UPDATE; ZOMAAR UITGESCHAKELD

Afgelopen zondag heeft u geen update kunnen lezen over de Witte Brug. De reden hiervan is een kapotte knie. Sinds de verplichte horeca sluiting maart  heb ik elke week iets geschreven over wat er allemaal gebeurt toen corona ons land binnenkwam. Waar we tegenaan liepen, wat we dachten, welke plannen we maakten. Met als doel u een indruk te geven van ons restaurant in tijden van zo’n grote pandemie als Corona. Helaas heb ik u deze week weinig over de Witte Brug te melden.

Afgelopen woensdag tijdens mijn wandeling naar de Witte Brug heb ik de pees van mijn rechter knie afgescheurd. Donderdag ben ik hiervoor opgenomen in de Sint Maartenskliniek. Vrijdag ben ik geopereerd en is de pees hersteld. Het is een pijnlijke week geweest. De blessure op zich is zeer pijnlijk, mijn knie werd dik terwijl ik er naar keek. Daarnaast is ook de operatie een pijnlijke ingreep met flinke napijn. Mijn been zit inmiddels in een gipsspalk van enkel tot lies. Ik mag mijn been niet belasten of buigen de komende zes weken. Daarna begint hopelijk, voorzichtig de revalidatie. Woensdagmiddag ben ik weer thuis gekomen, hier zal ik de komende weken veel vertoeven. Mijn administratieve werkzaamheden kan ik alvast rustig oppakken.

Gelukkig hebben Rob en ik een geweldig team om ons heen. Dus wilt u iets bestellen laat u niet weerhouden. Het Paasweekend komt eraan en wij hopen oprecht dat u ons de komende dagen overspoeld met bestellingen.

Voorlopig is er geen sprake van echte versoepelingen, dus elke ondernemer zal u graag helpen. Laat het hoofd niet zakken, maak er zelf wat van. Als we iets voor  kunnen betekenen, horen we dat graag.