iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

ZONDAG, DUS TIJD VOOR EEN UPDATE…Koningsweekend paint 3D

Dat viel even tegen afgelopen dinsdag. De horeca ging als eerste dicht en zal waarschijnlijk ook als laatste weer open mogen. Wij hadden dus niet de illusie hebben dat op korte termijn  weer open mogen, maar voor andere branches hadden wij toch wel wat meer verwacht. Erg jammer, voor iedereen!

Maar goed, daar hebben wij geen invloed op, dus laten we vooral kijken naar wat wel kan. Dus maak gebruik van onze bezorg service of kom iets lekkers voor thuis op halen. Er zijn veel mogelijkheden en we blijven denken aan leuke dingen die wij voor u kunnen doen.

Steeds meer collega’s starten met bezorgen/afhalen. Begrijpelijk, want wij ervaren dat het echt een verschil maakt. Hoe meer mensen weer aan het werk kunnen, hoe beter. We moeten het met zijn allen doen, door elkaar te helpen, aan elkaar te denken, te zorgen voor elkaar, want samen maken we pas echt het verschil! De ondernemers hebben de werknemers nu keihard nodig, zodat zij u kunnen blijven voorzien van alles wat u nodig hebt of graag wilt en hun eigen medewerkers te behouden. Voor nu en in de toekomst.

Onze Moederdag box heeft een definitieve vorm gekregen, natuurlijk gevuld met allemaal lekkers voor een bijzondere Moederdag. Die u misschien niet eens echt samen kunt vieren, maar wel op afstand. Misschien via beeldbellen of met voldoenden afstand. Het belangrijkste is dat u aan elkaar, maar op 10 mei vooral aan uw moeder, denkt. Een paar gerechten willen nog even opgewarmd of afgebakken te worden, verder heeft u alleen nog een gedekte tafel nodig en eventueel koffie of thee. Ook met Moederdag proberen wij er te zijn voor u. Vanzelfsprekend kunt u later op de dag een diner bestellen van ons “thuis uit eten” menu. Wij wensen u een gezellige en smakelijke Moederdag. Onze Moederdag box kunt u bestellen tot en met 5 mei via 06-50544560. Wij vinden het fijn als u hier gebruik van maakt. https://dewittebrug.nl/moederdag-box/

Wij hopen op nog net wat mooier weer, zodat we naast buiten kunnen wandelen of sporten ook lekker buiten kunnen eten, BBQ-en, steengrillen, a la carte thuis, het smaakt toch net even anders met mooi weer . Als de zon schijnt en het lekker warm voelt, ziet de wereld er toch wat vriendelijker uit, voelen we ons met zijn allen wat blijer, wat positiever, houden we het wat langer vol. Voorlopig gaat het leven zoals we dat gewend waren niet terug komen, het wordt niet meer zoals het was.

Wij gaan door met bezorgen/afhalen zolang we dat mogen en zolang het verantwoord blijft en hopen daarmee de tijd te kunnen overbruggen. Wij blijven positief en creatief en hopen dat u ons blijft volgen. Voor nu, bedankt!

Blijf sterk, blijf positief, wees lief voor elkaar en laten we elkaar door deze verwarrende en bizarre tijd helpen.