iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

Bruiloft

Het is zover, u gaat aan boord van het huwelijksbootje.Met de Witte Brug kunt u uw bruiloft onvergetelijk maken. Samen met u organiseren wij graag de dag van uw leven. Waarschijnlijk heeft u zelf al een “droomdag” in gedachten of misschien weet u nog niet precies wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag uw droom te verwezenlijken en uw trouwdag tot een absoluut gedenkwaardige dag te maken.

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u onder andere adviseren wat betreft planning, locaties, vervoer, muziek, een hapje en een
drankje, fotoreportage, de bruidstaart en wat er al niet bij zo’n dag komt kijken. Het geheel wordt gecompleteerd door onze eigen keuken waar alle gerechten met de grootste zorg worden bereid.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak. Naast het uitgebreid bespreken van de verschillende mogelijkheden, kunt u zelf de accommodatie bekijken. U bent van harte welkom en de koffie staat altijd klaar. U geeft ons uw vertrouwen en wij zorgen voor een schitterende dag tegen een vriendelijke prijs.