iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

WEER EEN WEEK VERDER…paasbox voor nieuwsbrief

We blijven iedereen die ons hier doorheen helpt door gebruik te maken van ons “Thuis uit eten” concept bedanken. U maakt daadwerkelijk een verschil! Niet alleen omdat wij hiermee een deel van onze vaste lasten kunnen betalen, maar ook doordat wij, op een geheel andere wijze, toch ons mooie vak kunnen blijven uitoefenen. Want laten we eerlijk zijn; 2 weken luieren, in de tuin werken, alle klusjes doen waar je normaal niet aan toe komt, dat is leuk. Daarna wordt het toch wat minder, dan wil je weer wat doen, aan het werk, vooral als je gelukkig wordt van je werk. Dat geldt in ieder geval voor ons, wij worden blij van ons werk omdat wij een mooi beroep hebben.

Begrijpelijk en ook wel verwacht blijven de genomen maatregelen voor een langere tijd van kracht, in ieder geval tot 28 april. Na deze aankondiging zijn we direct aan de slag gegaan, want tot 28 april betekent dat we geen Paasbrunch kunnen verzorgen bij de Witte Brug. Dat is natuurlijk erg jammer. Gelukkig hebben we ook hier een alternatief voor, onze paasbox. Een doos vol lekkers om Pasen toch een beetje feestelijk te kunnen laten verlopen. Natuurlijk niet te vergelijken met de bekende brunch op onze eigen locatie, maar we zijn ervan overtuigd dat u in uw eigen “restaurant” evengoed kunt genieten van samenzijn en lekker eten. Op de afgesproken dag komen wij de paasbox brengen. Een paar gerechten willen nog even opgewarmd of afgebakken te worden, verder heeft u alleen nog een gedekte tafel nodig en eventueel koffie of thee. Ook met Pasen proberen wij er te zijn voor u. Vanzelfsprekend kunt u later op de dag een diner bestellen van ons “thuis uit eten” menu. Wij wensen u een gezellig en smakelijk Pasen.

Daarnaast zijn we ook erg druk met uitzoeken hoe alle maatregelen in elkaar zitten. Er zijn veel tegemoetkomingen, maar die treden niet vanzelf in werking. Daar moet jezelf iets voor doen en dat is nog best een klus. Nog lang niet alles in duidelijk, sommigen loketten zijn door de drukt overbelast en dus onbereikbaar, Andere maatregelen zijn nog niet volledig uitgewerkt en dus is nog niet bekend wie en wat er voor in aanmerking komt. Weer andere loketten zijn nog niet geopend. Het is ook allemaal materie waar je normaal gesproken niet mee te maken hebt, veel leeswerk ook. Gelukkig hebben we medewerking gekregen van onze huurbaas en dankzij alle maatregelen en inspanningen kunnen wij een deel van de vaste lasten en in ieder geval het belangrijkste en waardevolste van ons bedrijf betalen; ons personeel.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.