iens-64-higheetnu-64-hightripadvisor-64-highTwitterfacebook-logogoogle+

.

.

Klik hier!

20200531_104149

De afgelopen weken hebben wij ervaren dat bezorgen over het algemeen ontspannen en leuk werk is. Rustig rondrijden met een gezellig muziekje op de achtergrond. Aanbellen en blijde gezichten zien, omdat je een lekkere maaltijd komt brengen. Ook het ophalen van de afwas naderhand is absoluut geen straf, de tijdsdruk is er niet en soms kunnen we nog een praatje houden, omdat we onze gasten buiten treffen tijdens het ophalen.

Helaas gaat het niet altijd zo. Toen Rob gisteren de laatste afwas ophaalde en nog even stond te praten met de gasten, gewoon even lekker bijkletsen, werd hij onverwacht gegrepen door een hond. Schrikken, de hond hield even goed vast. Daarna gelukkig goed opgevangen door onze gasten, even wat gedronken voor de schrik en nog even nagepraat. Thuis gekomen hebben we de wond goed schoongemaakt. Vanmorgen toch maar even de huisartsenpost gebeld in verband met een tetanusspuit. We wisten niet hoe lang het geleden was dat Rob die gehad heeft. De dienstdoende huisarts wilde Rob toch graag even zien, zoals u misschien wel weet zijn hondenbeten altijd een risico. Rob kon direct, wel met tegenzin, naar de huisartsenpost. Natuurlijk doet ook Rob liever wat anders op zondagochtend. De wond is professioneel geïnspecteerd en vervolgens is de tetanusspuit gezet daarna kon Rob weer naar huis. De komende dagen moeten we de wond goed in ge gaten houden, inmiddels wordt de plek rondom de wond steeds blauwer. Achteraf lijkt het allemaal mee te vallen, maar wel weer een ervaring rijker. Morgen, tweede Pinksterdag, posten wij onze wekelijkse update. Wij wilden vandaag eerst dit verhaal met u delen.

Wij openen ons restaurant donderdag 4 juni. Het hele weekend kunt, inclusief maandag 2e Pinksterdag, gebruik maken van ons “thuis uit eten” concept. De komende dagen wordt het prachtig weer, dus misschien is ons BBQ pakket een goed idee. Daarnaast is steengrillen of a la carte eten, eventueel buiten, ook erg lekker natuurlijk. Wilt u iets bestellen bel dan 0485-571206, wij helpen u graag.