de tijd voor en van Sinterklaas, vol met tradities en gezelligheid. Wij zijn benieuwd hoe u dit jaar Sinterklaas viert en of dat heel anders is dan voorgaande jaren. Bij ons kunt u een Sinterklaas-box bestellen voor een middag of avond met uw gezin, familie of vrienden. Ook geschikt als cadeau voor uw (klein)kinderen, vader of moeder, opa of oma, vriend of vriendin, collega of medewerker, buurman of buurvrouw. Iemand die u lief is, of altijd voor u klaar staat, om iemand te bedanken of te verwennen. Redenen genoeg toch om een ander blij te maken.

In het Sinterklaasweekend kunt u daarnaast a la carte eten of steengrillen. Het steengrillen is een favoriete traditie, er zijn al veel stenen gereserveerd. Heeft u zelf een grill of gourmet, dan kunt u ook het eten bestellen zonder de steen. Op die manier kunnen zoveel mogelijk gasten uitgebreid tafelen in het Sinterklaasweekend.

ZORG VOOR ELKAAR

We blijven gewone dingen doen op een ongewone manier. Het wordt niet meer zoals het was, maar genieten is een kunst en die verstaan wij. We vinden samen een nieuwe manier om op afstand samen te zijn.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.