Update; van persconferentie naar persconferentie…

UPDATE; VAN PERSCONFERENTIE NAAR PERSCONFERENTIE

EEN PERSCONFERENTIE VERDER

Afgelopen dinsdag was het weer zo ver; de persconferentie. Dit was er één waar veel mensen toch wel naar uitkeken. Want op 8 december zou duidelijk worden wat er met kerst wel of niet mag. Helaas, er mag niet zo veel. Er komen geen versoepelingen, de horeca blijft dicht, alle anderen blijven open, u mag maximaal 3 gasten thuis ontvangen. Kwam dit alles als verrassing? Niet echt, denken wij. Het aantal besmettingen gaf absoluut geen aanleiding tot hoop op iets anders. Binnen een week komen de deskundigen opnieuw extra samen om over de stijging in het aantal besmettingen te praten. Met waarschijnlijk dinsdag wederom een persconferentie. En wat mogen we dan verwachten? De gemaakte afspraken voor de kerstdagen blijven staan, is beloofd. Fijn voor iedereen die inmiddels plannen gemaakt heeft na de uitspraken van 8 december. We zullen het zien en horen de komende dagen.

KERST BIJ DE WITTE BRUG

U heeft het vast al eerder gelezen; wij hebben niet tot 8 december gewacht met onze beslissing wat te doen met kerst. Wij doen ons best zoveel mogelijk gasten te laten genieten van een lekkere maaltijd thuis; Thuis Uit Eten. In maart kwamen we voor de uitdaging te staan om onze maaltijden thuis te brengen. We zijn ervoor gegaan, we hebben geleerd, geoefend, fouten gemaakt en we zijn doorgegaan. Resultaat: ook met kerst leggen wij een brug naar u.

We hebben al erg veel reserveringen staan voor de feestdagen. Echt heel fijn. Helaas hebben we ook wat mensen teleurgesteld. Omdat we niet alles kunnen, bijvoorbeeld buffetten, dat kunnen we niet met kerst of omdat de afstand te groot is, sorry, sommigen plaatsten zijn echt te ver weg. Dat gaat ten koste van de kwaliteit. Wat kunt wel bij ons reserveren?

Wilt u uitgebreid ontbijten, lunchen of brunchen, bestel dan onze kerst-box. Ons vervolg op de Paas-box en Moederdag-box.

Als diner bezorgen wij een 4 gangen keuzemenu, echt een kerstdiner in uw eigen restaurant. Eerste kerstdag is, helaas voor u, al vol geboekt, tweede kerstdag hebben we nog wel wat tijden vrij, niet erg veel.

Het steengrill arrangement is een derde mogelijkheid. Lekker creatief tafelen hoort er ook echt bij. Neem de tijd ervoor, want met een kopje soep en een dessert is ook dit een uitgebreide maaltijd.

OUDEJAARS-BOX

Natuurlijk kan een box om de overgang naar 2021 aangenaam te vieren niet meer ontbreken. Dus zorgen wij ook op de laatste feestdag van het jaar dat u niets te kort komt. Een box vol heerlijke hapjes, warm en koud. Zoals u van ons gewend bent, denken wij ook aan de kinderen met een speciale uitvoering speciaal voor de jongsten. Prosecco maakt zo’n box helemaal compleet, dus bent u een liefhebber, bestel er dan een feestelijke bubbel bij. Liever wijn of bier, dat kan natuurlijk ook. Omdat het een box is, leent ook deze zich uitstekend om cadeau te geven. Dus bent u werkgever en wilt u eens iets anders geven aan uw personeel of relaties? Denk dan eens aan een smaakvol cadeau van de Witte Brug. U kunt de box bestellen door te appen of bellen naar Natasja 06 – 50 54 45 60. Kijk op onze site voor meer informatie.

CHALLENGE

Vorige week is in Boxmeer een challenge begonnen. Ontzettend leuk dat er zo enthousiast genomineerd, besteld en gepost wordt. Geweldig om op zo’n positieve manier de horeca een steuntje in de rug te geven. Wij wensen iedereen die genomineerd is/wordt een smaakvolle maaltijd toe. En natuurlijk bedankt namens al onze horeca collega’s.

LAATSTE KANS DIT JAAR

Gisteravond hebben wij opnieuw een 15 gangen diner verzorgd. Een deel van de gelukkigen werden door hun werkgever getrakteerd op dit avondvullende diner. Vandaar dat we ook enigszins uit de vertrouwde omtrek van Boxmeer hebben bezorgd. Een erg leuk cadeau om te geven en te krijgen. We hebben enthousiaste reacties ontvangen, waarvoor dank.  

Is het er nog niet van gekomen, maar wilt u ervaren hoe leuk, gezellig en lekker een 15 gangen diner is? Reserveer dan nog voor de laatste mogelijkheid van dit jaar, zaterdag 19 december. We hebben nog ruimte voor enkele Bourgondiërs.

BLACKMONDAY

Een ultieme poging Nederland duidelijk te maken dat de horeca verzuipt. Wij denken dat de meeste Nederlanders dat al wel weten. Er is geen perspectief voor de horeca. Want u weet dat al veel collega’s enorm veel geld in hun gesloten bedrijf hebben gestoken. Extra leningen, pensioenpotten, studiepotjes van de kinderen, eigen vermogen in de vorm van een huis of spaargeld. Wat had u zelf gedaan? Doorgaan en volhouden voor het café, de discotheek, het restaurant, het cateringbedrijf, de (trouw)zaal welke u met hart en ziel heeft opgebouwd, waar al uw energie inzit, met personeel waar u van op aan kunt. Als we in maart geweten hadden dat we in oktober opnieuw de deuren moesten sluiten, zonder zicht op heropening, wie weet… Misschien hadden velen van ons dan een heel andere keuze gemaakt. Helaas wisten we het niet, niemand wist dit.

Soms lijkt het erop dat “men” daar ook vanuit gaat: de horeca is vervangbaar. Als dat leuke café, waar de barman weet wat u graag drinkt en uw naam weet, failliet gaat, komt er wel weer een ander café. Als dat restaurantje op de hoek, waar u zo gezellig kunt zitten en lekker kunt eten, waar u de eigenaar kent, omvalt, komt er uiteindelijk wel weer een ander restaurant.

Als u de horeca een beter perspectief en meer steun gunt, kunt u de petitie tekenen via de volgende link

https://petities.nl/petitions/meer-steun-en-een-snelle-heropening-van-de-horeca?locale=nl

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.