UPDATE; WAUW…

EEN NIEUW IDEE

Vorige week hebben wij u verteld over de high wine Witte Brug style die eraan zat te komen. Vanaf afgelopen donderdag was deze te bestellen. Wat geweldig dat u dat ook met zoveel gedaan heeft, wauw! Het doet zo goed te ervaren dat iets wat bedacht is om u te vermaken en plezier te doen, daadwerkelijk dat effect heeft en dus een geslaagd plan blijkt. Heel veel bedankt voor de bestellingen en alle enthousiaste berichten over al het lekkers. Ga zo door, heel graag.

PASEN

Al onze mogelijkheden voor Pasen staan inmiddels op onze website. Het eerste weekend van april staat volledig in het teken van dit feest. Is het voorbarig er vanuit te gaan dat we dan nog niet open zijn? Misschien, maar het is wel realistisch. Over 4 weken is het al zover, een (beperkte) opening is echt nog wat verder weg. Maak het daarom thuis extra gezellig. Hang uw huis vol met paastakken, paaseieren en andere knusse decoratie. Als we dan toch thuis moeten blijven, dan zo gezellig mogelijk. Volgend jaar weer bij ons? http://www.dewittebrug.nl

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN

We zien het al regelmatig om ons heen gebeuren. Er wordt om personeel gevraagd. Wij hebben gedurende de lockdown gelukkig bijna iedereen aan het werk kunnen houden. Een aantal werkt wat minder uren dan gewenst, maar allemaal hebben ze hun baan nog. De bediening rijdt rond en bezorgt uw maaltijd. Omdat u alles ontvangt inclusief borden en bestek, heeft ons afwasteam nog steeds afwas. De koks koken de maaltijden. Rob en ik doen van alles wat, zoals we dat eigenlijk altijd doen.

Op het moment dat we open mogen, komen we personeel te kort. Misschien niet in het begin, wij verwachten dat de heropening in fases gaat. Maar als we weer volledig mogen, inclusief feesten in de zaal, komen we handen te kort. We kunnen natuurlijk vacatures plaatsen, waarin we zoeken naar flexibel, vriendelijk, hardwerkend, leergiering, representatief talent, maar wat hebben wij momenteel te bieden? Misschien een baan, maar pas over…. weken/maanden. Behalve een prettig vooruitzicht kunnen we nog niks toezeggen. Is dat eerlijk? Niet echt, maar ja, dat is corona ook niet. Zijn er echt zoveel mensen die zitten te springen om de horeca in te gaan? Wij hopen van wel, want in “normale“ omstandigheden hebben wij een geweldig vak. U voelt inmiddels onze twijfel. Maar wilt u of kent u iemand die graag bij ons wilt werken? We kunnen in ieder geval vast kennismaken met elkaar.

Wij blijven zoals u van ons gewend positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt, fijn dat u de tijd heeft genomen dit bericht te lezen!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.