Update; wat een contrast…

UPDATE; WAT EEN CONTRAST

Wij doen ons best positief te blijven, te kijken naar wat wel kan, het glas is halfvol. We bedenken nieuwe dingen om het leven in corona tijd toch een beetje aangenaam te maken. De respons die we hierop ontvangen is ook altijd positief. Het één wordt enthousiaster ontvangen dan het ander, maar dat hoort erbij. Het kan, en hoeft ook niet, altijd voor iedereen een 10 te zijn. Om ons heen zien wij ook graag de positieve initiatieven, de leuke dingen die gebeuren, de bijzondere activiteiten die georganiseerd worden, de mooie initiatieven de ingezet worden. Zo zitten wij in elkaar, dat blijven we doen.

EEN LIEF KAARTJE

U heeft het misschien al voorbij zien komen, de ontvangen kaartjes hebben wij persoonlijk in de brievenbussen gedaan. Ook deze week hebben we weer nieuwe kaartjes ontvangen van onze gasten, zo aardig. Zelf een dame die en grote enveloppe gebracht heeft, met 10 zelfgemaakte kaarten en allemaal prachtige teksten erin geschreven. Wat fijn dat zulke mensen bestaan. Allemaal wee veel dank namens de toekomstige ontvangers. Aankomende week brengen wij de kaartjes wederom naar een goede bestemming. U mag nog steeds kaartjes in onze brievenbus doen, als u ook graag voor een geluksmomentje zorgt voor iemand die u niet kent. Alle kaartjes, tekeningen e.d. zijn van harte welkom.

RELLEN

De tranen sprongen ons in de ogen, bij het zien van wat er in de rest van ons land gebeurde. De eerste dagen hadden wij het nog niet zo in de gaten. Wij zijn in het weekend namelijk hard aan het werk om ons hoofd boven water te houden. Wij doen er echt alles aan ondanks de verplichte sluiting toch een bepaalde omzet te halen. Om ons personeel te betalen, maar vooral in dienst te kunnen houden, onze rekeningen te kunnen voldoen, het vol te houden tot het moment dat we ooit weer open mogen.

Hoe akelig is het dan te zien dat een klein deel van onze medemensen het nodig vindt de avondklok te misbruiken voor het rellen, vernielen van andermans eigendommen. Met verbazing, ongeloof, afschuw en verdriet zagen wij de beelden. Wat gebeurd hier? Is dit Nederland? Is dit ONS LAND waarin sommigen met voorbedachten rade de straat op gaan om te slopen, te rellen, ruzie te maken, te beledigen? Plaatsvervangende schaamte, maar vooral waarom? Het zal je winkeltje maar zijn, dat gesloopt en vervolgens leeggeroofd wordt, je auto die in brand gestoken wordt, de politieagent of journalist die “gewoon” zijn/haar werk doet. Allemaal te triest te woorden.

Het gebeurt nu ver weg, niet in ons dorp, maar dat maakt het niet minder erg. Eigenlijk moeten we er geen woorden aan vuil maken, er geen aandacht aan besteden, het is het niet waard om deze mensen een podium voor hun daden te geven. Maar het contrast met wat wij voorstellen en de hartverwarmende reactie van lieve mensen aan andere lieve mensen is zo groot…

Misschien is de beste remedie om juist het tegenovergestelde te doen. Dus kijk nog eens goed naar bovenstaande foto en bedenk dan: “ik ga ook meedoen, ik zorg ook voor een glimlach bij iemand anders.” Dus lieve mensen laten we zoveel mogelijk kaarten sturen/afgeven/brengen, wij zorgen ervoor dat ze op de juiste plek terecht komen. Alvast heel veel bedankt voor iedereen de moeite neemt. Laten we niet vergeten hoe mooi Nederland is

WANDELING DOOR DE KAART

Dit weekend hebben we een wandeling door de kaart verzorgd. Fijn dat u hiervan gebruik gemaakt heeft. Het was een mooi menu voor avondvullend tafelen. Heeft u het dit weekend gemist? Het laatste weekend van februari (26, 27 en 28 )gaan we dit nog een keer doen. Het is weer eens wat anders, het menu bestaat uit 3 voorgerechten, 2 soepjes, 5 hoofdgerechten en 3 desserts. Uitgebreid smullen samen, wat een vooruitzicht.

VALENTIJN

Over twee weken is het zover; Valentijn. Bij ons kunt u alle kanten op. U kunt beginnen met een romantisch ontbijt of u gaat knus steengrillen of genieten van ons Valentijnmenu. Steek de kaarsjes aan, verwen uw geliefde, wees lief voor elkaar en creëer zo een dag met een gouden randje. Kijk snel op onze site en kies wat het beste bij u past.

STEENGRILLEN

Het kan nog steeds; thuis uit eten steengrillen. Gezellig aan tafel en op uw gemak wat bakken, eten, drinken, babbelen, genieten. Maak het compleet met een lekker voorgerecht of smakelijk dessert en uw dag kan niet meer stuk.

Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.

Print Friendly, PDF & Email